החלטתי לקנות 3DS XL מישהו יודע היכן אפשר

saranda

New member
החלטתי לקנות 3DS XL מישהו יודע היכן אפשר

לקנות בארץ וכמה זה עולה ?
בא לי לשחק
1) the legend of zelda orcanrina of time
2) paper mario sticker star
3) super mario 3d land
4) tales of the abyss
5) kimgdom hearts 3d
6) new super mario bros 2
7) resident evil revelations
ואם יש עוד משחקים מומלצים אשמח לשמוע !
אם אני מזמין מזאבי את המכשיר אני יכול להשיג מטען למכשיר בארץ או מתאם ?
אני ממש לא מבין בזה. יש למכשיר חנות אינטרנטית כמו לויטה ?
צריך כרטיס זיכרון למכשיר ?
תודה מראש לעונים.

כן יש חנות אינטרנטית.

היא אפילו מוכרת משחקים שנמכרים בחנויות (אבל לא את כולם) אבל היא מוכרת אותם במחיר יותר יקר. החנות אפילו מקבלת ויזה נטען שזה מגניב לגמרי :) אממ אני מתאר לעצמי שהמכשירים של זאבי הם PAL אז הם אמורים להיות תואמים לאלה של הארץ אבל תבדוק את זה. אתה לא צריך כרטיס זיכרון כי אתה מקבל אחד (כרטיס SD) עם הקונסולה והוא כבר בפנים, נראה לי שהוא בגודל 2GB ואפשר לקנות כרטיסים גדולים יותר. לי זה יותר ממספיק לדמואים ומשחקים קטנים. נראה לי שזה אפילו יכול להכיל איזה משחק או שניים מלאים תלוי בגודל שלהם, אבל עוד לא קניתי משחקים מלאים, אני אומר את זה לפי הגדלים שלהם שפורסמו באתרים שונים.

אל תשכח שה3DS יכול להפעיל את כל המשחקים של הDS הקודם מה שפותח לך ספרייה ענקית של משחקים. אני רואה שאתה אוהב משחקי RPG אז אני אמליץ לך על דרגון קווסט 9 בעיני הRPG הכי טוב שיש לקונסולה הזאת אם אתה אוהב משחקי תפקידים בתורות, ונראה לי שאתה אוהב מהמשחקים שבחרת. אם תאהב את DQ9 יש לך את 4-5-6 על הקונסולה גם. אתה יכול לשחק בכולם, בלי קשר אם שיחקת באחד מהמשחקים הקודמים אז אל תבהל להתחיל. אם אהבת את GTA לפני המעבר לתלת מימד ולא שיחקת על האייפד או משהו או על הויטה, אז Grand Theft Auto: Chinatown Wars הוא משחק ממש כייפי, נהנהתי ממנו ממש. במראה הוא כמו GTA2 והוא ארקידי ולא רציני, אבל יש בו משימות והמון תוכן. כייף אפילו סתם להעביר עליו את הזמן בלעשות שטויות בעולם המשחק, זה מצחיק אבל אישית מזמן לא נהנהתי ככה ממשחק "sandbox" יש גם עוד שני משחקי זלדה על הDS המקורי שתוכל לשחק אבל אני אשאיר למומחית זלדה של הפורום הזה להגיד לך אם כדאי או לא.

sharonei1

New member
איך בדיוק קונים מהחנות הזו ? זה eShop ?

זה אתר אינטרנט במחשב או דרך המכשיר ?
זה לא עושה בעיות אם האתר מזהה שאני מישראל ?

אה יש גם את truma center

משחק די הזוי ומגניב עם העט שאתה משחק בו רופא, שצריך לנתח במהירות את החולים שלך לפני שהם יאבדו יותר מדי דם וימותו לך על שולחן הניתוחים. בפועל זה משחק מאתגר ביותר שדורש ממך זריזות, זה יכול להיות ממש מלחיץ לפעמים אבל זה מתח כיפי כזה נגיד אתה צריך לדעת מתי לתפור את החתך מתי לחתוך, וכל מיני דברים כאלה. לשחק יש גרפיקת אנימה ועלילה דרך המעברים. בין המשימות, כל משימה היא בעצם ניתוח של חולה אחר.
מה שהופך את המשחק הזה למאוד pick up and play הניתוחים קצרים ואתה יכול לעשות פה ושם משימה (אבל תזהר זה ממכר) אני ממליץ על
trauma center under the knife 2 אחד המשחקים הטובים של הDS שלא תמצא בשום מקום.

sapir aloud555

New member
אתה יכול לקנות

מEnjoyStick ב1499 ש"ח. לנינטנדו אירופה יש כרגע מבצע, כל מי שקונה 3DS XL יכול להוריד משחק חינם מהeShop (החנות)
http://www.siliconera.com/2012/11/2...e-offers-free-game-to-nintendo-3ds-xl-owners/

אם תחליט לקנות מזאבי והמטען לא יתאים לארץ, אתה תמיד יכול לקנות מטען USB בכמה דולרים או לקנות מתאם בארץ.

כשאתה קונה את המכשיר אתה מקבל כרטיס SD של 4GB.

ממליצה על Kid Icarus: Uprising, משחק מעולה לדעתי ומאוד משעשע. יש עליו דעות חלוקות אז תחפש קצת סרטונים ותראה אם זה מעניין אותך.

saranda

New member
ה3DS XL אצלי בצבע בורדו שחור

נקנתה במקספליי בקניון שרונים במחיר 1499 ש''ח לכל המתעניינים.
בנתיים יש לי 2 משחקים
The Legend of Zelda Orcanrina of Time
Super Mario 3d Land
רשמים מהקונסולה בשבוע הבא.

sharonei1

New member
לא ידעתי שיש כזה צבע זה בטוח xl ?

מחכה לרשמים בעיקר לנוחות השימוש בזמן המשחק

ztrapper

New member
בכיף, אפשר לנסות

מנסיוני יש כמה משחקים שעושים בעיות אם מנסים לשחק בהם בריג'נים שונים (הקונסולה שלי אמריקאית, למיטב זכרוני שלך אירופאית), אבל תמיד אפשר לנסות ולבדוק אם יעבוד.

saranda

New member
איפה אני מוצא את ה-Friend Code ?

הורדתי כבר דמואים מהחנות האנגלית.

ztrapper

New member
ברשימת חברים,

לחץ על כפתור ה-Home, אתר את האייקון של רשימת החברים, הכנס אליה (אפשר לעשות את זה גם בלי לצאת מהמשחק שרץ ברקע), זה יופיע לך שם.

למעלה