החלטתי לקנות DSLR

jackie simon

New member
אבל...

כשבררתי אמרו לי שהעדשות שיש לניקון שלי לא בדיוק תתאמנה לניקון d100 ושצריך לקנות פלאש דיגיטלי, האם אני באמת יכולה להשתמש בכל הציוד שיש לי ולהחליף רק את הבודי?

ted

New member
אם העדשות שלך AF - זה יעבוד

פלש שמתאים לדיגיטליות מומלץ לכל המצלמות הדיגיטליות.

maxos

New member
פשוט לך לחנות ובדוק איזה אתה יותר

אוהב. איזה יותר נוח לך ואיזה יותר מהיר לך. כמובן שיותר נכון יהיה לבחור ב"מערכת" הטובה ביותר. אבל לא ניכנס לזה....

בדיוק כמו הפער בין חילונים לחרדים..

כל אחד הוא כזה בגלל שהוא נולד כזה ונדיר אלו שעוברים לצד השני במהלך חייהם... ברגע שאתה בוחר Nikon\Canon אתה "מתחתן" עם החברה לטוב ולרע. אתה כנראה קובע מה יהיו המצלמות והעדשות הבאות שלך לפחות ל 10 שנים הקרובות. תמיד אפשר לעבור מתרס.. אבל כמו ביחסי חילונים/חרדים אתה תצטרך לוותר על החברים שרכשת (ניקוניסטים/קנוניסטים
) ובנוסף לזה תצטרך להוציא הרבה כסף על ציוד חדש.

old

New member
אני מכיר הרבה שעברו מניקון

לקנון ולהיפך הלו זה רק מצלמה ההשוואה עם חילוני דתי היא מוגזמת. 30אחוז מהזוגות(החילונים) מתגרשים אז גם חב' מצלמות אפשר להחליף.

המסר שלי היה שההחלטה שלו קובעת

הרבה דברים חוץ מבאיזה מצלמה הוא יצלם בשנה-שנתיים הקרובות. לכן צריך לקחת החלטה תוך כדי התחשבות בציוד שאולי הוא ירצה לקנות בעתיד

בוא אספר לך איך אני החלטתי ...

ראיתי תמונות של הניקון.. ושל הקנון. אלה היו יפות, וגם אלה. קראתי סקירות של זו.. ושל השניה.. פעם חשבתי על זו.. ולמחרת עשתה לי עיניים ההיא. החלטתי לעשות משפט הוגן . ביקשתי מחבר טוב שילקט עבורי 100 תמונות שצולמו בניקון D-100 ועוד 100 תמונות שצולמו בקנון D10 שיקפיד לכלול כ 50 תמונות שצולמו בעדשות עד 200 מ"מ וכ 50 נוספות מעל 200 מ"מ על החבר היה לדאוג שלא יהיו נתוני EXIF לתצלומים הללו. וגם לא תמונות שמועלות לפורום תפוז, היות ואני מכיר פחותויתר את התמונות ובמה הן צולמו. לאחר שהיו בידי 200 התמונות החלטתי לעיין בתצלום תצלום ולתת לו ציונים כפי הרגשתי, ואהבתי האישית את התוצאה\ הטכנית כמובן. ניקון .. הביסה.. את קנון ובגדול.. מתוך המאתיים תצלומים בחרתי כמות של 170! תצלומים של ניקון ורק 30 של קנון. ומהרגע שבחרתי - בניקון- שנכנה אותה החמודפנה לצורך העניין.. אני לא יכול להפסיק ולהקליק. ומיום ליום התוצאות של המצלמה משתפרות.. ושלי הולכות ופוחתות.

ת ו מ ס1

New member
מה אגיד לך

ממש Guide אוביקטיבי איך לקנות מצלמה ---> לא ! הכל היה תלוי מאיפה הוא לקח את התמונות וזה בטח תלוי באתרים בהם הוא מסתובב וזה בטח תלוי איזה מצלמה יש לו ! מצטער להגיד לך, אבל אתה בחיים לא תבדיל בין צילומים של ניקון או של קנון. עם שניהם ניתן לקבל את אותם התמונות. תומס

amirmk

New member
חדל עם השטויות.

הבנו מה כל אחד חושב. העלנו נקודות בעד כל אחד, עכשיו מספיק לקשקש, מי שמחפש מה לקנות, שיקרא ויחליט. מעתה ואילך זה בזבוז של אנרגיה.

למעלה