החלטתי לשתף אתכם

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
החלטתי לשתף אתכם

בהתפתחות האחרונה (בהחלט) של הסערה שרחשה כאן השבוע. כזכור, בחורה שנויה במחלוקת נחסמה לבסוף מהפורום, לאחר שחצתה כמה גבולות בדרך לפרסום תוכניתה השערורייתית. ניתן להבין (מעצם כך שהשרשור עדיין כאן) כי הסבלנות של הנהלת הפורומים בעניין הייתה גבוהה במיוחד לאור העובדה שאנחנו מאוד משתדלים לכבד את המונח פורום ולתת לכל אחד ביטוי. לאחר החסימה, הסתבר שבעלת הניק החליטה לא לוותר ושלחה באמצעות הפייסבוק שלה, כל מיני טרולים שיבואו לכאן ויעשו קצת בלאגן כדי להמחיש כי היא לא מתכוונת להעלם. החלטתי לקחת את העניין לידיים והתקשרתי אלייה, האמת היא שבהתחלה ללא שום מטרה מוגדרת. השיחה התנהלה כ20 דקות, מדובר להפתעתי או שלא, בבחורה לא טיפשה בכלל, אשר נעמה לי מאוד במרבית השיחה ואף דיברה בהיגיון ותבונה. על מהות השיחה לא נרחיב כאן, אבל אני כן אזמין אתכם לפוסט ההתנצלות! (שנכתב כמובן בפייסבוק, בדרכה הייחודית, דבר אשר לא מאפשר לי להעתיק את תוכנו ישירות לכאן) כי ההתנצלות מגיעה לכל אחד ואחד מכם!!
המשך יום טוב

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
גם אני לא חבר שלה בפייסבוק

כנראה שזה תלוי בהגדרות הפרטיות של כל אחד, מי שמעוניין בפוסט ולא יכול לקרוא משם, מוזמן לבקש במסר אישי

עכשיו הבנתי ../images/Emo13.gif אם תשים לב

תחילת הלינק ששלחת מובילה לכרטיס שלך בפייסבוק
כנראה כאשר נכנסת לפוסט שלה מאצלך והעתקת את הכתובת, העתקת כתובת יחסית לכרטיס שלך. לכן זה עובד אצלך ולא יעבוד אצל אחרים אגב, סחטיין על התמונה

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
אוקיי, נקצר תהליכים: הנה מכתב ההתנצלות

ולמען הסדר הטוב, ממש כמו שעשו לא מזמן ב"ידיעות אחרונות" עם ענת קם, החלקים הלא ראויים טושטשו! היה לי הכבוד לשוחח עם אייל וולקוביץ (או מתחזה כובש לב), (בן 22, נשמע כבעל |||||||||||||||||| ) - מנהל פורום רדיו ב-תפוז. השיחה עמו הותירה בי רושם עז ומעתה אחשוב פעמים לפני הערכת ||||||||| בטרם עת. אייל הסביר לי כי הבעיה אינה המילה, האקט או הדיון בנושא, אלא ההתעסקות בנושא זה בפורום שכותרתו היא "פורום רדיו". בפרומו לתכנית הרדיו שלנו, שפרסמנו בפורום רדיו ב-תפוז, הצהרתי כי: "נעים במיוחד להאזין לנו בזמן ש...|||||||| הרמז לאקט הנתעב גרף תגובות רבות ובראשן: "...גם בשוליים לא צריכים לדבר על ||||||| ". כמובן שלא יכולתי שלא שלא להגן על אידיאלים נשגבים אילו, אבל הדיון שהצתתי גרר לחריגה מן הסקאלה של הפורום ברגע שהפסיק לעסוק ברדיו. כפי שהבנתי, (לצערי רק אחרי שמיניתי עצמי ליו"ר ||| במר"צ), אחריותו של אייל כמנהל פורום היא לשמור על הסדר הטוב בין השאר ע"י השגחה על רלוונטיות התכנים לנושא המוצהר של הפורום. ||||| ורדיו היו חיבור שעטנז עבור רבים מן הגולשים הותיקים, וכנראה עבור חתך רחב של האוכלוסייה ש-לי אין מגע עמו (||||||)... ושהיה צולב אותי ו||| כמותי מסיבות שכבר מזמן הפכו לשגרת חייהם-בחטא של רבים וטובים מאיתנו). אייל, (באיפוק שייחסתי לו משכבר), מתעמת מדי יום עם אנשים מעצבנים כמוני ואף יותר(!) המנצלים את הפלטפורמה הניתנת להם להסיט לא רק ל||||, כי אם לגזענות, אלימות וטמטום כולל. למרות זאת ולחרדתם של רבים מותיקי הפורום "השמרניים" יותר, אייל מצא לנכון להשאיר את הפוסט שעורר את מניפסט ה||||| שלי ופוסטים רבים בדיון שחרג את גבולות הפורום אך הפך למסמך אנושי מרתק.

smailie

New member
בפורום נוסף שאני פעיל בו

יש שלושה מנהלים: שניים עדינים מאוד ושלישי קשוח שאיננו יודע חוכמות. זה פשוט הכרחי לצורך האיזון.

הבעיה פה בפורום ששני המנהלים עדינים

מאוד לכן חשבתי שיהיה כדאי למנות אותי למנהל פה על תקן הקשוח/tapuzforum/images/Emo13.gif

למעלה