החלפה!

רן בראל

New member
רואי וארטישוקו

א. השתיקה מהסיבה היחידה שאני אצל הוריי בחג והם דתיים אז לא הייתי ליד מחשב. ב. התמונה של האמזונה ששמתי היא מגוגל. תרשמו feather plucing ןתכנסו ל images... שוב, הכל נמצא בפחות משתי דקות בגוגל...

רואי

New member
אוקיי

לגבי האקלקטוס קטונתי מלהתווכח אבל לגבי האמזונות אני דבק בעמדתי שאמזונות לא מורטות. כמובן שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ואולי קורים מיקרים נדירים שבהם אמזונה מורטת עצמה אבל זה ממש לא דבר שכיח כמו ג'אקו או קקדו או ארה

רן בראל

New member
רואי, אין טעם להתווכח

עם מי שלא מקבל עובדות ברורות... הראיתי לך מספר תמונות של אמזונות מרוטות, כתבות על אמזונות שמורטות ויש בידי ספר על התנהגות של תוכים עם יותר מתמונה אחת של אמזונה מרוטה. מבחינת התנהגות התוכי שהכי דומה לאמזונה הוא קקאדו ולכן אין שום סיבה שאמזונה לא תמרוט נוצות. מילא שאתה לא מאמין לי אבל הכתבות הן כנראה ע"י מנוסים ממני והתמונות?! איך אומרים? תמונה שווה אלף מילים. בקיצור אם זה לא הספיק לך אז אני קטונתי ואין לי מה להוסיף...

אם תקליד מריטת נוצות...

יהיו לך תוכים מכל הצבעים והמינים ורק מרוטי נוצות...

מתניה0

New member
כנראה שלא הבנתם!

אני מעוניין להחליף אותו ולהוסיף כסף רק בגלל שאני מודע לבעיה

מתניה0

New member
כנראה שלא הבנתם!

אני מעוניין להחליף אותו ולהוסיף כסף רק בגלל שאני מודע לבעיה

bilbolim

New member
וגם אני לא מבינה עדיין

למה אתה חושב שבאמזונה או אלוקטוס תוכל לטפל והם לא יגיעו לאותו המצב?

chompy11

New member
מהו זמן ממוצע

שלו זקוק נניח תוכי או שזה אינדבידואלי?? והאם יש זנים שזקוקים ליותר תשומת לב וכאלה שפחות?? אני אישית נותנת כל יום לא פחות משלוש שעות ביום.. האם זה מספיק??

sharonic

New member
הצעה

אני הייתי מציעה לך למכור אותו ב-500 ש"ח ולהציל קצת מהכסף שלך. אף אחד לא ייתן לך עבורו 2500 ש" ואם תחכה עם זה עוד.... גם לא 500 ש"ח. כמו שאמרו פה קודם אם אורך החיים שלך כרגע לא מאפשר לך לגדל את הג'אקו בצורה ראוייה, עדיף בשבילך ובשבילו שתמסור אותו או תמכור אותו. וכשתחליט שאורך החיים שלך כן מתאים לגידול תוכי תקנה אחד אחר. חארם על התוכי, קצת רחמים. אני אפילו מוכנה לקנות אותו ממך עבור 500 ש"ח וכבר אמצא לו בית חם....

ילי121

New member
להחליף לא אבל...

רוצה כמה טיפים??? או שאני אכתוב לך במסרים???? אם אתה רוצה אני יכולה לקחת אותו לשבוע ולהחזיר אותו למצב מצויין! הייה לי תוכי פעם באותו המצב! ולא נורא הצלתי אותו! אז מה החלתת?

ילי121

New member
רוצה...

...אני יכולה לעמץ אותו לכמה זמן ולהחזיר לך אותו במצב מושלם, פשוט היה לי תוכי במצב כזה פעם!!! או שרוצה כמה טיפים?

למעלה