החלטתי...

../images/Emo12.gif../images/Emo95.gif

זה חדש בשבילי...לא ידעתי

b b b b b b

New member
גם השחקנים...

ריבר פוניקס - שיחק עם קיאנו ריבס ב"איידהו שלי" וב"אני מת עלייך". שירי אפליבי - שיחקה עם קיאנו ב"אני מת עלייך". וינונה ריידר - שיחקה עם קינו ריבס ב"דרקולה". בטח יש עוד שחקנים ששיחקו איתו ואין לי מושג עליהם. יש רשימה ענקית של יהודים שמשחקים בחו"ל!

willo1

New member
כן.. יש מלא מלא יהודים

ויש עוד מלאאאא שלא שומעים עליהם כי הם מאחורי הקלעים.. כבמאים או מפיקים וכו'.. וןאני גם זוכרת שמישהי הביאה פעם כמה שורות מכתבה שבה היה כתוב שהאבא החורג של קיאנו הוא יהודי וקיאנו ספג קצת יהדות ושהוא אוהב את זה או משהו
חח יש למה לצפות בנות

b b b b b b

New member
הנה...

כמה שמות שאולי לא שמעתם/ן על היותם// יהודים/ות - *דויד ארקד - מהאמא ("צעקה") *סקארלט ג'והנסון - מהאמא ("איילנד", "נערה עם עגיל פנינה") *סלמה בלייר - ("הכי מתוק שיש") *אדריאן ברודי - מהאבא ("הפסנתרן") *אמנדה ביינס - מהאמא ("אחיות או לא להיות") *אמנדה פיט - מהאמא ("הכי דומה לאהבה") *נב קמפבל - מהאמא ("שולחן לחמישה", "צעקה") *סקוט וולף - ("שולחן לחמישה") *ניק ואהרון קרטר - מהאבא (לא צריך להגיד מי הם....) *ג'ניפר קונולי - מהאמא ("נפלאות התבונה", "מים אפלים") *איוון רייצ'ל ווד - ("שלוש עשרה", "קסם מעשי") *ניקי ריד - מהאבא ("שלוש עשרה") *נטלי פורטמן - משני הצדדים ("מלחמת הכוכבים", "אזור חופשי") *ג'ימי לי קרטיס - מהאבא ("ליל המסכות" - משהו כזה....) *שרה מישל גלר - משני הצדדים ("באפי ציידת הערפדים") *אליסון הנינגן - מהאמא ("באפי ציידת הערפדים") *אמבר בנסון - מהאבא ("באפי ציידת הערפדים") *מישל טרשטנברג - מהאבא ("באפי ציידת הערפדים") *סט גרין - מהאבא ("באפי ציידת הערפדים") *ג'ולייט לנדאו - ("באפי ציידת הערפדים") *ליסה קודרו - ("חברים") *דיויד שווימר - ("חברים") *אלכס די. לינז - ("שכחו אותי בבית 3") *אלישיה סילברסטון - משני הצדדים ("קלולס") *מילי אביטל - משני הצדדים ("חדירה לפרטיות") *שרה ג'סיקה פארקר - מהאמא ("סקס והעיר הגדולה") *פרדי פריז ג'וניור - מהאבא ("סקובי דו" - נשוי לשרה מישל גלר!) *אדם סנדלר - משני הצדדים ("מר דידס") *מל ברוקס - ("בורג משוחרר") *טורי ספלינג - ("בורלי הילס") *איאן זיארינג - ("בורלי הילס") *גבריאל קרטריס - ("בורלי הילס") *אדם למברט - ("ליזי מגוויר") *פאול רייס - ("אבא יש רק שניים") *פראן דרשצ'ר - ("נני") *מרלה סוקולוב - ("הורמונים בפעולה") למי שלא ציינתי מאיזה צד הוא יהודי/ה - אני לא יודעת (נכון לעכשיו..). אני יכולה לרשום עוד מלאאאאא שחקנים/ות - אבל אין לי כוח!

b b b b b b

New member
יש פה את הרשימה המלאה.....

http://64.233.183.104/search?q=cache:i5RJEXxzcBMJ:www.answers.com/topic/list-of-jewish-american-show-business-figures+List+of+American+Jewish+-+Evan+Rachel+Wood&hl=iw

b b b b b b

New member
שכחתי גם את -

דינה מאיר - שיחקה איתו ב"ג'וני מניימוניק". והוא מופיע בקליפ של פאולה עבדול "rush rush" שגם היא יהודיה.

Aeon

New member
דרך אגב וחשוב מאוד

את כל התמונות הנהדרות האלה לקחתי מאתר שנקרא CORBIS אני ממליצה לכולכן לבקר אותו למרות שהאתר לא מפרסם תמונות של סלבריטי'ס, אלא יותר תמונות איכות של צלמים מקצועים אבל יש גם תמונות של מפורסמים תמיד שאני במצוקה - האתר הזה מציל אותי.
חח ממליצה בחום ומקווה שנהנתם מהתמונות...

afterglow1

New member
../images/Emo99.gif מדהים!!

מוזמנת לתרום תמונות, כל יום וכל שעה
איזה ילד חמוד הוא היה...

אני מודה לךךךךך../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo95.gif

תמונות מדהימותתת
חלק אפילו לא הכרתייי
אין אני אישית פשוט מתה על קיאנו כשהיה ילדון קטנטן הוא כ"כ מדהיםםם

חחחחחחחחחחחחחח.........

וואי אהבתי שבכל תמונה שלו כתבת משהו חחחחחחחחחחחח............. בכל מיקרה תמונות טובות!

willo1

New member
אכן.. אחלה תמונות ../images/Emo45.gif

ועוד עכשיו כשהן בגרליה בכלל..
לך וליוליה

למעלה