החלטתי!

RainBird

New member
אם לא הבנת, זה לא שאנחנו לא נותנים לך לחשים בגלל שאת לא מנוסה, או צעירה אלא בגלל שאין לך הכשרה מתאימה. איך קבעתי את זה? 1. מכשפה יוצרת את הכישופים שלה. כל לחש שהיא מוצאת, משמש כהשראה למשהו משלה- והיא מבינה את כל הסמלים בחומרים וברכיבים של הלחש. מאגיה היא קודם כל אמנות, ואחר כך כלי. 2. השימוש במאגיה הוא לא כ"כלי מעלים בעיות". זה אולי ישמע אבסורדי אבל מאגיה היא לא פתרון קסמים. היא שם כעזר לאלו שמנסים להתמודד עם האבל הקשיים שלהם לבד. 3. האמירה שלך- "*ה*כישוף." אין דבר כזה כישוף אחד ויחיד למטרה מסויימת. אין נוסחא שאת אומרת ליקום והוא נפתח ועושה עבורך מה שאתה רוצה. זה לא מתכון שאם תעכבי אחרי ההוראות יצא לך משהו. אני יודע שזה לא הוגן ולא דמוקרטי, כי כל האנשים צריכים להיות שווים בתודעה המערבית החדשה. אבל הם לא, וזה לא. פשוט ככה. תתמודדי עם החיים שלך. זו המאגיה היחידה שאני יכול להציע. ארדן.

PurpleFilth

New member
פשוט...

תפטרי מכל חפץ שמזכיר לך אותו, או שהיה שייך לו. אבל... להפטר ממש. לשבור, לשרוף, לפורר, להשמיד. גם לשרוף תמונה עוזר. (אילן, בבקשה אל תשנא אותי. אני יודעת שזה כישוף-בגרוש, אבל אני מבינה לליבה של הילדה, וזה נראה לי כמו משהו שהיא תוכל לבצע...)

למעלה