החלטתי...

צומיש

New member
החלטתי...

אז מי שיצאתי איתו אומר שרוצה להיפגש.. אבל כל הזמן יש לו משהו אחר... שאני שואלת מה עם זה.. בכל מקרה אם השבוע לא יצא לנו להיפגש כי כנראה הוא יטוס בשבת לשבוע.. אז שבוע הבא הוא יקבל למייל את כל מה שיושב על ליבי... ואז אם יחליט שכן סבבה ואם לא אז לא... רציתי לזרום לשבוע או שבועים אבל אם אין לו זמן להיפגש כנראה גם אין לו זמן לזוגיות מה דעתכם?? או לחכות ותת לו צ'אאנס לשבוע הבא אם הוא לא יטוס אחרת זה כבר נגרר... או שאולי לחכות ולראות אם שיחזור מחו"ל ירצה להיפגש... מה דעתכם
מה לעשות

nate2000

New member
את מזכירה לי מקרה שהיה לי

כשהייתי צעירה ועם יותר שיער על הראש..... הכרתי בחור אחד בצ'ט שנשמע ממש חמוד וכל פעם קבענו להיפגש ואיכשהו לא יצא לנו. יותר בגללו מאשר בגללי, כל פעם היה לו תירוץ אחר: פעם אחת האחות הקטנה לקחה את האוטו, החבר שלו מח"ול מגיע אחרי שלא התראו שנתיים, פתח לעצמו את המצח ועכשיו בבית חולים, אימון, סתם נעלם ולא עונה.... באיזשהו שלב הפסקתי להתקשר אליו כי נמאס לי לרדוף אחרי הבחור שעושה הכל כדי לא להיפגש, וראי איזה פלא הבחור הפסיק לצלצל. כנראה שהוא לא רציני מספיק.

צומיש

New member
נתחיל...

בזה שיצאתי איתו 3 שבועות ואז הוא צלצל ובא... והוא לא ממש מסנן .. אז זה לא ברור כאילו עבודה בלי סוף וגם אני עובדת ולימודים אבל תמדי אפשר לפנות זמן אם רוצים... אז זה קצת שונה..

nate2000

New member
זה נשמע לי כמו תירוצים

מעניין שגם אני וגם האיש שלי בתחילת מערכת היחסים עם לו"ז צפוף והמון תורנויות ותפקידים מתישים ודורשים מצאנו זמן אחד לשניה. בקיצר, אם הבחור היה מספיק רציני הוא היה מפנה לך ערב. הוא פשוט לא רוצה.

דעתי האישית היא

קודם כל זה מצוין כי החלטת מאחר ולדעתי חוסר הודעות הוא הגרוע מכל. מהניסיון האישי שלי אני אשמח להמליץ לך לא להתחיל שום קשר אם לבחור אין זמן לזוגיות. אני כבר נכוותי... אז בבקשה אל תחזרי על הטעות שלי

בובה,

אמרתי לך ואומר שוב-אם הבחור לא רציני.תיזרקי אותו שיילך לחפש את חבריו בקונחיה!! אין שום תירוצים של כן יכול,לא יכול,נוסע לא נוסע..גבר שרוצה יעשה הכל כדי להיפגש עם בחורה! הוא צריך להראות נכונות כמוך. שילחי לו למייל את אשר על ליבך,תיראי תגובתו-במידה ויגרור ויגרור..תחתכי! לא להתעכב על לב כואב.

צומיש

New member
אז נעדכן...

בקצרה נתנו.. צ'אנס עכשיו צריך להיות זהירים לא מלחיצים ולא לוחצים.. wish me luck

תגובה

אם את מחבבת אותו ורוצה להיות אתו, שמרי אתו קשר ככל האפשר. כשיהיה בחו"ל תוכלו לפעמים להתקשר או להתכתב, וכשיחזור תוכלו לחזור לחברות טובה.

למעלה