החלטתי לקפוץ פנימה

הבת של

New member
החלטתי לקפוץ פנימה

לאחר שלקחתי חלק בשני החידונים הקודמים, בלי כל התחייבות וחשיפה, החלטתי שהגיע הזמן לבדוק מאין באתי. מאחר שהורי אינם חיים כבר שנים רבות ומשפחתם העניפה נספתה שם, לא נשאר לי אלא לשלוח את לחמי על פני המים ולקוות. הפרטים הידועים לי הם: אבא - שמשון קמפינסקי מלודז', יליד 1912, הוריו יוסף ובתיה. אמא - צשה לבית גולדשטיין ילידת 1910,היתה נשואה ליעקב ורשבסקי בלודז', ושמות הוריה שמריהו וגולדה. אין לי מידע נוסף מעבר למה שמסרתי. תודה. בתיה

א77

New member
בתיה...

האם מכירה את את משפחת קמפינסקי??? חסיד מודז'יץ בשורשם. בנם הוא יהושע קמפינסקי שנשא בתואר "ילד הפלא" לפני כשלושים שנה, בקולו הערב. כיום הוא מנהל בית ספר וחתנם של ישראל לבנון ז"ל. זה שהיה קדנציות רבות ראש המועצה הדתית חיפה? אם בשורשם הם חסידי מודז'יץ. הרי שמוצאם מפולניה.

הבת של

New member
תודה - אך אינני מכירה אותו.

הורי נפטרו לפני 30 שנה (אבא) ו 27 (אמא). אני מוכנה לבדוק. הורי לא היו דתיים. אני מניחה שהיו יסודות דתיים במשפחותיהם כמו אצל כולם. בתיה

א77

New member
הם אינם "קנאים"

אנשים ליברלים ביחס לחסידים. יהיה לך מאד מאד קל לפתוח בשיחה עם כל מי מהמשפחה. הם התגוררו כתל אביב, כיום הבן יהושע בבני ברק. ואם תיכנסי לגוגל עם השם דוד לבנון. תמצאי מספר שיעורי תורה. אשתו של יהושע, היא אחותו של דוד לבנון הזה.

friend9

New member
לבתיה

מכיוון ששמות המשפחה של הוריך די נפוצים, כל מידע נוסף יוכל לעזור לעזור לך. נסי להיזכר בפרטים שונים, שכל אחד הוא משמעותי לצורך חיפוש נוסף: מתי עלו ארצה, שמות אחים ואחיות, מקצוע או מה למדו, היכן נישאו, היכן גרו בארץ ובחו"ל, אירועים חשובים בחייהם ובחיי הוריהם. כל פרט כזה דורש חיפוש במקום שונה, ורק יכול לסייע בחיפושים, ולכן איננו מיותר.

כוכה

New member
וגם: קראי את המאמרים של ארנון

למעלה בעמוד זה ב"שורשים משפחתיים" אחרי קהילות ולפני פורום. יש שם ספרייה נהדרת: מדריך לפורומיסט המתחיל, כניסה לג'ואישגן שהוא ה"תנ"ך" שלנו במידה מסויימת. חוץ מזה: האם היו חברים בתנועת נוער - למשל - ארכיון החלוץ - נמצא ברשת באתר בית לוחמי הגיטאות.

הבת של

New member
מנסה לדלות מזכרוני, זכרון של ילדה

נערה, פרטים שאז לא נראו לי מעניינים. תודה

../images/Emo24.gif קפיצת ראש רצינית עשית כאן

ואני מקווה שנוכל לעזור לך בהעלאת מידע. אני יודע שציינת כי "אין לי מידע נוסף מעבר למה שמסרתי", אך אני בטוח שזה לא מדויק... ראשית, נסי לערוך כמה חישובים פשוטים ולהגיע לשנת הלידה המוערכת של הורי הוריך (את וודאי יודעת מתי נולדו הוריך ואולי יש לך מידע על מתי ילדו אותם הוריהם). האם הורי הורייך נספו בשואה או שנפטרו קודם לכן? דבר נוסף, האם ידוע לך שם הנעורים של האמהות של הוריך? הדבר יכול לסייע מאוד מאוד מאוד.
ו
ארנון

הבת של

New member
מתחילה מא'

קודם לומדת קרוא וכתוב במדריך לפורומיסט המתחיל ואחר כך נראה אם אצליח לעלות כיתה. תודה לכולכם בתיה

EYהודית

New member
בתיה יקרה... ../images/Emo24.gif

הגעת למקום הנכון, יש כאן את האנשים הכי מדהימים בעולם, שיושיטו לך יד, שיעזרו וביחד איתך, אני מאוד מקווה, ימצאו את המשפחה מעולם לא היתה לך. אני יודעת כמה את זקוקה לה. אוהבת אותך

למעלה