הנה...
כמה שמות שאולי לא שמעתם/ן על היותם// יהודים/ות - *דויד ארקד - מהאמא ("צעקה") *סקארלט ג'והנסון - מהאמא ("איילנד", "נערה עם עגיל פנינה") *סלמה בלייר - ("הכי מתוק שיש") *אדריאן ברודי - מהאבא ("הפסנתרן") *אמנדה ביינס - מהאמא ("אחיות או לא להיות") *אמנדה פיט - מהאמא ("הכי דומה לאהבה") *נב קמפבל - מהאמא ("שולחן לחמישה", "צעקה") *סקוט וולף - ("שולחן לחמישה") *ניק ואהרון קרטר - מהאבא (לא צריך להגיד מי הם....) *ג'ניפר קונולי - מהאמא ("נפלאות התבונה", "מים אפלים") *איוון רייצ'ל ווד - ("שלוש עשרה", "קסם מעשי") *ניקי ריד - מהאבא ("שלוש עשרה") *נטלי פורטמן - משני הצדדים ("מלחמת הכוכבים", "אזור חופשי") *ג'ימי לי קרטיס - מהאבא ("ליל המסכות" - משהו כזה....) *שרה מישל גלר - משני הצדדים ("באפי ציידת הערפדים") *אליסון הנינגן - מהאמא ("באפי ציידת הערפדים") *אמבר בנסון - מהאבא ("באפי ציידת הערפדים") *מישל טרשטנברג - מהאבא ("באפי ציידת הערפדים") *סט גרין - מהאבא ("באפי ציידת הערפדים") *ג'ולייט לנדאו - ("באפי ציידת הערפדים") *ליסה קודרו - ("חברים") *דיויד שווימר - ("חברים") *אלכס די. לינז - ("שכחו אותי בבית 3") *אלישיה סילברסטון - משני הצדדים ("קלולס") *מילי אביטל - משני הצדדים ("חדירה לפרטיות") *שרה ג'סיקה פארקר - מהאמא ("סקס והעיר הגדולה") *פרדי פריז ג'וניור - מהאבא ("סקובי דו" - נשוי לשרה מישל גלר!) *אדם סנדלר - משני הצדדים ("מר דידס") *מל ברוקס - ("בורג משוחרר") *טורי ספלינג - ("בורלי הילס") *איאן זיארינג - ("בורלי הילס") *גבריאל קרטריס - ("בורלי הילס") *אדם למברט - ("ליזי מגוויר") *פאול רייס - ("אבא יש רק שניים") *פראן דרשצ'ר - ("נני") *מרלה סוקולוב - ("הורמונים בפעולה") למי שלא ציינתי מאיזה צד הוא יהודי/ה - אני לא יודעת (נכון לעכשיו..). אני יכולה לרשום עוד מלאאאאא שחקנים/ות - אבל אין לי כוח!