החלטתי..!!

החלטתי..!!

למרות כמה עצות שליליות לגבי זה החלטתי שאני לא מוותר על האהבה האמתית שיש לי בלב כלפי אותה נערה.. בגדול זאת מישהי שאני התאהבתי בה.. יש לה חבר הם עומדים להיפרד (לא בגללי) אחרי בירור עם חברה שלה הבנתי שאין לי ממש סיכוי איתה.. אבל בכל זאת קשה לי לוותר עליה בלי לנסות אפילו.. מה שאני מבקש בעצם זה עצות או אסטרטגיה בעצם.. איך אני יכול לעקוץ ולהעלם לה.. להראות לה נכוחות להראות לה שאני רוצה אותה ואז פתאום לא להתייחס להתעלם שהיא תרגיש שמשהו קורה.. לגרום לה לרצות פתאום להתקשר פתאום לדבר.. לנסות לדובב אותה קצת יותר לשבור את הקרח שיש.. עצות....?

תגובה

אל תשחק, זה רק יהרוס. היה רציני אתה. השקע בה, תן לה אהבה והיה טוב אליה. התענין בה. אז היא תעריך אותך ואולי גם תאהב אותך, אולי בתור חברה ואולי בתור ידידה, שגם זה טוב, ואולי בהתחלה כידידה ובהמשך כחברה.

חלילה ידידי המלומד

אני לא מתכוון ולא ברגע אחד לשחק בה או לא לנסות לשבור את ליבה.. המשחק הוא בעצם איך להשיג אותה.. הרי בדרך הרגילה הקלאסית "בואי ונהיה חברים" זה לא ממש ילך.. אני רוצה לאתגר אותה.. אני רוצה לגרות את התשוקות שלה.. אם זה במתנה קטנה ומדליקה.. אם זה בשיר ספק רומנטי ספק ידידותי למכשיר שלה.. אני רוצה שתמצא בי עניין.. אני פשוט לא יודע איך לעשות זאת ובאיזה תכיפות.. הרי עדיין יש לה חבר.. המטרה שלי היא להתקרב אליה לתת לה להבין שאני פה בשבילה שאני פה על באמת ומוכן להשקיע ומתי שהיא תיפרד מחבר שלה רק להעמיק איתה יותר את הקשר

אתה באמת מעוניין לפתוח ככה קשר?

לפתות אותה לעזוב את הקשר בו היא נמצאת כרגע? לי זה היה מכניס את הפחד שמישהו אחר עשוי לעשות לך את אותו הדבר כשאתם תהיו ביחד... כל כך הרבה בעיות של חוסר אמון יש בעולם...כמה חבל שאתה מתכנן לפגוע כך ביודעין באדם אחר...

תגובה

לא יפה לפתות אדם לעזוב קשר, אבל אפשר להיות אתו בקשר מסוג אחר כמו ידידות, ואם פעם ישתנו חייו נוכל לעבור לקשר קרוב יותר.

לא הייתי ברור

אני ממש לא הולך לחתור לשום מצב איתה כל עוד יש לה חבר.. אני מדבר על היום שאחרי שאגב כבר קרה.. הם נפרדו ולא בגללי פשוט לא הסתדר להם. אני בחיים לא יקח בחורה של אחר ויהיה מה!

תגובה

גם כשיש לה חבר, אפשרי שתהיה ידיד טוב שלה. אם תהיו ידידים, ופעם היא תעזוב את החבר, תוכלו להיות חברים.

תשמע...

זה מה שאני יעשה.. אני לא במצב של להעלם לה מהחיים.. התאהבתי בה.. אני אתן את כולי לידידות הזו תוך כדי שידור של רצון לקצת יותר.. היא תחליט מה יהיה.. אני מקווה שאחרי שהיא תכיר אותי באמת אולי כן אני אזכה בלב שלה.. אני יעדכן פה בכל מקרה.. ובטוח שאני יצתרך עצות לגבי רעיונות כאלו ואחרים.. תודה

נ ט ע 9 1

New member
את כל ה'עסק'

תתחיל רק כשהיא תיפרד מהחבר שלה.. אתה לא רוצה שכשהיא תהיה איתך מישהו יעשה את אותו משחק.. כאילו ירצה אותה כשהיא איתך, עד שיצליח להשיג אותה... בקשר למשחקים.. אין מה לעשות לפחות בהתחלה זה דיי פועל ככה... להראות לה נוכחות ולהעלם זה רעיון לא רע, ואני חושבת שהיא דיי תירצה אותך...

