החלטת בג"צ

Donatelo

New member
ממני מנחם שבו מנע

עוד הוא אמר - שמותרות טיסות הדרכה למטוסים שאין להם חניה אחרת מלבד הרצליה - כלומר שברגע שאעביר את מטוסי לשדה אחר כדוגמת חיפה לא אהיה רשאי יותר להגיש תוכניות לטיסות הדרכה בהרצליה.
&nbsp
&nbsp

לדעתי, אתה מערבב דברים שונים שנאמרו

לפני כ-3 חודשים. גם נראה לי שנעלמת מכאן (או סתם השתתקת) לתקופה וייתכן שאתה לא מעודכן בפרטים.
מה שצריך לעשות, עליך למלא בפרטי תכנית הטיסה, שמטרת הטיסה, שמירה על כושר.
ואישית, לא נתקלתי בבעיה מלבד שאני נזקק למונה של השעתיים כל חודש בשדה התרופה הרצליה.

Donatelo

New member
יאיר לא נעלמתי לשום מקום

קצת הייתי פחות בפורום בגלל עניינים רפואיים של אבא שלי. אבל בהחלט אני טס ב GA לא מעט, אבל מבצע טיסותיי משדה דוב כי כל פעם שאני מגיש תוכנית טיסה מהרצליה אני מקבל סירוב מסיבה אחרת.
&nbsp
סתם לדוגמה : קיבלתי סירוב על תכנית שהגשתי להמראה משדה דוב , נחיתה בחיפה ונחיתה סופית בהרצליה בטענה ש "אם אני ממריא משדה דוב הרי שאני לא זקוק להרצליה לצורך שמירת כשירות טייסים ולא לכך התכוון הבג"צ".
&nbsp
עצם העובדה שמי שמאשר את תוכניות הטיסה הוא אחד הנתבעים הוא אבסורד בפני עצמו.

העו"ד שלי, אמר לי להשתדל שלא להלבין פני אנשים ברבים

ולכן לא אוכל להתווכח יותר מידי בעניין ה"נעלמת" בטוח תזכר, או שאולי תבדוק במסנג'ר....
ונלך לסוף, אחד הנתבעים - אף אחד כאן לא נתבע, אלא "משיב" (ויש הבדל תהומי בין השניים) אז מה רצית, שברגע שרש"ת היא אחת המשיבים, מייד יעבירו את מודיעין טייס לרשות הדואר או להפסיק את פעולתו או מה?
(על תעשה צחוק)
אני מגיש תכנית במערכת הממוחשבת, ולא נתקלתי בשום בעיה, כל עוד אני מגדיר את הטיסה לצרכי שמירה על כושר טיסה. אני מבצע טיסות קצרות מהרצליה לשדה דב, ובחזרה, בכדי שלא לחרוג מה"שעתיים" (בחודש יוני ניצלתי כשעה פלוס מינוס ביולי אני מקורר ולא טסתי עדיין) בזמן שהמטוס בשדה דב, אני עושה כמה טיסות, לפני שטס חזרה להרצליה, כטיסה לשמירת כושר טיסה.
ונכון, תכנית הטיסה שאתה מתאר, דב, חיפה הרצליה, כנראה לא מותרת אלא אם תגדיר אותה כפי הסברתי והמטוס מוגדר לחניה בהרצליה.

Donatelo

New member
ובכן

א. כפי שאתה רואה אתה מסכים איתי שאנחנו רחוקים מנצחון (מה שכתבת על תוכנית הטיסה שלי).
ב. לגבי המסנג'ר, אענה לך במסנג'ר.

מסכים, אבל לא יכול להתווכח עם כל מי שההסדר מוצא חן בעיניו

כהצלחה של עורך דין שגימגם מול שופט שהיה ממש "פרנדלי"

Donatelo

New member
הכל טוב ויפה

האם אתה מוכן לתת לי את אות הקריאה והתאריך כדי שאבדוק למה אתה כן ואני לא? אני לא הצלחתי כמוך. מבחינתי מנחם שבו לא רשאי להחליט עבורי שום דבר ומלכתחילה כשהוא התחיל לקחת לעצמו את החוק בידיים לא היה צורך לפנות בהבהרה לבג"צ אלא להגיש נגד מר שבו תלונה במשטרה. (במדינה מתוקנת , אצלנו זה היה נסגר מחוסר עניין לציבור). זה נקרא "בריונות שלטונית". כמו שכתבתי ליאיר זה אבסורד שהסמכות לאשר או לא לאשר תוכניות טיסה היא בפני מי שעומד למשפט בצד הנתבע בבית הדין הגבוה לצדק.
&nbsp
כמו כן, אם זכרוני אינו מטעה אותי, בעבר הייתה כאן הודעה בפורום על ידי אחד ממארגני אירוע אגודה + נחיתות דיוק במנחת קרית שמונה, שחיפשה טרמפ עבורך. לאחר שלא נמצא מקום פנוי במטוסים, הצעתי לאותו גורם שאנסה לבדוק בחברות ההשכרה האם יש מטוס פנוי נוסף שניתן לשחרר למטס. התשובה שקיבלתי מהגורם המארגן (השם שמור במערכת) היא "נראה לך שדוד אייזנברג ישלם בשביל לטוס?" [ציטוט]. אז אם הגענו למצב שבגלל המגבלה על הטיסות המסחריות אתה נאלץ לטוס באופן פרטי ולשלם בשביל לטוס, הרי שלא נראה לי שעורך הדין הביא לתוצאה הרצויה... הלא כך?
&nbsp
רן

