החלטתי!

maayan15

New member
החלטתי!

אוקיי, אז קודם כל אני מתנצלת על זה שאני פותחת הודעה בנושא שעליו דיברנו לפני יום...אבל אתם תסלחו לי כי אתם נחמדים... אוקיי..אז...ח´ (שזה זה שאני אוהבת-שונאת) יצא לטיול שנתי ביום ראשון...ואני ביום ראשון ושני התחלתי להרגיש יותר טוב...כל הקטע הזה של "לא להרגיש" וזה..עבד..באמת....והרגשתי טוב!...ואז היום אחרי בי"ס התחלתי להרגיש אע...ואמרתי לעצמי (יש לי נטייה לדבר עם עצמי) שאני צריכה להפסיק לחשוב עליו וכו´... ועכשיו, עכשיו דיברתי איתו באיי סי...הוא חזר מהטיול...וגם חברה שלי דיברה איתו...והוא סיפר לה שהוא הכיר מישהי נחמדה בטיול...והיא כחברה טובה-סיפרה לי (מה שרציתי שהיא תעשה)...וזה פשוט כאב לי לשמוע את זה...זה הכאיב לי לשמוע את זה...ממש...הרגשתי רע בבטן....ואז, שוב כחברה טובה, היא שאלה אותו אם הוא רוצה אותה כידידה או יותר מזה...והוא ענה שהוא ביישן ולא יזמין מישהי לצאת (וזה נשמע כאילו הוא רוצה לצאת איתה...ושוב כאב!)..ואז היא שאלה אותו "אבל מה אתה רוצה?"...והוא ענה שהוא רוצה אותה כ"נטו ידידה"....תחושת ההקלה שחשתי לא ניתנת לתיאור!!...והחברה שלי שאלה את מי הוא כן רוצה והוא אמר שהוא חייב לזוז ושהוא יחשוב על זה ויגיד לה מחר... ההקדמה הלא מעניינת במיוחד הזאת הייתה כדי להגיד שהגעתי להחלטה- אני הולכת להגיד לו...לא חשוב מה הוא יגיד לה מחר.. (אלא אם הוא יגיד שהוא דלוק על מישהי אחרת..)...אני יגיד לו...כי הכאב שאני הרגשתי שחשבתי שהוא מעוניין במישהי אחרת...זה רק מוכיח לי וב פעם כמה שהוא חשוב לי....ואני לא מוכנה לסבול...אז לפחות אם אני סובלת שתהיה סיבה!....אולי..אולי הוא מרגיש כמוני...ואולי לא....בכל מקרה...אני יגיד לו....

yuvalb9

New member
לי יש דבר אחד להגיד...

הבנת כבר שאת אוהבת אותו... הוכחת את זה לעצמך ולנו. תעשי הכל, אבל ה-כ-ל, לאט וחכם... תגידי לו שאת אוהבת אותו. ותקחי את זה צעד אחד קדימה כל פעם. והמון בהצלחה.

מעיינוש

תראי, קודם כל, כל הכבוד על זה שאת מתכוונת להגיד לו אני מאוד מאוד בעד ישירות מה שכן- לפעמים צריך קצת טאקט משמע?? ............ אל תקפצי עליו ותגידי לו שאת אוהבת אותו אלא אם כן בא לך שלא לשמוע ממנו יותר תרמזי לו, תגששי קצת כשתביני שהוא מעוניין (ואני אומרת כש.. ולא אם..) אז תציעי לו לצאת איתך, או אולי להיפגש ולעשות משהו בלי לערב ישר את המילה אהבה המממממממממממממממממממון בהצלחה לנו....

maayan15

New member
ברור לי שאני אמורה למצוא את הזמן

המתאים, ושאני אמורה לעשות את זה בעדינות...אין לי שום כוונה אחרת.... תודה!

