החלטתי!

לקשמי

New member
החלטתי!

איך שאני חוזרת לעבודה מחופשת המחלה שאני נמצאת בה עכשיו, אני מגישה מכתב התפטרות. כל הסימנים מעידים על כך שזה מה שאני צריכה לעשות. מקווה שהפחד לא יעצור אותי עוד.

שיחה עם הפחד

לפני החלטה כל כך משמעותית כדאי לעשות עבודה עצמית שתעזור לך לצאת במדרגה אחת גדולה, לצמוח. ראשית - הקשיבי לפחד - המלצה על מאמר שנית - בדקי האם יש לך שם ענייינים אישייים לא פתורים שיתכן ותמשיכי לגרור למקום הבא אם לא תעשי סדר עם עצמך. אני לא מנסה לומר לך תלכי רק בראש רציונלי אני כן אומר לך תבדקי את הלב ותפעלי ממקום שמשלב את שניהם. בהצלחה גדולה אמיר

לקשמי

New member
אז ככה:

כזכור, לא מזמן כתבתי כאן על כך ששינו את התפקיד שלי בכך שעד היום היתה לי שופטת קבועה שאיתה עבדתי (בבית משפט) והפכתי ל"קלדנית רזרבה" כלומר בלי שופט קבוע. זמן קצר אחר כך התחילו להיות לי כאבים בכתף, שהפיזיותרפיסט אמר לי שהם קשורים לעבודה. לדעתי הם גם קשורים במעבר מתפקיד לתפקיד. לפני בערך שבוע העבירו אותי לעבוד בבית משפט אחר "לתקופת נסיון". כל הדברים האלה מראים לי שאני כבר "עם רגל בחוץ", אולי לא ממש מתכוונים לפטר אותי, אבל גורמים לי להרגיש לא ממש שייכת לשם. הפחד הוא להשאר בלי פרנסה. וגם מחשבות על כך שבמילא, מכיוון שאצטרך להתפרנס, אחפש כל עבודה שהיא, כך שאני חוששת שגם ככה מימוש אישי לא ממש יהיה כאן. יש לי מטרה והיא לחסוך כסף כדי שבהקדם האפשרי אוכל לעשות קורס מורים ליוגה, שלא יהיה בארץ. אפשר לחסוך את הכסף בעבודה הנוכחית שלי ואפשר לחסוך אותו דרך עבודה אחרת שאעשה. אבל כדי להיות מורה ליוגה אני צריכה קודם כל את הכסף לקורס. לגבי עניינים אישיים לא פתורים - עד עכשיו יצא לי להיות יום אחד בבית משפט שאליו העבירו אותי ולמרות שבאמת השתדלתי לעשות את התפקיד בצורה טובה, היו תלונות רק בגלל שלא התמצאתי במקום, לא ידעתי איך להגיע ממקום למקום. אני עובדת בבית משפט ובאותו יום הרגשתי כמו נאשמת. קשה לי לראות את עצמי ממשיכה לעבוד שם בצורה כזאת.

o.k

הנחישות בהודעתך היתה כל כך חזקה ועכשיו היא מובנית יותר. כן, השם היה מוכר אבל לא קישרתי לתוכן שיחתנו הקודמת. הפחד הזה להישאר ללא פרנסה אפשר פשוט לתרגם אותו לשפה של עשייה, לפעולות ממשיות ואני משוכנע שתדעי ימים טובים יותר. ללכת לעבודה ולחוש נאשמת . .. קחי את עצמך למקום שיתן לך להכיר את עצמך יכולה להוציא את המיטב שבך. ב ה צ ל ח ה מדיטציה לצמיחה והצלחה - מאמין שתוכלי לעשות עם זה עבודה טובה אמיר דרור

לקשמי

New member
תודה רבה

קראתי את הסוגסטיות שמופיעות בעמוד שקישרת אליו. מצאתי בהן כמה שמתאימות לי במיוחד ואאמץ אותן.

למעלה