החלטתי לשנת 2006 להפסיק לנסות

ק י ק ה

New member
אני בעד../images/Emo70.gif

לפעמים כשלוקחים פסק זמן לעצמנו דברים שהתאמצנו באים בקלות ככה סתם פתאום. מה אני מחליטה לעשות ב 2006? מממ.. לחזור לריבועים בבטן, להפתר מהצמיגון של הלידה. לשלם את המשכנתא בזמן כל חודש. לנסוע לטוסקנה במרץ. לא להשתזף יותר. (אולי רק קצת) כמו שזה נראה לי - מפסיקה לעשן וזהו. ומאיצוק - מאחלת לך טונות של אושר

רעה!!!

** אקס באפיסת כוחות טוטאליים לעומתך ** בדיוק כמוך, אמרתי נואש, זהו, סגרתי את כל הכרטיסים, מחקתי מסינג'ר יומנים מיילים, הכל קאפוט! החלטתי להשאיר את הדברים כמו שהם ולא לנסות שנות בכל מחיר. החלטתי לקבל את "מצבי" כסינגלית לקראת 2006 ולחיות עם זה בשלום. החלטתי לבעוט במוסכמות ובתכתיבים, מהיום, אם אני יראה מישהו ברחוב, במעלית, בעבודה ויבוא לי עליו, הלכה עליו!!! חסר לו שייסרב לי!!! את המישאלות הכנסתי לתא הקפאה, זמנית, אין תיקשורת ביני לבינהם.

מאייצ'וק!!../images/Emo187.gif

לא!! אל תפסיקי וא תתייאשי!! אם תפסיקי לחפש ייקטנו סיכוייך למצוא... ומי לא רוצה אהבה? קחי אותי כדוגמא - הייתי יותר משנתיים באתרי הכרויות וכל הזמן הייתי מיואשת אך לא התייאשתי לחפש והמשכתי עד שמצאתי. ועכשיו אני מאושרת עם החבר שלי ותאמיני לי - כל הסבל שעברתי וכל החיפושים היו שווים את זה. אסור להתייאש!!!!! תחפשי, תחפשי, תשקיעי בעתיד הזוגי שלך ובסוף תמצאי!!!

MaYcHuK

New member
תודה מאבד - אגב השם הוא מאי

לא מאיה אודה לך אם תקרא לי ככה תודה

למעלה