החלמה מהירה מייק

uri32h

New member
החלמה מהירה מייק

בשמי ובשם כל שחקני הפוטבול של הליגה , מאחלים למייקל וקליי החלמה מהירה

ilya88

New member
החלמה מהירה

כן, בהחלט החלמה מהירה... מייקל מקווים שתשוב לקבוצה בקרוב!! גם קליי... כדרך אגב.. מה קרה לקליי..??

yoniyifat

New member
עדכון לגבי הפציעה

הראש והצוואר בסדר גמור (אולי זעזוע מוח לא חמור). דוקא החלק הרציני בפציעה זה שבר בלסת התחתונה. ברגע זה הוא בניתוח באיכילוב. מסתבר ששבר בלסת בד"כ מנתחים מייד ולא משאירים שהשבר יתאחה מעצמו...הוא ישוחרר מביה"ח כנראה ביום ראשון, או, עם קצת מזל, במוצ"ש. כולנו מאחלים לו החלמה מהירה, וחזרה מהירה לשורותנו! נ.ב: הפציעה שלו היום הדגישה, לפי דעתי, את ההכרח שיהיה ביטוח מסודר לכל השחקנים ואישור מההורים לשחקנים מתחת לגיל 18 לפני תחילת העונה (כולל משחקי קדם העונה!!!). אולי צריך לשקול דחייה קלה של המשחקים?

zipfer

New member
החלמה מהירה לקליי ומייקל

אגב... מה באמת קרה לקליי?..... שמעתי שמשהוא בכתף או משהוא כזה.. ועוד דבר... בעניין המיגון.. אני חושב שהמשחק של היום הסביר בדיוק למה חשוב מיגון ובעיקר קסדות.. אני אישית אחרי הפציעה של מייקל ראיתי כמה תיקולים שלכאורה נראו מפחידים מבחינת פציעה בראש.... לי זה לא ממש משנה כי אני לא יכול לשחק בליגה בגלל גיל אבל תשקלו את זה אתם...

lambdeus

New member
הפציעה של קליי לא קשורה לפוטבול

הוא נפצע בכתף עוד כשהוא שיחק בארה"ב ועכשיו פשוט התפתחה לו שם דלקת בגידים ו/או שחיקה של הסחוס. למזלם הטוב של הפיונירס והרע של הסברס, הוא לוקח לפחות חודש מנוחה ממשחקים ויתרכז רק באימון ושיפוט. ומייקל, רק שתדע, ניצחנו את המשחק האחרון בשבילך! החלמה מהירה!

zipfer

New member
אם אני לא טועה..

הוא פתד כדור ואיתי ניסה להיכנס לאינטרספשן ובטעות נכנס עם הכתף שלו בראש של מייקל והוא עף על הריצפה... וקיבל מכה נוספת בראש.. הוא איבד את ההכרה ומשם הסיפור קצת מפחיד... בסופו של דבר הוא בסדר ויש לו שבר בלסת התחתונה..

tragula

New member
הצטרפות למסקנות של יוני

אני רוצה להצטרף למסקנות של יוני, ביטוח + אישורים מהורים + בדיקות רפואיות צריכים לקבל עדיפות ראשונה. רמת המשחק עברה קפיצת מדרגה ואנחנו חייבים להתייחס לכך ובהקדם.

Bledsoe11

New member
לגבי הפציעה ומצבו של מייקל

ראשית, מייקל נפצע כאשר הוא רץ ROUTE של 10 ופנימה, ואני הגעתי מאחורה בזמן שהכדור נזרק אליו בשביל להגיע לאינטרספשן. הוא הגיע מאית השנייה עם היד לפני, כשהוא הכניס גם את הראש קדימה בשביל לנסות ולזנק לכדור, אז הוא נפגע בראש ממני בזמן שאני ניסיתי להגיע לפניו לכדור. עכשיו, ביקרתי אותו היום בבית החולים, הוא עבר ניתוח לאיחוי השבר בלסת, מה שייקח עוד כמה שבועות עד להחלמה מלאה. חוץ מזה הוא עדיין בכאבים אבל לפי כל הבדיקות והצילומים בלי נזק משמעותי לצוואר לגב או לשום חלק אחר מלבד הלסת. אני מאמין שישחררו אותו תוך יום יומיים הביתה, כמו כן נראה לי שהוא יוכל לחזור לשגרת עבודה תוך כמה ימים. שיהיה בריא!!!

למעלה