החלטתי...

החלטתי...

החלטתי לעזוב.. אולי אני ימשיך להתעדכן בכל מה שקשור לבויז אבל אני לא ירשום פה יותר. מה הסיבה לזה?.. הגעתי למסקנה שהגיים בויז הם סה"כ בני אדם כמו כולנו... ועוד כמה סיבות אישיות שאני לא יכולה לפרט אבל הם העיקריות שגרמו לי לעזוב.. מצטערת אם אני מאכזבת פה את הבנות אבל הבנים הם לא מה שאתן חושבות.. הם היו האלילים שלי.. עד היום. להתראות! אוהבת ומקווה שאף אחת לא תכעס עלי..

KiSs KiSs KiSs

New member
מה את בסדר?1 ככה עוזבת אותי?!......

מישהו הרשה לך?!?! הא הא?!?! אז זה שהם כבר לא האלילים שלך כמו פעם-זה לא אמור שאת חייבת לעזובבבב...כי we love youuuuu פליז תשארי...גם אם ההערצה שלך אליהם זה לא כמו פעםםם...פללללללללליז?!?!?!?!?
אני אוהבתותךךךך!!

OoנויoO

New member
כרמלולולולוללולולוש

אל תייחסי אני פשוט אוהבת לעשות את זה חחחחחחחחח ואת פה אז זה מתאים חחחחחחחח התחרפנתי =]

KiSs KiSs KiSs

New member
נוינויויויויויויויויויויויויויויויו

כפרוט עלייייייייייייייייייייייך!! את סוו מא(ה)ממת!!!

Oshri siso

New member
קודם כל באמת חבל שאת עוזבת....

אבל החלטה שלך..! דבר שני,תפסיקו לעשות מהם היטלר עם המשפט הנדוש שלכם''הבנים לא מי שאת חושבים''. נכון,אתם כולכם חושבים שהם עם סלב אז הם צריכים להיות קדושים והכי נחמדים שבעוללם. ולא כולם מבינים שהם גם בני אדם וגם להם יכול להיות ההתפרציות וההתנהגות השונה. בדיוק כמו כל אחד ממכם! זה שהם ''הגיימבויז'' לא אומר שהם ציריכם להתחיל ללכת ללמוד ''הליכי התנהגות'' ולשנות תהתנהגות שלהם. כולם פה יודעים שהאטופי שלהם זה מה שמחזק ת'להקה ומה שהם נותנים למעריצים זה אין הרבה סלבס כאלה. וכפי שאני יודע,אין אף אחד שנפגע מהם. וגם עם כן,תבינו גם הם יכולים לטעות זה שהם סלב לא אומר שהם צריכים להפוך ''לאליהו הנביא'' יום טוב.

KiSs KiSs KiSs

New member
כל מילה זהבבבבבבב../images/Emo47.gif חח בקרוב תהי

יה שגריר ההסברה של פורום 1417...

למההה?@!? אוףףףףףףףףףףףףףף...

דניאל'וששש מה קרה נשמה שלייייייייי?!!?#@?
למה עוזבים פה כל כך הרבה?! אני בחיי'ם לא יעזובבב.. לא ב10 שנים הקרובות (לא הגזמתי בכלל..)

OoנויoO

New member
דניאללללללללל

באמת חבל אבל אם את אומרת שזה שיקולים שלך אזזזזז..... שיקולים שלך..בכל זאת אני מקוה שנהנית עד היוםם =]

יאוווווו דנדושששש חיימשלי

איך אני ישאר איתך בקשר =[[[[[ אוףףףףףףףףף יפה שלי אני חולה עליך אבל אם זה החלטה שלך אין מה לעשות

לפחות אמרת את הדעה שלך ואת האמת

לפי דעתך... ונכון שהם בני אדם כמו כולנו אב מה אני יעשה.. אני חולה עליהם...

למעלה