אושר מ

New member
יו איך פספסתי את זה אתמול

(ככה זה כשנפטרים מהמחשב מוקדם). לא, אני לא אכנס איתך שוב לדיונים ארוכום ומייגעים.. אבל יש לי משהו בשבילך לחשוב עליו, אוליב שביל לחזק את ההחלטה שלך: אם את מחליטה לא להגיד, את לוחקת החלטה שבה את מודעת לזה שמתישהו, מישהי אחרת תגיע וכן תנסה. אם את תחליטי להגיד, את מסתכנת בלא, אבל גם בכן. ובכל קמרה תדעי שניסית. ואם את לא מחליטה, דוחה ודוחה את ההחלטה, זה סוג של לא, כי גם אז יש סיכוי שמישהי אחרת תגיע...

מסכימה עם אושר, וגם עם כל השאר

ורק רציתי לציין שפתאום אני לא מבינה איך ניהלתי חיי חברה בעברי הרחוק, בלי איסיקיו...אני באמת לא מבינה איך תיקשרנו פעם, באמת לא. הכל כל כך פשוט אצלכם היום, שאם גם בתקופתי היו אמצעי התקשורת המתוחכמים האלה, אין שום ספק שהייתי מבקרת היום פחות אצל ד"ר צלמון, הפסיכיאטר המחוזי, ובטח ובטח שלא הייתי נבזית ונקמנית כפי שאני היום. בעצם, זה לא היה משנה.

אפלת

New member
נווווווווווו../images/Emo4.gif

אין עידכונים חדשים?? מתח כזה יכול לגרום לי לכרסם את הגרביים, ואני אוהבת את כל הגרביים שלי, ואין לי כסף לקנות גרביים חדשות, כי תמיד כשאני הולכת לקנות גרביים אני קונה לפחות 10... זו הסטייה שלי... ננוווווווווווו דיווחים.

maayan15

New member
דיווחים....

אם...אין!.. תראו...אני לא רוצה להגיד את זה באמצע החיים...אני צריכה למצוא את הזמן המתאים....וכשאני אמצא אותו אני מבטיחה לעדכן.....אבל אני לא יודעת עם זה ייקרה מחר או עוד שבוע...אבל זה ייקרה.....

Idan91

New member
אם את כ"כ מכורה לגרביים, ../images/Emo187.gif

הייתי מצפה ממך לפחות לדעת שגרב זה זכר.

resputin

New member
אוגד

זה חלק במשפט שמני.. (משפט שמני-אין פועל במשפט*). תפקידו לקשר בין הנושא לנשוא והוא בא עם מספר חוקים, דוגמא: יעל היא יפה היא= אוגד, יעל=נושא, יפה=נשוא

maayan15

New member
אההההה...

לא הבנתי! נו מילא...למי איכפת...אז נקבל במבחן 20...אני אחיה עם זה

Idan91

New member
מה לא ברור?

שומדבר? משפט שמני - ברור? אני אתן לך עוד כמה דוגמות: -התפוח הוא אדום. התפוח- נושא אדום- נשוא הוא- אוגד. "הוא" מקשר בין המילה "תפוח" לבין המילה "אדום" במשפט. -הילדה הייתה יפה. הילדה- נושא יפה- נשוא הייתה- אוגד -גבוהים הם האנשים. האנשים- נושא גבוהים- נשוא הם- אוגד

maayan15

New member
אני נשבעת...

שנה שעבר היה לי 90 (או 95..לא זוכרת) בלשון...אז למה עכשיו אני לא מסוגלת למצוא אפילו תיאורים מזדיינים?!?! אוייש...שכחי מזה...לא ייקלט ופורום "אפי היקרה" הוא לא פורום לימודים....אבל תודה למנסים להסביר לי את העיניין המקולל הזה....

אפלת

New member
כן...

התווכחתי עם עצמי לגבי הזכר והנקבה.. אבל במילא כל הגרבים שלי ולא איכפת להם לשנות מידי פעם... וחוץ מזה אני חושבת שגם הם אוהבים\ות אותי!

למעלה