החלטתי לעשות מעשה!

החלטתי לעשות מעשה!

תושבים ותושבות יקרים! כאזרח מודאג של העיר רעננה גם אני כמותכם חרד לעתידה של פנינת השרון. עת צרה היא ליעקב! (על מנת לפנות גם לציבור הדתי). צריך אלטרנטיבה! לכן, לאחר התייעצות מעמיקה עם מקורביי, החלטתי לעשות מעשה ולרוץ בבחירות הקרובות לתפקיד ראש עירית רעננה. בימים אלה אני שוקד על גיבוש מצע, יסוד סיעה ותפירת חליפה. יחד איתכם אפעל לשיקום, קימום, כינון, ביצור, ביסוס ושימור עירנו. התאחדו סביבי ואוליך אתכם אל הניצחון! המסע אל הלישכה המפוארת מתחיל כאן ועכשיו! בברכת "הו הא מי זה בא", יוגב

אם כבר אנחנו עוסקים בנושא חשבתי על כך רבות

ולאחר התחבטויות רבות והתיעצות עם מקורבי, יועצים, דורשי טובתי ומוקירי זכרי, החלטתי שלא להתמודד בבחירות הבאות. עדיין לא הגעתי למסקנות חד-משמעיות למי אתן את תמיכתי בבחירות האלה והנושא נמצא כרגע בדיונים ערים. אבקש את סליחתכם הפעם שלא אוכל ליצג אתכם למרות שעירנו והתושבים יקרים לי ואמשיך לשמור את האצבע על הדופק ולהמשיך בפעילותי בדרכים אחרות. ============= אם כולם, אז גמני.

ATAF151

New member
לוחצים עלי להמודד

המון פונים אלי ולוחצים עלי להתמודד, הבעיה היא שועדת הבחירות לא מוכנה למועמד שרוצה להמשיך לשמור על אנונימיות.

אתה כבר ממש לא אנונימי

דיעותיך כבר ידועות ומזוהות עימך, אני מאשר לך בשם הועדה להתמודד כ ATAF מספיק לחפש תירוצים...קח אחריות!!!

ארזS

New member
ודרך אגב...

מה שלום הטשולנט? אני מקווה שהשבוע אשתך תכניס פחות שעועית, או שתעשה מה שאני עושה: מבקש ת'שועית פעם אחת במים, שופך ת'מים ורק אח''כ מכניס לסיר של הטשולנט... בתיאבון

ארזS

New member
../images/Emo199.gifכנראה שיוגב נרדם ליומיים...../images/Emo1.gif

רק שהטשולנט לא ישרף יותר מידי

לא נרדמתי. אנחנו פשוט בתנופת עשיה

חליפה כבר יש. צריך רק עוד שם לסיעה, מצע, חברים, מימון ותומכים. קניתי גם מגאפון ב"אייס" ובשבוע הבא יתכן שתראו אדם בחליפת פוליאסטר חדשה עומד על ארגז במרכז אחוזה ונואם בפאתוס. אני צריך רק לזכור להתרחק מאיפה שהיונים מתרכזות כי החליפה בצבע שחור. לגבי הטשולנט - עקבתי אחר ההוראות אבל הבעיה נותרה. כנראה שמדובר במשהו יותר עמוק מהטשולנט. אני מקוה שזה לא יפריע לי בתקופת הבחירות.

למעלה