החלמה מהירה

Tinkerblack

New member
החלמה מהירה

זהו שירשור חיזוק ועידוד לשרון על הניתוח שעברה בהצלחה, אנא שכל אחד יכתוב את ברכתו אל שרון( אחרי זה שולחים את השירשור אליה)... אז אנא כתבו לה דברים כדי שתרגיש יותר טוב אחרי הניתוח, הרי כמו שהיא אמרה זה לא קל לגלות כזה דבר...

hot23

New member
החלמה מהירה שרון!!!!!

שתהייה בריאה ושיהייה לך רק טוב.

אל נא רפא נא לה

אני מחזיקה אצבעות לשרון במלחמתה במחלתה.יישר כוח להעזה בפרסום . רפואה שלימה

נתי ניב

New member
../images/Emo23.gifסרטן השד

מאחלת לשרון החלמה מהירה. אני יודעת, מקרוב, מה עובר ומה יעבור עליה בחודשים הקרובים. אבל מה שחשוב לדעת, זה שאפשר לעבור את זה, ואת לא לבד. מחזיקה לך אצבעות, תהיי חזקה - אני בטוחה שתנצחי את המחלה המגעילה הזאת! שולחת לך המון אהבה וחיבוקים. DANI

talik

New member
החלמה מהירה!

תהיי חזקה, ותחשבי חיובי. המעריצים שלך עוד רוצים לראות אותך בהרבה מקומות

mika tal

New member
../images/Emo24.gifשרון המקסימה!!!!

כל הכבוד לך על החשיפה המדהימה.. את אישה יפהפיה וזמרת נפלאה.. אמן ותעברי בשלום את כל הטיפולים.. אני מחזקת את ידייך, ואת ידיי הנשים והאנשים החולים.. סופ"ש נפלא שיהיה לנו.. חיבוק גדול!!!!!!!!!!!!!!!! אוהבת מיקה ..

Londonderi

New member
החלמה מהירה ורק בריאות

אני בכלל בכלל לא נכנס לפורום הזה ולא כלכך שומע את שרון חזיז אבל קראתי בעיתון וכבר הייתי כאן באתר אז נכנסתי. איחולי מוגשים לך וכולי תקווה שתרגישי טוב ותשובי לאיתנך כי את חשובה לנוף התרבות הישראלי.

שרון, אני מאחלת לך החלמה מהירה

ובמהרה, אין ספק שבהחלטתך לספר לכולנו- עשית שירות נפלא לנו הנשים. מחזקת את ידך, ומציעה לך לקחת קורס בדימיון מודרך, ובסדנת צחוק. מאמינה שאלו שני קורסים שיעזרו לך לעבור בחיוך את התקופה (האולי לא קלה שעומדת בפנייך). המון הצלחה, אמן!

rachelvip

New member
שרון חזיז

שמעתי שעברת את הניתוח בהצלחה, אני מאחלת לך שלא תצטרכי לעולם לעבור שוב דבר כזה ושתמיד יהיו בשורות טובות. אני לא מעריצה (אני לא שומעת שירים שלך לא שלא אוהבת) אבל מאוד מעריכה אותך ולו רק בגלל שמחת החיים שלך. בריאות בריאות בריאות אמן מחזיקה אצבעות וליבי איתך תשמרי על החיוך ועל שמחת החיים ועל המשפחה שלך אורית

הילוש152

New member
לשרונייי

החלמה מהירה וקלה כולנו מחזקיםאותך ושולחים לך המון המון אהבה וחיבוקים ונשיקות שתדעי שאת לא לבד שכולנו תומכים בך ואני מעריצה אותך על האומץ שלך, יישר כוח~!! ויהיה בסדר :)

rumil

New member
לשרון המקסימה

אני בטוחה שכבר כתבו לך אך רוצה להוסיף את כל כך מוכשרת ויפה ואני בטוחה שתצאי מזה מחוזקת, לעיתים קורים לנו דברים שאנו חושבים שהם רעים אך כשמסתכלים מבינים שאם זה לא היה קורה היינו מפספסים את השיעור שלנו במקרה שלך גלי האבה והתמיכה הם יותר מתקליט זהב שהיית מקבלת ובצידו הכסף יש ערך מוסף גם למחלות הן מחזקות אותנו , אנחנו מקבלים פרופוציות אחרות לחיים מבינים סדרי עדיפויות אחרים בחיים היום מחלת הסרטן נפוצה וגם יש לה מזור יש רגעים של שפל אבל אחרי זה באה גאות שמשאירה הרבה הפתעות יפות על החוף. רפואה שלמה וחייייייייייבוק גדול

שרון!../images/Emo118.gif

את זמרת מדהימה. אנחנו יודעים עם מה את מתמודדת, ואולי אפילו פחות, אבל שתהיה החלמה מהירה ורק בריאות לעתיד! שתשמשי דוגמה טובה לכולנו!

Tinkerblack

New member
החלמה מהירה

כן גם אני רוצה לאחל החלמה מהירה לך שרוני. שתידעי שכל הפורום הזה תמיד איתך ומאחוריך תומך בך בכל הרגעים הקשים והכואבים שעוברים עלייך עכשיו, במיוחד בתקופת היומולדת. הלוואי ולא תידעי עוד צער, ושתיזכרי שהשמיים הם הגבול, זאת הייתה החלטה נבונה מאוד לפרסם את זה וכך לעורר גם מודעות. שיר מנהלת פורום שרון חזיז

hanbason

New member
ישר כח לשרון

הודעה לשרון כל הכבוד על האומץ שסיפרת ועל הטיפולים שאת עומדת לעבור אני מאחלת לך המון בראיות וכוח את גדולה מהחיים אוהבת אותך מאוד חן בסון

למעלה