החלמה מהירה

• פותח הנושא LAE
  • פורסם בתאריך

LAE

New member
החלמה מהירה

תסתכלו על האייטמים בהמשך. דרך אגב, למה היא מחלימה בבית אימה ולא בבית שלה?

ofirosh

New member
אוי איזה פחד!!! אני מקווה שהכל בסדר

sofi we love you!!!!!!!!!

מזה הכתבה הזאת?!

לא מסופר שם על סופי... אויש, אז היותה חולה הגיעה גם לעיצון עכשיו, ממש יופי... למה היא לא בבית? אין לי מושג וזה לא העסק של, או של אף אחד אחר....

ofirosh

New member
יש תרדי קצת למטה

אומרים שאיבחנו לה דלקת קרום המוח!!! עוד חודש היא יוצאת בתוכנית חדשה יופי סופי לילדים בחופש הגדול והיא תראיין שם מפורסמים

סליחה?!?!!?!?!?!?!?!??!

דלקת קרום המוח?!?!?!?! אני בשוק.................!!!!! לא יודעת מה להגיד! לי אמרו שזה היה "וירוס", דלקת קרום המוח זה משהו רציני, אלוהים אדירים! רגע- עזרה, תכתבו לי כל מה שהיה כתוב שם- אין לי פונטים בעברית! פליז! אני מתחננת, שמשהו יעתיק את זה לפה. תודה רבה רבה!! עכשיו אני דואגת.......

זה בסדר,זה ויראלי......

גם לי היה כשהייתי תינוקת,ועכשיו ברול השם אני בסדר.אם זה ויראלי-אין מה לדאוג.הכל בסדר!

אורנית, תודה..אני מאד מקווה...

איזה פחד! "וירוס" העלק, זה יותר חמוד מוירוס! איך היא קבלה את זה בכלל....אויש, משל שעוד 3 ימים אני פוגשת אותה, אני אוכל לשאול אותה על זה, מקווה שזה לא יביך אותה, אני מקווה שהיא תבוא בכלל... יאללה.

ניסיתי,אבל זה יוצא הפוך......

סורי.בכל מקרה,כתוב מה שאמרו פה,שיש לה דלקת ויראלית,ויש לה תוכנית בערוץ 2 בשם יופי סופי,שם יראיינו אנשים מפורסמים.

הנה

* סופי צדקה, כוכבת "לחיי האהבה", אושפזה במחלקה נוירולוגית בבית חולים למשך יומיים. האבחון: דלקת קרום המוח. צדקה, המעריצים מודאגים. "כולם יכולים להירגע. מדובר רק בדלקת ויראלית, כרגע אני נחה בבית אמי" * אותה צדקה תתחיל בחודש הבא להנחות את התוכנית "יופי סופי" בערוץ 2. צדקה, המעריצים מודאגים. "מדובר בתוכנית בוקר לילדים שנמצאים בחופשת הקיץ, והיא תעסוק בראיונות אישיים עם מפורסמים"

האוגר הירוק, תודה רבה!!!!

עכשיו הבנתי...המעריצים בהחלט מודאגים, אני מאאאאאד דואגת לגביה, אפילו עכשיו, אומנם נרגעתי עכשיו, אבל אפילו אם המצב שלה היה רע, למה שהיא תגיד שהיא לא בסדר. אני מקווה שהיא לא מסתירה כלום, ואני רגועה יותר אחרי ששמעתי אותה, שהיא בסדר. איזה מזל. אני מאחלת לסופיל´ה החלמה מהירה!

עכשיו התוכנית של סופי נקראת ---

"סופי יופי???" אלוהים, הם לא יכלו להיות קצת יותר מקוריים אולי??? איזה שמות הם תוקעים? בהתחלה, "סופי טופי" עכשיו, "סופי יופי" מה הלאה? אויש....כמה אדיוטי...

קשה להיות מקורי........

עם שם כמו סופי.אין הרבה שמות שמתחרזים עם סופי.

למעלה