החלטתי..

evan

New member
החלטתי..

.. שאני עייף. בטח חיכתם לאיזו הארה ממוחי הגאון. אז זהו שלא. ביי ביי.

חחחחח

"ממוחי הגאון" ואתה אפילו לא יודע לכתוב "הערה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח <קצת הומור> הארה=הערה בשבילך. צ´או

על האש

New member
וואי´ אוונו´צקה

ואני חשבתי שסוף סוף החלטת לתת לי לגעת לך בניצנים
לילה טוב

אז"ש שלגיונת!

<וללא מעודכנית מבינינו, שבטיולים השנתיים של כיתה ט´ לא ישבו בספסל האחורי עם החבר´ה- אז"ש=אז זהו שלא> הוא אמר הארה, יעני מל-ה-א-י-ר לא יעני מל-ה-ע-י-ר למישהו משהו <אוהבת לשחק במורה ללשון> אה, ויש לי שאלה שמטרידה אותי. שלגיה=לביאה? <אה אה>? כי פשוט.. עשיתי 2 ועוד 2 ויצא לי 2. שרוני-לעולם בריא, טוב, זנותי וירוק

evan

New member
טוב לדעת..

..שבעולם חשוך אומלל עצוב ומדוכא זה . יש עוד צדיקים בסדום. בשם השכל הישר ( שהלוואי והיה לי ) ובשם החכמים באשר הם (אין לי שמץ מה לי ולהם ?) תודה ביי ביי.

תל AVIVIT

New member
תגיד לי

מתי אתה לאאאאאא עייף??!!! אהההה בעצם אני חושבת שאני יודעת מתי
תל אביבית שמתיימרת תמידית להוציא ולו טיפה של מידע מאיון !!!

evan

New member
אני עייף..

..אין דקה ביום שאני לא עייף. איןדבר כזה. אני רציני. אבל ככה זה . תכלס מי לא עייף בימינו.. אפילו את נראית לי ככה עייפה רק לא מודה לא ??

תל AVIVIT

New member
למען האמת זה נורא

תלוי מה אתה עושה במהלך היום, כלומר, ייתכן שתהיה פעיל יום שלם על שעתיים שעות שינה בלילה בגלל שלא ישבת דקה, והיית פעיל פיזית. ואילו אם תשב מול המחשב או הטלויזיה אז ברור שתרגיש את העייפות מחלחלת. אין לי מה "להודות" שאני עייפה! נכון לעכשיו אני די ערנית, אבל היית צריך לראות איך ניקרתי על המקלדת היום בצהריים במשרד.

evan

New member
את מדברת עם אדם..

.. שפעילות פיזית בלילה רחוקה ממנו מרחקים עצומים. ככה שזאת לא הסיבה.. אבל בלי כל קשר לא משנה מה אני יעשה אני יהיה עייף.

למעלה