החלפה

או קיי, אני עדיין לא השתתפתי

אז אני לא מכירה. איך זה עובד, אני רוצה להשתתף בסיבוב הזה גם כן
כך הולכים השותלים
רון בלב ואת ביד
מקסים לא?

בּני

New member
אשמח לקבל פירוט של התקליטים

הישראלים (נגמר המקום בכותרת...) תודה בני

האספן

New member
התקליטים הישראליים

התקליטים הישראלים: 1)יוסי בנאי מספר ושר,"על תעלוליהם המצחיקים של הרשלה*מאוסטרופול*חכמי חלם 2)שלמה ארצי,לילה לא שקט 3)תיסלם,רדיו חזק 4)"השירים הגדולים של 30 השנים",3 תקליטים,47 שירים 5)בנזין,עשרים וארבע שעות 6)הגשש החיוור,קרקר נגד קרקר 7)הגשש החיוור,אף אחד לא קם 8)"קומפוזיטורים מפורסמים" 9)הפסטיבל הישראלי לשירי ילדים מס'8 10)"מסיבה ב-קולוסאום,עם אילן בן שחר" 11)"ספורי התנ"ך,מספר: איל ברטונוב" 12)הכלבה עזית צונחת,מאת מוטה גור,מספר יהורם גאון 13)רומנסו ספרדי,שירת לאדינו,קודש וחול,יוסי בנאי . יהורם גאון 14)חיים יבין,ציטי ציטי בנג בנג זה כל התקליטים שיש לי נ.ב. אני מחפש פטיפון,עם למישהו יש...(לא לאוסף..כדי לישמוע תקליטים,וגם ליופי)

בּני

New member
תקליטים

הייתי מעוניין בתקליטים הבאים: מס' 1- יוסי בנאי, 4- השירים הגדולים, 12- הכלבה עזית צונחת, 14- חיים יבין. סה"כ 4 תקליטים. עכשיו... מה בתמורה? החלפות? מטבעות? תקליטים לועזיים? פרט והדגם

האספן

New member
לבני

לימכור אני לא רוצה,כי בטח אני לא יקבל הרבה... להחליף...מה יש לך לתת לי?יש לך דגמי מכוניות?נשק קר?פטיפון?כרטיסי נסיעה?איזה מטבעות יש לך?

בּני

New member
מטבעות וניצלו"שון

מכל הרשימה יש לי רק מטבעות, מכיוון שאני אוסף גם מטבעות, יש לי כלי עם הרבה מטבעות להחלפה מכל העולם. רשימה? אין סיכוי
אני יכול להביא למפגש או שתגיד לי מה אתה מחפש... ולניצלו"ש מזכיר לך, ולכל האחרים שהצטרפו, את רשימת אספני הפורום (קישור נמצא גם בטאגס וגם בקישורים) כל מי שרוצה לעדכן, להוסיף את עצמו, לשנות, נא לשלוח לי מסר עם הבקשה. תודה

groundskeeper

New member
היי

הייתי מעוניין בתקליטים של הגשש ואני יכול לתת לך סכין בתמור,מה אתה אומר? נ.ב. גם אני בן 14

האספן

New member
תגובה

דווקא של הגשש רוצה?לא משהו אחר?טוב לא חשוב... תראה תמונה של הסכין

groundskeeper

New member
סדר

אני אצלם את הסכין,אני בדוק שוב בתקליטים אולי יהיה משהו אחר חץ מהגשש

S i n i s t e r

New member
אז תממש?

את סבב המטבעות הזה... זה יהיה מאוד נחמד! :) אני אשמח. ותוסיף אותי אם תוכל, אני מניח שאתה יודע את הפרטים שלי, אני אשלח אם תרצה... -עמית.

בּני

New member
Sinister

שלח לי במסר את הפרטים כפי שתרצה שהם יוצגו, לפי הטבלה. תודה

האספן

New member
לבני

אני מחפש מטבעות מפלשתין(מתקופת העותמנים ועד קום המדינה) יש לך?וגם מטבעות עתיקים(אלא ששווים לערך של התקליטים..)

python 4

New member
בֶּנִי בֶּנִי, אַיֶכָּה?

או בּמילים אחרות - למה אתה שם דּגש ב- בּ'? כמו שהבטחתי עשיתי גם אני רשימה של התקליטים הישראלים שיש לי. קח בחשבון שבפעם האחרונה שמישהו שמע אותם זה היה בימי היוונים (אנטיוכוס מאוד אהב את פסטיבל שירי הילדים) ולכן אני לא בטוח שהם עדיין.. "עובדים". בכל אופן תגיד לי מה אין לך (אם מקרה כזה אפשרי בכלל) ואני יסחוב אותם על גבי למפגש. ואם מישהו פה מעוניין בתקליטים לועזיים, אני ישמח.

python 4

New member
אני בטוח ששכחתי משהו...

מה שכחתי? אה! לצרף את הרשימה! הרי היא. תהנה, ונא לא לשפוט אותי על זה שיש לי תקליטים של הגבעטרון - אלו תקליטים שהולאמו מאמא שלי.

בּני

New member
פיתון

מחזיר את הקובץ, מחקתי את מה שיש לי, אשמח לקבל את השאר. ובתמורה? יש לי בול של קרן הקיימת איפשהו (רק אחד
) ומה עוד? והדגש בבית, בעקבות גל עיברות השמות שפקד את הפורום לפני מספר חודשים, אותו התחיל שָׁי, בני היה תפוס ועם דגש המחשב מקבל את זה. שוב תודה בני

למעלה