איזה סלט!

מה עניין שמיטה להר סיני?
מה הקשר בין טיסות מסחריות לבין טיסות פרטיות?
אעשה לך קצת סדר בדברים:
1. אין לי מושג מהיכן אתה מסיק שישנן הגבלות על הטיסות המסחריות. אני כל הזמן טס טיסות מסחריות ולא חסרות לי כאלה. אני נהנה מכל רגע באויר, כולל בטיסות ארוכות ומתישות, ואפילו משלמים לי בשביל זה.
2. מטבע הדברים, אינני שוכר מטוס כדי לטייל באזורים או לעשות הקפות. על זה באמת שאינני מוכן להוציא כסף.
3. אני שוכר מטוס כשאני צריך להבחן, להתאמן או כדי להטיס אורחים וחברים ומשתדל לצאת לחו"ל יותר מפעם אחת בשנה. לא אתייחס לציטוטים רכילותיים עלומי שם, אני פשוט בז להם ואין זה ראוי כלל שהבאת אותם כאן.
לגבי פרטים על טיסותי: איך כתבת? "שמור במערכת".
אני מציע לך להגיש מרשה נוסף לטיסת כשירות עם נוסעים נוספים. ספר לי אם תסורב.

דוד.

Donatelo

New member
טיסות צילום מותרות על פי הצו

טיסות אחרות כגון סבבים הטסת נוסעים וכו אסורות. אני מסכים שאפשר להגיד על כל טיסה שהיא טיסת צילום, מי אמר שאסור לי לצלם בשביל עצמי?

הקשר בין טיסות מסחריות לבין טיסות פרטיות, היא שכאלה שהיו רגילים לעשות סוג אחד נאלצים לעבור לסוג אחר ואף להפך בשל מגבלות. המטרה הייתה רק אחת: להראות שלא הושגה התוצאה הרצויה בבית המשפט.

אבי קורן כתב טוב יותר ממני איך נראה השדה.

נתתי דוגמה ליאיר גיל על מרשה שהגשתי וסורבתי. אז זה נחשב מבחינתי למגבלה.

אף אחד אינו עובד על המערכת

טיסות סבבים, עם כל הקושי הכרוך בכך (וזה כרוך בהרבה קושי), יוצאות כרגע משדה דב.
רוב טיסות הצילום יוצאות גם כן משדה דב.
אתה יכול להמשיך ולהשתלח בעורכי הדין. דעתי אינה כדעתך, ועל זה, לפחות, כבר הסכמנו, אז אין טעם שנכביר מילים בנושא.
ימים (קרובים) יגידו.

דוד.

Donatelo

New member
אה ודבר אחרון ששכחנו לציין

רק מטוסי בתי הספר קיבלו אישור חנייה בשדה דוב...
&nbsp
ימים יגידו.

Donatelo

New member
שרשרתי אליך כדי להגיד לך שהוא התכוון לקרוא לי טמבל, ולא לך.

אני מניח שכיונת אליי

אז אין לי מושג מי אתה ולא כניתי אותך בשמות.
כסף זה לא הכול וגם לא עשירים (ורובם כאלו) תרמו כסף למאבק.
&nbsp
אבל הכי חשוב, אשמח לדעת מה תרמת במעשים למאבק על השארת השדה פתוח בצורה מלאה או חלקית? במקום לאמר מה לא, אולי נשמע גם ממך מה כן אפשר לעשות ועשית? אני מניח שאתה מסכים איתי שלשבת כאן ולקטר לא ישאיר שום שדה פתוח.
&nbsp
&nbsp

