החלפה ראשונה

m a m i 1 8

New member
החלפה ראשונה

אני בשיעור 32 והיום המורה עשה לי פעם ראשונה החלפה עם מורה אחר....היה גרוע ביותר נכבה לי מלא פעמים האוטו והייתי לחוצה ברמות היסטריות..אני כבר מתחילה להתייאש אין עוד בכלל דיבורים על טסט ונראה לי שאף פעם לא יהיה לי רישיון ..../:

כנרת21

New member
לא להיות לחוצה ולא להתייאש ...

הכל יהיה בסדר, כנראה שפשוט נלחצת יתר על המידה.. אגב אל תחכי עד שהמורה יגיד לך על טסט, תבררי איתו גם מה קורה, 32 שיעורים זאת כמות נכבדת, תזרזי אותו, ויותר מזה תשאלי אותו כל הזמן מה עם הטסט שלך.. בהצלחה!!! ואל תתייאשי יהיה לך רשיון והכל יהיה בסדר

מימוזה21

New member
אם יש לך בבית אוטו עם הילוכים או

אוטמטי פשוט תשבי באוטו ותתאמני על ההילוכים ותעשי כאילו את נוהגת וככה תשתפרי... כי 32 שיעורים זה המון...

aviGODFATHER

New member
../images/Emo26.gif

באוטו שיש לה בבית מותר לה רק להחליף את ההילוכים כשהאוטו עומד, ז"א רק לשחק עם הידית ולא לגעת בקלאץ' (וכמובן הקלאץ' זה מה שגורם לכיבוי המנוע). אם היא תרים את הקלאץ' האוטו ינסע וזה אסור מבחינה חוקית...

aviGODFATHER

New member
חחחח ומה זה יעזור לה?

היא יכולה סתם לשבת על כסא ולדמיין שהיא נוהגת וזה ייתן אותו אפקט בערך
אבל גם אם היה מותר לה לנסוע ולהתאמן באמת, אני לא הייתי ממליץ כי הקלאץ' משתנה ממכונית למכונית, וחבל לה להתרגל לקלאץ' של האוטו בבית כי היא הרי תיגש לטסט על האוטו של המורה. והכי מצחיק אם בסוף יש לה אוטומט בבית

popapipu

New member
בא'נה אתם ממש נסחפים...

32 זה לא כזהההה הרבה, אם היא חושבת לעשות עוד כמה לשפר את הביצועים- סבבה!! זה כולה 4 יותר מהמינימום!!

32 זה בכלל לא המון

אז נכון שהחוק אומר שהמינימום זה 28, אבל זה לא אומר שזה מה שמספיק לכולם יש כאלה שצריכים יותר, וכל אחד יעשה כמה שהוא צריך. בסוף כולם עוברים לזו שפתחה את השרשור: אל תתייאשי, ואל תילחצי. תעשי כמה שאת צריכה ושיהיה לך המון בהצלחה!!

aviGODFATHER

New member
לא נורא...

גם לי הייתה פעם החלפה גרועה, וזה היה בערך יומיים לפני הטסט שלי. אם את מרגישה שאת מוכנה לטסט, תראי את זה למורה. תגידי לו "מה עם טסט?" או משהו בסגנון. אל תשבי בצד ותחכי שהוא יציע לך. בהצלחה

למעלה