החלטתי, נמאס לי

blackcat

New member
החלטתי, נמאס לי

החלטתי שאני צריך להתנתק מהעולם הזה, אולי זה מה שיגאל וירפא אותי. אני צריך להתנתק מהפורום הזה, מהמחשבות האלו. פשוט להתנתק! אז, תודה רבה לכם, תודה לכל מי שעזר ו/או ניסה לעזור. לא נראה לי שאני אחזור לפה יותר. החלטתי סופית שאני נאבק על נשמתי, ואם זה אומר שאני צריך לאבד צלם אנוש, ולאבד את מהותי וזהותי אז כך יהיה. העיקר לא להיות ולהרגיש לבד! תודה (בציניות) לאתר חברותא שענה לשאלותיי תודה (בציניות) ל"יש עם מי לדבר" שענו לשיחותיי כשהתקשרתי. תודה לחברי הפורום שהתשובה העיקרית שלהם הייתה לעזוב את הבית. תודה לתומכים ולתומכות. שלום. אני מהיום אנסה להתחיל חיים חדשים. אני מהיום אנסה לדחוק את הנטייה עמוק עמוק בפנים. אני מקווה שאצליח. להתראות

אדורם1

New member
לי זה לא עבד, אבל שיהיה בהצלחה

אני הצלחתי להדחיק את זה שנה-שנתיים, כשאני מתרכז במשהו אחר שהסיח את דעתי מהנושא. אבל מתישהו זה עלה שוב. לא הצלחתי להתחמק מזה. שיהיה בהצלחה.

חמוד אל תתייאש! אחי אתה צעיר! ...

כל החיים לפניך ... ב"ה ישנו את הפורום הנהדר פה, העלה את לבטיך-מצוקתך, גם את שמחתך! יש את מייסד הפורום הרב רון שאתה יותר ממוזמן ליצור עמו קשר, יש אופיר מנהל הפורים וכל חברי הפורום שישמחו לתמוך-לעזור ולהיעזר גם על ידך ... חזק ואמץ!!!

את האמת..

זה גם החלום שלי. לעזוב לנטוש כל דבר שקשור לקהילה בתקווה שאני יצליח להדחיק את התאווה והתשוקה. וכמה שניסיתי לא הצלחתי. זה דבר קשה. אבל אני מאחל לך מעומק הלב שתצליח כי אני יודע מה הדרך הנכונה ומה השאיפות שלי באופן אישי.. אז המון בהצלחה ושתחזור עם הודעה שאתה מתחתן וזה יעשה אותי מאושר בשבילך. בהצלחה חבר...

ישי 321

New member
תראה אחי.

ידידי היקר. רובנו עוברים/עברנו את מה שאתה מתאר. אתה צריך להבין שאתה בתהליך של הכרת עצמך.אני יכול לתת לך אם תרצה טלפון של פסיכולוג דתי שמאוד מאוד מנוסה עם אנשים כמונו. הוא מירושלים. בהצלחה.

לדעתי אדם שחושב ברצינות להתנתק

מהעולם ההומסקסואלי, עדיף עבורו להתחיל את ההתנתקות מייד. הצעד הראשון הוא לשכוח שקיים פורום של הומואים דתיים ולא להכנס אליו יותר. לא הבנתי אותי, אופיר.

avitano

New member
היי

יגאל וירפה אותך? אתה לא חולה נראה שציפית לתגובות ידועות מראש, תגובות שנוח לך לקבל ולא קיבלת אותן כאן וזה גם בסדר בסופו של דבר האנשים כאן פועלים על פי צו מצפונם ועל פי הדרך שלהם, זה לאו דווקא אומר שהדרך שלך אינה נכונה הדחקת הנטיה, ידועה, מכל הבחינות, גורמת רק רע לבן אדם אבל אין מה לנסות לשכנע אותך לפעמים צריך לנסות כדי להבין מאחל לך הצלחה בכל אשר תבחר, מקווה שיום אחד תגיע למקום שלם באמת שיעשה לך רק טוב ותהיה מאושר

