החלפה

האספן

New member
דגמי מכוניות ונשק קר

מחפש דגמי מכוניות של ב.מ.וו.,מרצדס,ומכוניות משנות ה-20 ו30(וגם דגמים שיוצרו בשנות ה-20 30,לא משנה איזה חברה ------------------------------------------------------------------ ומחפש סכינים ופיגיונות ערביים,ונשק קר מאפריקה,ואוסטרליה(בומרנג) נ.ב. אני חדש פה...

האספן

New member
החלפה

יש לי דגם של מכונית(ניראה לי 1:24 או 1:18,לא ממש מבין בזה) הדגם הוא של ג'יפ וכתוב עליו(לא עליו,על המישטח שהוא נימצא עליו)- (jeep cj-7(1980 מה שבצבע אדום(בתמונה) עשוי ממתכת,והשאר מפלסטיק רוצה להחליף את זה בדגמים של מרצדס,ב.מ.וו,ומכוניות משנות ה-30 ו20

שלום חן וברוך הבא לפורום,

קודם כל - מה אתה עושה בבית בשעה כזו? אין בית ספר היום? שנית, אני ממליץ לך לקרוא את הודעת המנהל בכניסה לפורום, וכך תבין מה המשמעות של פתיחת שרשורים חדשים והודעות נפרדות. שלישית, וזה הכי חשוב: כשאתה נכנס לראשונה לפורום, כדאי לספר קצת על עצמך: מה אתה אוסף, מה יש לך באוסף, איך התחלת, איך אתה בדרך כלל משיג את הפריטים לאוסף שלך, אפשר גם להראות קצת תמונות וכו'. אם אנחנו נכיר אותך, יהיה לנו יותר קל ונחמד להשתדל לעזור. בהצלחה.

האספן

New member
תגובה

1-יש שביתה היום... 2- אני אוסף-דיגמי מכוניות,נשק קר,שטרות ומטבעות,כרטיסי נסיעה בדגמי המכוניות יש לי רק שני דגמים,היה לי עוד כמה אבל זה היה מיזמן וכבר לא זוכר איפה הם. בנשק קר יש לי גרזן,סכין קפיצי,ועוד סכין של צבא שקיבלתי מדוד שלי,ושתי חרבות שהם חיקוי,היתחלתי כשקיבלתי את הסכין מדוד שלי.. בשטרות ומטבעות יש לי הרבה מכל מיני מדינות,קיבלתי מסבא שלי.. ובכרטיסי אוטובוס יש לי גם הרבה,התחלתי מכרטיס חשמלית של סבא שלי ממצריים,לא בטוח שאני ימשיך עם האוסף... זה האוספים שיש לי...אולי זה יותר מידי אבל אני אוהב את הכל.. גם אספתי בולים אבל כבר לא...אז מי שיש לו אחד מהדברים האלה ורוצה להחליף את זה בבולים...

תמיר1991

New member
זה אתה "חן האספן מנהריה"?

לפי הכרטיס האישי אני מבין שזה אתה. מה המצב אחי? שנים לא שמענו ממך! תמיר (לשעבר astrok).

האספן

New member
כן זה אני...

כן זה אני... כל הזמן אני במעבר(דירות) אז מפסיקים לי את האינטרנט ומחזירים...

תמיר1991

New member
אה... אבל טוב שחזרת אלינו!

חבל שהפסקת עם הבולים, הצטרפו אבל הרבה מאוד אספני מטבעות. תמיר.

האספן

New member
למכירה/החלפה

תקליטים מישראל ומחו"ל רוצה להחליף בדגמים של מכוניות ונשק קר

שלום חן,

עכשיו כשאני יודע שזה אתה - אני מזכיר לך את עניין השרשורים. השתדל בבקשה להמנע מפתיחת שרשורים חדשים, אם אפשר להוסיף הודעה חדשה לשרשור קיים זה תמיד עדיף.

האספן

New member
טוב...

טוב..,אה וד"כ אני זוכר ממתי שהייתי פה שהיה איזה משהו ששולחים מיכתב עם מטבעות ובולים ומי שזה היגיע אליו צריך לקחת משהו מהמיכתב ולשים משהו אחר.... עדיין עושים את זה???

לצערנו לא, אבל אתה צודק: הגיע הזמן

לחדש את המנהג היפה הזה. אני ממנה בזאת באופן רשמי את דורון לתפקיד Robin Round Manager. תפקידך דורון להסביר את הכללים של סיבוב הבולבול, לערוך רשימה של משתתפים ולהוציא סיבוב חדש לדרך. יש הרבה בולאים וחצי בולאים חדשים שהתווספו מאז הסיבוב הקודם, שלבטח ישמחו להצטרף למשחק הפעם. מישהו מאספני המטבעות רוצה להוציא סיבוב מקביל של מטבעות? בני?

doroni10

New member
בשמחה- אבל בשביל זה אני צריך כתובות

ראשית כל מי שמעוניין להשתתף בסבב, מוזמן לשלוח אלי מסר עם כתובת למשלוח. אשלח חבילה (לא גדולה מדי..) עם מספר רב של בולים בתפזורת (יש!! סוף סוף אוכל להפתר מהכמויות האדירות של בולים להחלפה שיש לי
). החבילה תגיע אל הראשון ברשימה (הרשימה תצורף גם אל החבילה לשם מעקב), אותו אדם יבחר מבים הבולים את אלו שהוא רוצה/צריך, יוסיף אל החבילה בולים להחלפה משלו וישלח אל הבא בתור ברשימה. יש לזכור- כל אדם שאליו מגיעה החבילה, עליו לידע אותי על כך שהחבילה הגיעה אליו, ולידע אותי גם על משלוח החבילה אל הבא בתור ברשימה- כך שאוכל לעקוב אחריה (חברה, שלא אצטרך לנדנד לכם
) האחרון ברשימה לאחר שבחר את הבולים שהוא רוצה/צריך והוסיף בולים חדשים, ישלח את החבילה חזרה אלי לסיום הסבב. אז קדימה- שלחו אלי במסר את הכתובת- זכרו - אני מסדר את הסבב על פי סדר משלוח הכתובות אלי. דורון, נ.ב. רצוי שתשלחו אלי גם אילו בולים אתם מחפשים על-מנת שאוכל לברור מבין הבולים להחלפה שיש ברשותי, בנוסף, זכרו שהרשימה שתצורף תכיל גם את בקשותיכם כך שאחרים יוכלו להוסיף על פי הבקשה.

אני לא יודעת

אם עכשיו סבב כזה אקטואלי עכשיו, מאחר שעוד שבועיים ניפגש כולם ונוכל להחליף, לתת ולקבל במפגש, אולי כדאי לחכות איזה זמן אחרי המפגש.

סבבים של החלפות תמיד אקטואליים.

קחי גם בחשבון שלוקח כמה ימים עד שזה יצא, ומאחד לשני גם עוברים כמה ימים - אם יש שמונה משתתפים בסבב הוא לוקח בשקט שלושה שבועות. והמפגש בעוד פחות משבועיים!

למעלה