החלמה מהירה

• פותח הנושא LAE
  • פורסם בתאריך
אורנית, אני יודעת אבל למה הם לא

חיפשו שם בלי סופי (למה מה כואב להם???) שם נורמלי, מקורי. זה ממש נורא...לא?

זה כמעט בלתי אפשרי -

ילדים מגלים כנראה יותר אהדה כלפי תוכניות ששם המנחה מוזכר בשמן. המנחה הופך להיות סמל בעיניהם וכך הם מזדהים יותר עם התוכנית: דפנה ודודידו, בחדר של חני, הקרנבל של מיכל (תראו לאיזו רמה התדרדרתי, שאני מחפש תוכניות של ילדים!). לדעתי סופי טופי הוא שם מצויין.

פשש...פעם ראשונה שאתה אומר משהו

טוב על סופי.. ונכון, אני מסכימה, אבל בכל מקרה, הם היו יכולים לנסות לפחות ולכתוב שם כמו "סופי והילדים" או..."בחדר של סופי" אבל למה "יופי" ???? מה יופי עכשיו באצמע החיים? ממש לא יופי.......חחחחחח....

"סופי יופי" הוא בהחלט שם מוזר...

לא קשור לשום סיסמה, מושג, אמירה... נמאס כבר מה"יופי" הזה, ולא רק משום שהוא החליט לצוץ לו לכמה שבועות. "סופי והילדים", תסלחי לי, מעלה אפילו יותר גיחוך. שיקראו לתוכנית "ממתק", "אבטיח", "בואו", רק לא "סופי יופי"!

"סופי והילדים" סתם רעיון...

לא ממש חשבתי רק הדגשתי את זה שהכל יותר טוב מ"סופי יופי" וזה בכלל "יופי סופי" זה כזה מטומטם שבא רק לצחוק מהשם הזה.....

aimi

New member
לכל המעוניין!!!!!!

סופי צדקה הוציאה סינגל ראשון שנקרא :עכשיו לבד" שנכתב ע"י אחותה אורנה אלפסי!!!

דהההה...יודעים כבר.

תודה על זה בכל מקרה... אבל הסינגל יהיה רק ברדיו כמו שנראה לי ושמעתי ולא בחנויות...

סופי יופי ,סופי טופי ובנוסף הצגה

חדשה בשם סופי מופי ,זו הצגה שסופי עובדת עליה בימים אלו לפי מה שהיה כתוב בויוה ולפי דעתי במקרה הזה היא שברה את כל השיאים בבחירה גרועה של שם לתוכנית .

למעלה