Donatelo

New member
תשובה ותיקון

ראשית, וזה לא ממש רלוונטי לעניין לטעמי, אתה דווקא טועה ורוב זקני השבט כאן דווקא כן עשירים או לפחות משדרים זאת באופן מוחצן כאשר הם טסים למטסים מאתגרים בבולגריה, בדנובה, במקדוניה, ועוד ועוד ועוד , חלקם במטוסים שעלות שעת הטיסה שלהם היא יותר מהמשכורת החודשית שלי, אבל זה באמת לא רלוונטי.
&nbsp
אני רוצה לתקן את מה שאמרתי לגבי זה שכסף הוא לא הכל.
&nbsp
לצערי, למדתי זאת בצורה כואבת מאוד עם פטירת אמי היקרה לפני קצת יותר מ-5 חודשים. המשפט הנכון לגבי כסף הוא שכסף יכול לקנות הכל בחיים, חוץ מאת החיים עצמם.
לכן אני משוכנע שהעברת סכום הכסף המתאים לגורמים המתאימים הייתה משאירה את שדה הרצליה פתוח לפחות עד תום חייהם של הנינים של הנינים של יוסי כהן יבדל"א וכל משפחתו שתמיד מבטיח לנו רק עד שנת 2020.
עם זאת אני גם משוכנע שהעברת כסף בשיטת בור ללא תחתית לעורך דין שרק מבקש עוד ועוד בלי להביא את התוצאות הרצויות , היא לא הדרך שבה כסף קונה הכל בחיים חוץ מאת החיים עצמם, ובצורה הזאת הוא לא יקנה כלום.
&nbsp
עורך הדין כפי שכבר כתבתי גם ליאיר וגם לדוד לא הביא לתוצאה הרצויה. בטח ובטח לא עבור כאלו שמחפשים לצבור שעות ולא מוסמכים לטוס בשדה דוב. יש לי שותפים כאלה שהשקיעו בלהחזיק מניה במטוס ועכשיו מוגבלים לשעתיים בחודש. אז כן, לא בטוח שיתפסו אם יטוסו יותר - אבל אם כן נואשם בביזיון בית המשפט ונוכל להספיד את הרצליה תוך פחות מיום.
&nbsp
אני בהחלט מסכים איתך שלשבת כאן ולקטר לא ישאיר שום שדה פתוח, אבל הפעם אני דווקא רוצה לברור להשתמש בטקטיקה שהמציא מנהל הפורום בכבודו ובעצמו, ולומר שנעשים מעשים רבים מאחורי הקלעים, על ידי מיטב המוחות, שמפאת חוסר הרצון שהם ידלפו לגורמים הלא נכונים, אין זה המקום לפרטם בפורום. רק אומר שמאמצים אלו שנעשים במישורים שונים הצליחו בין היתר להביא לכך שבקשת העמותה לצו הביניים לא נדחתה באופן מוחלט על ידי בית המשפט על אף גמגומי עורך הדין. כמו כן מטרת מאמצים אלה בעתיד אם יצלחו לא רק להביא לכך שהשדה ישאר פתוח, אלא לבטל את המגבלות שקיימות כיום על השדה בשל מיקומו, כגון איסור ביצוע הקפות בימי חג ובימי חול בין השעות 14:00 ל 16:00, או איסור המראות בימי מנוחה בין השעות 14:00 ל 16:00 וכדומה. אתה מוזמן לשוחח איתי באופן פרטי ואשמח לפרט לך מה המעשים שנעשו ונעשים. (ובכאן אני מתבדל מקודמיי שנקטו בטקטיקה דומה ולא הסכימו להכניס לסוד העניינים את הגורמים הרלוונטיים בצורה פרטית).
&nbsp
רן

ZeevRozenek1

New member
איזה טימטום , אסור לטוס בשבת בין 2 ל 4 .

ביחוד בחורף, כשהשמש שוקעת כבר ב 5 .

Oron E

New member
יש מתנדב לשלוח את המכתב למנהל השדה?

שלא ישכח במקרה...

אורן, לדעתי האישית בלבד, אני חושב שמנהל שדה התעופה

וכמעט כל אחד מהצוות שלו, נמצאים איתנו (משתמשי השדה) באותה הסירה. נסה לחשוב, בטוח שתבין, אבל אנסה לרמוז.
לפני הכל, לדעתי, הוא וציוותו מחוייבים היו להוציא את התזכורת שפעילות השדה עומדת להפסק, ובלי להתפלפל מידי, היו נמצאים כמועלים בתפקידם.

אבל, אם שדה התעופה הרצליה יפסיק את פעולתו, כל עובדי הניקיון (שחלקם עובדי קבלן) רוב אנשי הבטחון, רוב אנשי הכיבוי והתפעול השותף, היו הולכים הביתה, או לפנסיה ממוקדמת, או כסתם הפסקת עבודה וכו'.
אז אני חוזר, רובם איתנו בסירה אחת, אף שלהם אין את המותרות של לפצות את הפה.......

Oron E

New member
מנהל השדה

והצוות הקרוב אליו ממש לא איתנו בסירה. יש להם קביעות ברשות ולא ממש צריך לדאוג להם.
כמובן שהפיונים הקטנים (והשקופים) בבעיה אם השדה יסגר...

למעלה