החלטתי ללמוד הנה"ח,

yamkachol

New member
החלטתי ללמוד הנה"ח,

ויעצו לי ללכת גם ל"ייעוץ מס". אפילו לא אשתמש בזה, אך יכול לשמש אותי בעבודה. אחרי פסח אסיים את ההליכים הבירוקרטיים של המוסד לביטוח לאומי. אסגור זאת עם האחראית על השיקום (שלי) - הגב' נעמי קודר. איתה סגרתי בע"פ על הנה"ח 1+2, וכעת רוצה לתאם איתה שגם מס' 3 וכן ייעוץ מס. משער שלא תהיה לה התנגדות. בכל מקרה - שיהיה לי בהצלחה... חג שמח לכולנו.

בהצלחהההההההההה

זה מקצוע שתוכל לעבוד מהבית , וזה בטוח שמקצוע שיתאים לך כי אתה איש נעים

../images/Emo50.gifושמחה בשבילך

שמחה לשמוע ולך גם על סוג 3 ולפי מה שאני יודעת אם הלימודים הם בן18-20 שעות שבועיות תקבל גם תוספת מחיה . איזה כיף לך אני רק בתחילת הדרך של זה מתחילה פרויקט מיכאל ואז נראה לאן זה יוביל. שתתחיל ללמוד ספר חוויות מהלימודים. בהצלחה וחג שמח לך ולילדיך ציפי

yamkachol

New member
תודה לך, ציפי אליתים ,

על האיחולים והמידע. בהצלחה גם לך, וחג שמח לך ולילדיך. חגי.

שמחה עבורך ים כחול

גם אני מנהלת חשבונות סוג שלוש .............ועכשו לומדת משפטים ..............אבל לא זכאית ללמודים מביטוח לאומי ............ עבור לימודי סוג שלוש בזמני היה צריך לעשות סטאג' במקצוע של מנימום 3 שנים .............תבדוק זאת .... שיהיה לך בהצלחה ים כחול .

yamkachol

New member
תודה לך ליטל האחת11 ,

תודה על האיחולים והמידע (היום צריך לעשות התמחות של שנה אחת לפני סוג שלוש). בהצלחה גם לך.

אורית 6

New member
לימודי ייעוץ מס

עצה ידידותית מיועצת מס שעברה את כל המסלול , יש דרך לקצר אותו והיא ללכת ליעוץ מס ולעבור מכינה של הנהלת חשבונות, אין לך צורך בכל המסלול הארוך שתיארת . במכינה אתה עובר את הנהלת חשבונות וניגש להמשך לימוד של יעוץ מס הלימודים אורכים כשנה לערך . במידה ותצטרך פרטים נוספים אשמח לעזור (כתוב לי ואתן לך את המייל שלי ) אורית

yamkachol

New member
תודה רבה לך אורית,

אני אברר זאת אחרי פסח, במכללה למינהל, שם הולך ללמוד. אפנה אליך. תודה רבה.

למעלה