החלטתי לכתוב על זה

darksideonline

New member
החלטתי לכתוב על זה

אולי פה פחות מדברים על זה אבל בטח בתור מעריצים קראתם את כל העניין של אותם "הלדים" שמכונים מעריצים בתוכנו עם כל הקטע של "ילדת השטן" "ילדה היפית" וכדומה,ולכן גם החלטתי לשים את הקישור של בועז כי חלק גדול ממה שהוא אמר פשוט נכון,חשוב לציין שהבעיה פה לא קשורה לאביב אלא לאותם מעריצים שגורמים לאביב להראות כאחד ש"מאוהב במוות" או כל כך מייחל להיות שם או דמות שחורה על פניי כדור הארץ ,העניין של להראות "קול" כי זה אביב גפן,ת´אמת לי זה לא עושה כלום ואני לא אוהב אותו בגלל היותו "קול",לי ממש לא מפריע מה הוא ילבש בהופעה הלוואי שהוא היה מופיע הופעות קטנות בבארבי,מי צריך את כל הרעש הזה,כן גם אני הייתי כזה(מי לא..) אבל אני חושב שכולם בסוף מגיעים להחלטה של אני מעריץ של אביב ומה עכשיו ,רק רציתי להגיד שבכל מקום הוא איתי בליבי שיר עצוב נ.ב. גלי לא הרבה שומעים פה רוק כבד ישראלי (עד שיש כבר)משובח פה בארץ כמו יובל הוא כבר עבר הרבה בחיים הוא לא משדר עכשיו לנוער יש לו קהל שלו שרובו מורכב עוד מימי משינה ולהם הוא יותר משדר,אז להגיד "מי שומע" בכלל לא לעניין

M o r t i c i A

New member
דבר ראשון בוקר אור...

דבר שני, אופיר... אנחנו ילדים כולה ישנה הערצה כזאת אימפולסיבית (ככה כותבים!? טוב נו מותר לי אני דיסלקטית) וישנה הערצה קלה שקטה... ילדים בדרך כלל מעריצים את אותו אומן כי זה CooL...ככה אנחנו ילדים...מתיימרים להיות כמו אותו בן אדם,רוצים לדעת מה הוא לובש כדי שלנו יהיו אותם בגדים. המעריצים האימפולסיבים שלו ממשים את הרושם הראשוני שלו את השירים שקל להם יותר לממש... אני לא בטוחה שילד בגיל 12-13 ואפילו 14 ויותר מבין בדיוק מה עומד מאחוריי המסר הזה של אותו אומן,במיקרה שלנו אביב גפן... אז מה? תאר לעצמך אדם דיכאוני לרוב שכותב שירי מחאה,שירים על מוות,אכזבות וכו´ שנראה כאילו כל החיים שלו מתבססים על זה (ודגש על נראה) איך ילדים מפרשים את זה... אדם כזה זקוק לאנשים כמוהו שיתמכו בו שיעריצו אותו שלא יהיה לבד... כולנו אוהבים את המלאך... למה? חשבת פעם? השיר הכי קל "להזדהות" אבל,איך אפשר להזדהות עם שיר? אף אחד מאיתנו לא יודע מה עבר על אותו יוצר בזמן שהוא כתב אותו... אנחנו רק יכולים לחשוב כמה שזה מתאים באותו רגע לסטואציה שונה לגמריי שלנו... (נראה לי שאני חורגת מהנושא). הקיצר אופיר..הערצה אימפולסיבית היא הערצה של ילדים ת´אמת בדרך כלל לאוהבי הפופ יותר. אבל ילדים שרוצים להיות שונים מעריצים דבים שונים וככה נותנים לעצמם את כל תשומת הלב. זה לא בגלל שהם כאלה באמת... זה בגלל שהם רוצים תשומי... ושוב אני חורגת,אין רע בלהיות מעריץ שכזה... עכשיו אני הולכת להתחיל להתכונן למגן בהסטוריה (איכסה!)

darksideonline

New member
צודקת

הסברת בדיוק את הנקודה שההערצה של אותם ה"ילדים" לא תואמת לז´אנר הזה אבל חלקם משתנים לטובה

M o r t i c i A

New member
אולי...אבל שוב...

אנחנו כולה ילדים... בלי נסיון בלי שום דבר... ילדים...

אמממ חנ לי גמ צודקת..

אבל אממ בלי קשר לזה שאנחנו ילדימ..קודמ כל עמ מלא דעות של אביב אני לא מסכימה..אני מעריכה ואוהבת אותו בגלל הדעות האחרות ובגלל המוזיקה בעיקר! ושמ כל אחד יבחר לעצמו..לבועז יש זכות להגיד שזה פלצנ אבל לא יותר מזה,למשל בפורומ אחד הניק שלי זה לימפית,אפ אחד ממכמ לא ידוע מזה נכונ? רק אני..משהו שאני וחברימ המצאנו אבל אני חושבת <בהתאמ לנסיבות שבגללמ המ קראו לי ככה =)> שזה מתאימ ושלא לבועז ולא לאופיר יש את הזכות להגיד לי אמ אנ יפלצנית או לא ואמ אני צודקת שככה קוראימ לי וכל זה.. וחן בובה המון הצלחה במגן !

darksideonline

New member
רותם חן רוני../images/Emo29.gif

רותם- התמונה הובאה מחברה שלי ורד שאותה אני כל כך אוהב,היא עובדת בעיצוב בדים ובין השאר גם על חולצות וזה היה אחד מתמונות סטילס דפוס אז לקחתי את התמונה בלי החולצה חן-רק חזרתי מהעבודה אז אני אקרא עוד מעט בינתיים זה נראה לי מעניין רוני-היי!

למעלה