החלטתי ...

החלטתי ...

שאני משיב את האקסית המיתולוגית שלי ... אולם לא עבר הרבה זמן רק שלושה חודשים מאז הפעם האחרונה שראיתי אותה אבל אמרתי אני חייב להשיג אותה אני מיועד לה אני חייב אותה לא אכפת לי כלום אני אתחיל לחזר אחריה עכשיו כמישהו אנונימי ... ואז כשהיא תראה שאני מחזר אחריה כזה טוב היא תבין שהשתנתי ואולי תתן לי עוד הזדמנות ... הצעד הראשון שלחתי לה את השיר הנדוש של וויטני יוסטון בשיר בהזמנה בלי הודעה בלי כלום אחר כך נראה לאן מתקדמים.

A d i 23

New member
דווקא לי יש שיר אחר בראש..

רק חבל שאתה לא מבין שהיא המשיכה הלאה ולא רוצה בקשר איתך.. כך לפחות ניכר מהודעותיך. לא חושבת שההתעקשות תעזור לך, אלא רק תכאיב לך יותר.. בכל אופן, בהצלחה

בריט23

New member
טוב, אז ככה.....

אני תמיד בעד "להמשיך הלאה" אבל אני לא רואה שומדבר רע במה שאתה מנסה לעשות, מה יכול לקרות? או שתצליח לכבוש אותה בחזרה או שלא. אם אתה זוכר מהסיפור שלי על הבחור ההוא ציקי, אז שלחתי לו מכתב אנונימי ב-2002 במכתב רשמתי לו, (אני אכתוב בקיצור) "אתה בטח לא זוכר אותי, אבל לפני 3 וחצי שנים בערך הכרנו, כמעט והיינו חברים אבל פתאום הפסקתי להתייחס אליך ואז התחלת לצאת עם זוהר. אני מפגרת שניזכרתי בך רק עכשיו אבל אני רוצה שתדע שתמיד אשמור לך פינה חמה בליבי ותשמור על זוהר כמו על העיניים שלך, מאחלת לך המון אהבה, הצלחה בריאות וגם שב"ה תתחנו. אל תנסה לנחש מי אני ואל תחפש אותי. אני לא חשובה. ממני, האלמונית פלונית." בקיצור, עשיתי מה שעשיתי יכול היות שהוא קישר מהמכתב שזו אני, יכול להיות שלא, יכול להיות שהוא סתם גיחך כשראה ת'מכתב וזרק אותו. בכל מקרה הם התחתנו ב2003 ניסיתי לסגור מעגל עם המכתב הזה, לפעמים אני מתחרטת ששלחתי אותו ולפעמים אני חושבת שאולי זה היה הדבר הנכון לעשות. התביישתי שהוא ידע שזאת אני, כאילו פאדיחות. אבל טוב עבר. שראיתי שאישתו מחזיקה ילדה קטנה (הלב שלי נצבט) חשבתי לעצמי, כמה זה היה מנחמם אותי אילו ידעתי שקוראים לבת שלהם בשמי, ובסוף מה הסתבר? הם אכן קראו לה בשם שלי, נבהלתי מעצמי, כאילו, אני מכשפה או משהו? כי באמת חשבתי על האפשרות הזאת, ההוכחה הזאת שבכל זאת הוא לא שכח אותי אחרי הכל. ומי יודע, אם זה באמת בגללי או סתם צירוף מקרים.....נקווה לטוב.

אממ האמת

הסיפור שלך באמת נגע לי ללב וחוץ מי זה אין לי מה להפסיד אני אחזר אחריה איזה חודש קל באנונימיות מה יש לי להפסיד ואז אגלה לה שזה אני .... מי יודע אולי גם בחודש הזה אני עוד אשנה עוד קצת את עצמי ....

קטרפי

New member
גאד, אנטר! ../images/Emo178.gif../images/Emo110.gif

ובלי קשר, נקווה באמת שיהיה טוב....

למעלה