נ ט ע 9 1

New member
פה מתחילה ההצלחה בדרך להגיע לליבה..

תצא מנק' שהיא תירצה אותך..!! למה לא?... אם תלך עם יעד ומטרה, ורק אם אתה יודע שאתה ראוי לבחורה הזו), אז למה לא?.. אבל כמו שכולם אמרו, תן ללב שלה להתפנות קודם גם מבחינת זה שיש לה מישהו, וזה לא הוגן להפריד אותה וגם כי אם אתה לא רוצה להיות הריבאונד שלה, אז תחכה טיפה תן ללב שלה להתפנות.. סה"כ אתה רוצה שהיא תהיה איתך ב100 ולא ב90%... בהצלחה

כן נכון אבל..

אולי לקראת את ההודעה הראשונה שלי.. היא הצהירה בפני אחת מהידידות המשתפות שלנו שהיא לא כל כך מעוניינת בקשר רומנטי איתי מעבר לידידות.. גם בגלל החבר וגם בגלל שהיא צריכה חופש אחריו.. וזה שהיא ניראת סוף הדרך ואני לעומתה.. כמו התחלת הדרך..

נ ט ע 9 1

New member
אני לא מבינה למה הדימוי הזה?..

כי חבל.. דווקא לפי המילים שלך אתה מאוד נחוש... "למרות כמה עצות שליליות לגבי זה החלטתי שאני לא מוותר על האהבה האמתית שיש לי בלב כלפי אותה נערה.... בגדול זאת מישהי שאני התאהבתי בה.. יש לה חבר הם עומדים להיפרד (לא בגללי) אחרי בירור עם חברה שלה הבנתי שאין לי ממש סיכוי איתה.. אבל בכל זאת קשה לי לוותר עליה בלי לנסות אפילו" אני לא יודעת למה היא אומרת שהיא לא תצא איתך, יכול להיות משיכה(חושבת שאפשר לזהות זאת דיי בהתחלה...) ויכול להיות פשוט היא באמת צריכה זמן, אז כל בנאדם נראה לה לא כ"כ מתאים(אנחנו סה"כ בני אדם, מתהפכים לפעמים.. במיוחד בנות חחח) אז למה לא לנסות.. ביג דיל.. לפחות תדע שניסית.. אבל בקטע שלתת לה זמן... מנסיון זה רק יעזור..

חושבת..?

לי אמרו ההפך דווקא הבנות שבעצם דיברו איתה עליי ואמרו לה שאני קצת מעוניין אמרו לי בוא נייפה את הדברים.. עדיף שלא תנסה כי לא יצא כלום.. אפשר להבין מזה הכל.. תראי אני לא שיא היופי לא ניראה חיצונית הכי טוב מה לעשות.. היא מצד שני ילדה מאוד יפה ואין אחד במשרד שלא נותן לה מחמאה היא רגילה למחמאות ולקרקורים סביבה. כן יש לי אהבה אליה אפילו אמתית.. אני רוצה אותה וממש לא בשביל ל*** כי היא באמת חשובה לי באמת התאהבתי אני באמת רוצה לעשות אותה מאושרת יחד איתי.. אולי עדיף להתחיל להתעלם.. לשכוח ואחרכ לא להיפגע.. נכון בהתחלה הייתי נחוש היום קצת פחות .. מה שבטוח שכל פעם שאני רואה אותה.. או מדבר איתה בפון האהבה רק מתגברת.. והכאב שהיא לא איתי גובר.. ואגב.. היא וחבר שלה שוב חזרו והבנתי שהיא שוב רוצה להיפרד ממנו.. בכל מקרה אני לא יהיה שינסה לקלקל להם להפך אמרתי לה היום שטוב שחזרו ושהם צריכים לתת צ'אנס נוסף

למעלה