החלטתי לכתוב הודעה אל עצמי

יודיX3

New member
החלטתי לכתוב הודעה אל עצמי

כי כולם ישנים. אז מה אתם עדיין קוראים את ההודעה! היא אישית! לצאת מההודעה שלי מייד! לצאת לצאת! היי יוד מה קורה? (רגע אתם עדיין קוראים את ההודעה יאללה יאללה לצאת!!) אני בסדר סך הכל תודה אחשלי. טוב לשמוע. כן רק חבל שפורום כזה נחמד פתאום נרדם. כן, התחושה מוכרת. אוקי יוד. היה נעים לדבר לפחות איתך. תודה אשחלי גם איתך היה כיף לדבר. ביי יודי. ביי יודי. נ.ב.
לא, אני לא התחרפנתי, זה היה רמז דק שתתחילו לשמור על קשר יא'חמרים!

סבבב

New member
יודי ידידי היקר

מתגלת פה תמונה עגיומה של פיצול אישיות, או שמא רצון מיוחד לצומי...? בגלל שברור לי שזה רק עניין של צומי - אז הנה - אני נותן לך אותו באהבה רבה... חבל שלא באת לפורום, יש לי משהו חשוב להתייעץ...

יודיX3

New member
נראה לך שיש לי פיצול אישיות?

וגם לי אין! כן מצטער שלא הייתי בצ'ט אבל תירוצים תירוצים תירוצים. אתה תמיד יכול למסור לי מסר אישי (וגם לי!).

dkey

New member
אתה בטח אחות של חנה לסלאו ../images/Emo151.gif

זה הזכיר לי משהו חמוד. היא שולחת לעצמה זר פרחים ביום שישי עם הקדשות בסגנון "את מותק" "את מקסימה ונהדרת" וכו'. האמת שמאוד אהבתי את זה. גם לחנוך דאום היה רעיון דומה במסגרת טיפים לאיכות חיים טובה יותר: 2. כתבו מכתב שבו אתם מסבירים לאדם קרוב מדוע אתם אוהבים אותו. אל תתקמצנו במילים. נמקו. רדו לפרטים. כתבו לו על כל מה שטוב בו. על כל מה שיפה. ספרו לו כמה הוא חשוב לכם. כמה הוא יודע להקשיב. כמה הגון, מעניין, מתחשב ומשעשע הוא. ספרו לו כי הוא חשוב לכם. ולבסוף, גם אם הוא שכן, בן משפחה, או עמית שאתם פוגשים כל בוקר בעבודה, שלחו לו את המכתב בדואר. 3. כתבו מכתב כזה גם לעצמכם.

יום.

New member
אוי רעיון ענק!!!

יודי כפרה עליך!! רל תתבאס מחר נקנה עוד אבוקדו (חח מרוב "הכפרות" שאני כותבת עוד תחשבו שאני ערסית.. אני לא!) אין לי משהו שקשור לפורום לכתוב, אז במקום זה אני אספר לכם סיפור על כלבות. היתה לי כלבה נשמה טהורה 11 שנים שירתה אותי בנאמנות אין קץ, באהבה רבה. יום אחד התגלה כי הכלבה חולה בסרטן, לאחר סבל רב נאלצנו להרדים את הכלבה האהובה (יהי זכרה ברוך, מי ייתן ונעמו לה רגבי עפרה). ההורים שלי ואחותי הקטנה החילטו להביא כלבה חדשה הביתה (באמת! הגופה עוד לא התקררה!), נסעו לצער בעלי חיים והביאו כלבה חדשה שנמצאת במעוננו הקט כחודשיים ימים. בזמן האחרון הכלבה החדשה התחילה לרעוד וללכת "הליכת שיכור", לקחנו אותה לוטרינר והנה מה מסתבר לכלבה יש מחלה בשם "כלבלבת" שזהי מחלה סופנית וימיה ספורים. אותי זה מצחיק.

יודיX3

New member
היי יום חמודה

מציע לך לפני שתרדימו את הכלב לכתוב בפורום כלבים אותו מנהלת חברה טובה שלי שהניק שלה mia01. ספרי שם את הסיפור ותגידי לה שיודי שלח אותך. אם זה כן כלבלבת אין הרבה מה לעשות כי זה וירוס..

למעלה