תשובה ותיקון
ראשית, וזה לא ממש רלוונטי לעניין לטעמי, אתה דווקא טועה ורוב זקני השבט כאן דווקא כן עשירים או לפחות משדרים זאת באופן מוחצן כאשר הם טסים למטסים מאתגרים בבולגריה, בדנובה, במקדוניה, ועוד ועוד ועוד , חלקם במטוסים שעלות שעת הטיסה שלהם היא יותר מהמשכורת החודשית שלי, אבל זה באמת לא רלוונטי.

אני רוצה לתקן את מה שאמרתי לגבי זה שכסף הוא לא הכל.

לצערי, למדתי זאת בצורה כואבת מאוד עם פטירת אמי היקרה לפני קצת יותר מ-5 חודשים. המשפט הנכון לגבי כסף הוא שכסף יכול לקנות הכל בחיים, חוץ מאת החיים עצמם.
לכן אני משוכנע שהעברת סכום הכסף המתאים לגורמים המתאימים הייתה משאירה את שדה הרצליה פתוח לפחות עד תום חייהם של הנינים של הנינים של יוסי כהן יבדל"א וכל משפחתו שתמיד מבטיח לנו רק עד שנת 2020.
עם זאת אני גם משוכנע שהעברת כסף בשיטת בור ללא תחתית לעורך דין שרק מבקש עוד ועוד בלי להביא את התוצאות הרצויות , היא לא הדרך שבה כסף קונה הכל בחיים חוץ מאת החיים עצמם, ובצורה הזאת הוא לא יקנה כלום.

עורך הדין כפי שכבר כתבתי גם ליאיר וגם לדוד לא הביא לתוצאה הרצויה. בטח ובטח לא עבור כאלו שמחפשים לצבור שעות ולא מוסמכים לטוס בשדה דוב. יש לי שותפים כאלה שהשקיעו בלהחזיק מניה במטוס ועכשיו מוגבלים לשעתיים בחודש. אז כן, לא בטוח שיתפסו אם יטוסו יותר - אבל אם כן נואשם בביזיון בית המשפט ונוכל להספיד את הרצליה תוך פחות מיום.

אני בהחלט מסכים איתך שלשבת כאן ולקטר לא ישאיר שום שדה פתוח, אבל הפעם אני דווקא רוצה לברור להשתמש בטקטיקה שהמציא מנהל הפורום בכבודו ובעצמו, ולומר שנעשים מעשים רבים מאחורי הקלעים, על ידי מיטב המוחות, שמפאת חוסר הרצון שהם ידלפו לגורמים הלא נכונים, אין זה המקום לפרטם בפורום. רק אומר שמאמצים אלו שנעשים במישורים שונים הצליחו בין היתר להביא לכך שבקשת העמותה לצו הביניים לא נדחתה באופן מוחלט על ידי בית המשפט על אף גמגומי עורך הדין. כמו כן מטרת מאמצים אלה בעתיד אם יצלחו לא רק להביא לכך שהשדה ישאר פתוח, אלא לבטל את המגבלות שקיימות כיום על השדה בשל מיקומו, כגון איסור ביצוע הקפות בימי חג ובימי חול בין השעות 14:00 ל 16:00, או איסור המראות בימי מנוחה בין השעות 14:00 ל 16:00 וכדומה. אתה מוזמן לשוחח איתי באופן פרטי ואשמח לפרט לך מה המעשים שנעשו ונעשים. (ובכאן אני מתבדל מקודמיי שנקטו בטקטיקה דומה ולא הסכימו להכניס לסוד העניינים את הגורמים הרלוונטיים בצורה פרטית).

רן