החלמה מהירה לטל!

roei90210

New member
טל פצוע קשה, לא יודעים מה יש לו

טוב, בעצם כן יודעים.. לא יודעים בדיוק איך זה קרה, כנראה שמישהו נחת לו על הקרסול, האבחנה היא שבר בקרסול ורצועה קרועה.

tragula

New member
החלמה מהירה

איחולי החלמה מהירה לטל ממני ומכל החלוצים.

ChiefsNo1

New member
למי שרוצה לדעת....

טל הרץ הפותח של חיפה, נפצע במהלך השני של המשחק כאשר מישהו נחת לו על הרגל.... הוא לא חזר לשחק ובמיון הגיעו למסקנה שיש לו שבר בשוקית ורצועה קרועה בקרסול, הוא עבר עוד הלילה ניתוח ושמו לו פלטה ותפרו את הרצועה... הבחור כרגע בחוץ לתקופה די ארוכה... החלמה מהירה...

omrili77

New member
איחולי החלמה מהירה ושאלה

איך לעזאזל הוא עבר את הגדר במצב הזה?

roei90210

New member
מזל שהיו שם כמה חסונים שחקני פוטבול

מכיר את המהלך HB TOSS. אז ככה זה היה

yon12345

New member
במשחק

ראינו במשחק שזה היה די רציני אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך... איחולי החלמה מהירה גם ממני מצפים לראות אותך על המגרש כמה שיותר מהר :)

orsher

New member
לטל מחיפה

טל אני ממש מצטער בשבילך. אני ממש מקווה שזה שאמרתי לך ללכת על זה לא החמיר את המצב. אני זוכר שאחרי שראיתי כמה קשה לך לעמוד על זה מיד אמרתי לך שלא כדי שתמשיך לנסות ואחרי זה בבית מתי שהוא נזכרתי בזה והנחתי שזה היה שבר. אז חבל מאוד שצדקתי ואני מקווה שזה שבר לא רציני וקריעה לא רצינית לרצועה. חומר לעידוד - סטיב סמית (קרולינה) עבר פציעה מאוד דומה לזו (היה לו שבר בקרסול שהרופאים היו חלוקים לגבי יכולתו לחזור למשחק לא שחס וחלילה זה המקרה שלך, טפו טפו טפו) והחלים לגמרי ואפילו שיפר את המהירות שלו (לפני הפציעה ה40 יארד שלו היה מעל 4.4 ואחרי הוא עשה 4.38). בהצלחה בשיקום. אגב סמיט עבר לארוחה אחת ביום בכל התקופה שהוא לא יכל לרוץ כדי לשמור על המשקל ועל אחוזי השומן בגוף (במהירויות שלו האחוזים חשובים)

Da Deuce

New member
הוא בביה"ח עכשיו

ויכול להיות שישאר שם עד שלישי. הוא אמור להיות בגבס חודש וחצי, גבס אלסטי שבועיים ואז פיזיוטרפיה. מקווים שהוא יהיה כמו חדש תוך חצי שנה.

FootballH

New member
מה חודש וחצי?

אני הבנתי שמדובר על חודש גבס לא חודש וחצי.

למעלה