החלמה מהירה

theila 5

New member
החלמה מהירה

אמא של מורני שתהיה לך החלמה מהירה ותרגישי טוב ואל דאגה נעבור הכל בעזרת השם בהצלחה וד"ש למשפחה ולכל מי שמכיר אותי.

תודה למלאכית שלנו ../images/Emo189.gif

וברוכה הבאה לפורום, מקווה שתמצאי בו בית חם והרבה תמיכה כמו שאני מצאתי כאן !!! לצערי הקול שלי נגמר לחלוטין אז קבלי התנצלותי שלא התקשרתי אחרי עדה.... אני יודעת שדברת איתה, אני אדבר איתך גם מחר ! בנתיים שולחת לך נשיקות וחיבוקים גדולים
יש לי הרגשה שאנחנו צוות מנצח !!!
ולגבי מצבי הבריאותי.... סתם נשמעת נורא - צרודה !! משתעלת והכי גרוע לא יכולה לעבוד בגלל זה, כי העבודה שלי כרוכה בדיבורים כל היום !!! אז תודה לכל המתעניינות בפורום ובטלפון - אין לכן מושג כמה כח זה נותן !!

רפואה שלמה, יקירה! ../images/Emo101.gif

הרבה כוסות תה חם
לשכב במיטה, והרבה מנוחה... האם זיהיתי נכון שתהילה היא הפונדקאית שלכם? ברוכה הבאה, מאחלת לכם שתהיו באמת צוות מנצח בקלות ובמהירות!!!!

theila 5 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

theila 5 אני גם מקווה שתמצאי את הפורום בית חם ותומך
בהצלחה עם הזוג אמא של מורני המדהימים!!<לפחות את האמא אני מכירה
>. ולך אמא של מורני המדהימה בהצלחה
אוהבת אותך ותודה על האנרגיות החיוביות שאת משדרת

אמל 'ה של מורני החלמה מהירה../images/Emo193.gif

תשרי פרוסות דקות של בצל בדבש, ותואכלי כפית מהדבש הזה לפחות שלוש פעמים ביום , זה עוזר פלאים לצרידות,
חיבוקים ואיחולי הצלחה.

תודה, אני באמת משתמשת בזה

ועכשיו הבית שלנו מסריח כולו מבצל.... אבל לצערי הצרידות התגברה ועברה לכאב של כל הגוף והגרון.... כנראה שהמערכות שלי לא עומדות בלחץ חיכיתי בסבלנות עד לאתמול וכשסוף סוף נכנסנו לוועדה אני נופלת למיטה.... תודה על האיחולים גם לנו וגם לתהילה שלנו

../images/Emo10.gif מצטערת לשמוע

זה כניראה וירוס ווירלי יש היום הרבה כאלה בשוק, הילד שלי רק סיים אחד, ונגד הווירוסים האלו אין הרבה מה לעשות , רק מנוחה ולחכות, שוב חיבוקים והחלמה מהירה,

למעלה