החלטתי לעשות מנגה...

lazy Gi®l

New member
החלטתי לעשות מנגה...

ואין לי רעיון. יש לי כבר דמות ראשית שקוריאם לה Yumi ממש נדבקתי לשם הזה אבל אין לי עלילה.. וגם אני כבר יודעת איך היא ניראית^-^ אמרו לי שהיא יצאה חמודה :) בעע =\ אבל למישו יש רעיון לעלילה? חשבתי לעשות שהיא נהפכת לחיה וזה לא ממש מקורי או שהיא נשאבת לתוך ____ ורק בסוף המנגה היא יוצאת משם .. יש לכם הצעות?

OFIRB9

New member
אנשים שהופכים לחיות זו מנגה שלי!

*איילי ומיני עם נבוטים* רואה? הוחכה לדמות! (רואה? זנב!) חחחח על תדאגי תצפי הרבה בסדרות ותקפוץ לך אחלה עלילה

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo29.gifאמ... רעיון שעלה לי כרגע

אמ.. איכשהו (תמצאי בעצמך רעיון ^^;) היא נשעעבת לעולם של שדים/רוחות/מפלצות, ו..אמ.. שם היא פוגשת עוד *בני אנוש* והם מנסים להיחלץ מהעולם של השדים/רוחות/מפלצות. וכומובן יש להם הרבה הרפתקאות
. חח בהצלחה

זה יותר מידי מפחיד

למה לא עולם של מפלצות/פיות/ אלפים/ כל מיני סוגי דברים מיסתוריים ואז כמו שאמרת...

metuka15

New member
סורי נעם

אבל פיות זה כבר הרעיון שלי
ונכון שלקחת את השם yumi מהאיטוי בפלייסטיישן? גיהי..עליתי עלייך! ^_^

metuka15

New member
אתם חושבים שהילד שציירתי יכול להיות

דמות מהמנגה? (ברור שאני ישפץ קצת ויעשה אותו יותר חתיך..) ואם כן אז אין לי שם בשבילו..בנתיים אין לי אפילו שם של בן אחד! ארגג..הלפפפ! בנתיים השמות הם אלה: סורה-דמות ראשית,לוכדת הפיות,בעלת כוח לתקשור עם פיות או מה שזה לא יהיה..אני עוד לא סגורה על העלילה כבר אמרתי מיין-דמות משנית,חברה של סורה ריקה-עוד אין תפקיד סו-עוד אין תפקיד ניקיטה-אויבת של סורה,מנסה לשבש לה את התוכנית להגיע ליעד שלה או משהו כזה.. וזהו! אין לי בנים! אני צריכה שמות! בנתיים אני יתחיל לצייר את כל הדמויות האלה..זה הולך להיות מסובך =/

>< ללללללללללללללללאאאאאאאאאא

מחקי את הקטע של ניקיטה שהיא הרעה ! לא זאת הכלבה האהובה שלי ! ניקטיה היא טובה !

lazy Gi®l

New member
הייתי עוזרת לך אבל גם אני צריכה

עזרה עם שמות .. גם של בנים וגם של ב(ות :)

lazy Gi®l

New member
ועכשיו שמות..

חח קודם כל תודה רבה
שעזרתם.. השם Yumi בכלל מסדרה שנדבקתי אליה מלפני כמה שנים... טוב אני מודה אני עדיין דבוקה אליה - צ'וביטס למי שמכיר (ושמעתי שכמה שונאים את זה פה) זה פשוט צליל כזה.. חמוד ! כמו יאמי
טחח אבל מאיפה יהיו לי עוד שמות? אוף =\ אני לא רוצה להעתיק עוד מסדרות אבל אני בכלל בכלל בכלל לא מכירה שמות יפנים וגם לא בעלי משמעות
אם בא לכם לשרשר לי כמה שמות, בי מיי גאסט .. חיחי ^^

metuka15

New member
אוף אבל ניקיטה מתאים לרעה =/

גררר..תציעי שם יותר טוב ואולי אני ישנה..

Houndour

New member
צ'וביטס ../images/Emo9.gif ../images/Emo79.gif

הייתה לי הרגשה שזה משם ^^ זה בסדר, גמני השתמשתי בשם הזה בעבר לאיזה פיק ננסנס שכתבתי עם שותפה..

אנה01

New member
גם לי יש רעיון בשבילך!!(בתור התחלה)

טוב אז זה מה שחשבתי עליו...: ימי יום אחד הולכת לטייל ביער...היא מאוד אוהבת טבע וכו, ושם תוקפת אותה מכשפה נוראית והיא מתעלפת. כשימי מתעוררת היא מגלה שנשארה באותו מקום (ככה נדמה לה) אבל במציאות היא עברה לעולם של שדים\רוחות\פיות\חדי קרן וכו. והמכשפה תקפה אותה כי הא ידעה שלימי יש יעוד להשמיד את המכשפה כי היא מאיימת על העולם שלנו\של הרוחות וכו\שניהם ביחד, והיצורים הטובים עוזרים לה הרעים מפריעים, ושם היא פוגשת חבר שהוא אלף ו...תמשיכי מפה לבד אהה והיא מגלה שיש לה כוחות קסם חחח יצא לי מעניין

metuka15

New member
מצטערת אבל..

פיות,חדי קרן ויצורונים חמודים אחרים זה כבר חלק מהמנגה שלי..ואני לא רוצה שיצא אותו דבר..אולי תכווני אותה לנושא אחר? =/

lazy Gi®l

New member
אממ..

אני לא יעשה הרבה שדונים ופיות אבל עדיין בהרבה מנגות יש כאלה דברים .. לא ? Oo

למעלה