החלטתי

החלטתי

לקנות אחד מהספרים שהמלצת עליהם כשיהיה לי זמן. תודה רבה. וזה אכן פורום נחמד!!!

מזל טוב! איזה כיף ../images/Emo42.gif ../images/Emo23.gif

תעדכני אחרי שתקני איזה החלטת לקנות....

אני חושבת על

הספר של סאנאיה רומן "לחיות בשמחה" אבל ייקח לי הרבה זמן עד שאקנה אותו.

כן הצצתי בו שמה

והקטע להזמין ספר אחד מהם ולשלם 7 ש"ח על החבילה זה לא אותו מחיר כמו בחוץ?

אגב הזמנתי מבוק נט ספרים אחרים

ללימודים והם באמת יותר זולים מאקדמון ובקבוק ובוקמי...מה זה המחירים האלה?

הקטע הוא שכאשר קניתי מהם

אז קניתי ביותר מ-70 ש"ח, ואז יש שליח חינם (בלי דמי משלוח) למי שגר באיזור המרכז. או חינם בדואר (לכל האיזורים) בלי דמי משלוח. בקיצור, יש את ה-7 ש"ח דמי משלוח רק אם קונים בפחות מ-70 ש"ח.... אבל זה עדיין יוצא זול יותר מאשר בחנות, כי ההנחה שהם נותנים גדולה מ-7 ש"ח. מקווה שההודעה הזאת מובנת
הנה הטבלה שלהם של מחירי משלוח

את יודעת מה?

אני השבוע יוצאת קצת לטייל עם המשפחה לשבוע ימים, אני אקפוץ לחנות ספרים ואראה את המחירים...ואחליט. הבעיה היחידה שאין לי זמן לקרוא אותם ויש לי הרבה ספרים לקרוא (סטודנטית...במיוחד סטודנטית לספרות) ואני לא יודעת מתי יהיה לי זמן פנוי לעצמי. כבר אתמול נכנסתי לדיכאון מזה...

את יכולה לקבוע לעצמך פעמיים בשבוע

שזה זמן עבור עצמך לקריאת ספרים שבא לך. למשל: יום ג' בשעה 18:00-19:00 ויום ה' בשעה 14:00-15:00 (סתם רשמתי ימים ושעות מקריים) ממש לרשום את זה ביומן, ובזמן ההז לפנק את עצמך בקריאה
מתאים לך?

הלוואי ויכלתי

קיבלתי בקורס אחד סילבוס שמכיל 3 דפים שלמים של ביבלוגרפיה של ספרים שחובה לקרוא אותם ואין לי מושג איך אצא מזה וזה קורס אחד ויש לי השנה 17 קורסים ומה שגם אני אחזור מאוחר הביתה ובתור תלמידה לספרות עליי לקרוא 24 ספרים +ביבלוגרפיה של המחבר+2 מאמרי ביקורת ולהבחן עליהם בע"פ...עכשיו איך זה נשמע לך?

כן ככה זה יוצא

כרגע אני מנסה לנצל את הזמן קצת לעצמי אבל כשיתחילו הלימודים אז אהיה רק עם הלימודים נטו וזה די קשה במיוחד שאין לך חבר ושאת בחורה ביתית...

אין לי

אני לומדת במכללה להוראה אז 90% זה בנות היתר זה בנים שמתוכם: ערבים, הומואים נשואים ומספר מצומצם מאוד מאוד של פנויים.

מי זה "ראג' קאפור"?

לגבי המשפט: "אלוהים מדבר תמיד מגרונם של אנשים"....אז הכוונה לא לאלוהים במובן של הדת. כן?

ראג' קאפור

הוא שחקן הודי מפורסם והכוונה שאנשים גם יכולים לדבר דברים חיובים, כלומר לעשות דברים חיובים.

למעלה