Nחמן

New member
לטובת כלל חברי הפורום

אני מגיב להודעה. להתנתק מהעולם הזה??? חס וחלילה! האמן לי, שהגיהינום, שעברתי בשלושה חודשים האחרונים, ואשר צפוי לי עוד גם בחודשים הבאים, לא ישווה לשום סבל מהמתואר בהודעתך. שווה בנפשך, כיצד הפכתי במחי התנגשות אחת מאדם פעיל, יוצר ותורם למוגבל ותלוי בעזרת אחרים. אלמלא היו לי מעט חסכונות מן העבר וזכאות לדמי פגיעה בעבודה מטעם הביטוח הלאומי ועוד לדמי ביטוח אובדן כושר עבודה מטעם ביטוח המנהלים שלי, אולי באמת הייתי מסכן ומרותקג לבית כל היום בהיעדר יכולת להתנייע באופן עצמאי... אז אני להתנתק??? חס וחלילה! לא אתן לייאוש לאכול אותי. ברוך ה' התפללתי היום במניין בוקר וערב ואף השתתפתי בשיעור הדף היומי ו... לא, שכל טוב לי עם זה, אבל זו המציאות. העניין ההומוסקסואלי שנוי במחלוקת. לא הוכח מעל לכל ספק, שאיננו ניתן לשינוי, אבל גם לא הוכח להיפך. אולי ניתן להסיק מכאן, שאפשרות השינוי היא אינדיווידואלית ולכן לא ניתן להצביע בבירור על פרט זה או אחר, אם יכול או אינו יכול להשתנות. ידועים מקרים רבים של אנשים, שהצליחו להקים משפחות לתפארת תוך גילוי מוקדם לנשותיהם ובכך באמת תרמו תרומה חשובה לרושם החיובי, אבל אני מאמין, שישנם לא מעט, שבשום אופן לא יוכלו לחיות עם אשה. לעניות דעתי הסתמכות על עצות מהפורום איננה דבר נכון וראוי. מוטב לפנות לאיש מקצוע מוסמך, אשר יעזור לך להגשים את שאיפותיך, והלוואי תצליח להתנתק מהנטייה. על כל פנים קח בחשבון גם אפשרויות אחרות ולמד לחיות עם מה שיש. לגבי הפורום האמן לי, שגם לי יש ביקורת לא מועטה עליו. עם זאת אני מעדיף לקבל את מה שיש מתוך כוונה לשמור על חופש הדעה באורח דמוקרטי. אני חייב להודות, שלפחות בנקודה זאת האווירה חמה מאוד. עוד כמה הערות: אתר "חברותא" איננו גוף מקצועי אלא חברתי. תרומתם לחברה ההומוסקסואלית רבה מאוד ולא אפרט כאן מפאת קוצר הזמן. אני מאמין, שבמקרה הצורך היו מפנים אותך לגורם מקצועי ללא שום דעה מחייבת. "יש עם מי לדבר" בוודאי איננה הכתובת. התוכנית משמשת אך ורק ל"שפיכת הלב" מבלי להציע שום פתרון מעשי. לעזוב את הבית??? מדוע לא? אין שום קשר להומוסקסואליות אעלא לצורך בחיים עצמאיים משלך. על כל פנים אני מאחל לך הצלחה רבה בחייך החדשים והלוואי תצליח במילוי משאלות לבך.

יש עם מי לדבר

שלום לך, מאוד כואבת לי התחושה שלך שאתה לבד. עד כדי כך שאתה מוכן להתנתק\ ואפילו לאבד את מהותך וזהותך. אני חושב שזה מחיר מאוד מאוד קשה ויקר לשלם. גם לי היו תקופות שהרגשתי לבד, שחשבתי שאין אף אחד ששומע אותי או שיכול לשמוע אותי. אני מכיר את התחושה הזו. לגבי להתנתק - יש אנשים שעושים בחירה כזו, ומשלמים את המחיר הנורא הזה, משום שאינם יכולים בשום אופן להתמודד עם הנטייה המינית שלהם. אולם אתה עשית צעדים כול כך חשובים, ניסית ופנית, וזה מעיד שיש לך כוחות. אינני יודע מדוע לא נענית באותו יום ב"יש עם מי לדבר". יתכן והיתה תקלה בקווים, או תקלה אחרת. אולם האם זו סיבה לקחת החלטה שכול כך מכאיבה, שיכולה להביא "לאבד צלם אנוש" כפי שאתה רושם? מתקשרים אלינו ל"יש עם מי לדבר" גברים רבים מן החברה הדתית לגווניה השונים, החל הישיבות ועד דתיים לאומיים, ומסורתיים. וכולם זוכים לקבלה, לאמפתייה, למחשבה יחד עמם מה נכון וטוב עבורם, להפניה לקבוצות או פעילויות אם זה מתאים...יש הרבה מה להציע... אתה לא לבד ולא חייב להיות לבד. הייתי מאוד רוצה שתתן לנו, הזדמנות נוספת, שתתקשר אלינו ל"יש עם מי לדבר". אני מבטיח לך שבאמת יש. אנו פועלים בימים א-ה בשעות 1930-2230 והטלפון הוא 036205591 ניתן להגיע אלינו גם במייל [email protected] שלך גיל

למעלה