החלטתי לחזור..

ישששששששששששששששששששששששששששששששששש

שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש סופסוףףףףףףף חזרת כפרה עלייך אני שמחה לשמוע ברוך שובך וזהו את לא עוזבת יותר תיזהרי לך!!!!!!! אוהבת אותך המוןןןןןןןןןן אני מקווה שאלה שעזבו גם יחזרו אמן!

../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

מקווה שזה מסביר אותי מספיק טוב!!! שמחה שחזרת! את לא הולכת יותר לשומקום! ואף אחד אחר לא הולך....

יש יש טלוש שמחה איתך יחד ...

בקרוב כולם יחזורו דיקלה חושבת על זה טלושקה חזרה ועכשיו היחידות שנישארו דניאל נאוה וליאתושששש

טלושששש שמחה שחזרתת!!!:)

אוהבת אותך נשמהה!!!! ועכשיו אני רוצה להבין כאן משו ...אני לא יודעת מי המציא את השטות הזאת שעזבתי אה? אני לא עזבתי את הפורום בחיים כל שניה צצה הודעה שעזבתי ואני לא !!!! אז לתשומת ליבכם לא התכוונתי לעזוב ואני לא עוזבת!! חחח אלא אם כן ההודעות האלה בשביל שאני יעוף כבר?חח

חס וחלילה נראה לך ליאתי שנרצה שתלכי

?!?!?! אין מצב!!!!! אני רוצה שכולם ישארו פה ותמיד נהיה מגובשים כמו פעם שלא יודעת למה זה השתנה וחבל!!!! וליאתי מתוקה נשמה תעשי מצווה ותשכנעי את דיקלה לחזור ותגידי לה ממני ומכל הפורום שהיא חסרה ומאוד!!!!!!!!!!

חחח אוקיי ..!!!

פשוט לא הבנתי לא הצהרתי בחיים שאני עוזבת וסתם ככה התפשטה לה הודעה בפורום חח .. לא עזבתי ולא התכוונתי לעזוב אוהבת אתכםםם!!!!!

ליאת

חחחחחחח את יודעת מי אני, נכון??

ב=ר=ו=ר!!!!!!! חח קרועההה!!!

רותםםםםם איך אפשר לשכוח אותך עוד מהפסטיגל?!?!? ובכלל מעצמאות חח!! חולה עלייךךךךך;)

ממ דניאל ונאווה...

אני חושבת שעד שכל הפורום הזה לא יצא במחאה להחזיר אותן הן לא מתכוונות לחזור.. וגם לא יניב וגם לא מיכל יוכלו לשנות את זה. רק כ=ל הפורום ביחד. הן חייבות לראות שאתם לא מחפפים אותן, כי ככה הן מרגישות. ממקור אמין, דניאל.

אני מאוד מקווה שהן לפחות מתעניינות

במה שקורה בפורום ואני מקווה מאוד שהן ישנו את דעתן ויחזרו לפורום כי הן חסרות מאוד!

תקישבו אנחנו ממש חייבים להתגבש!!

בואו נעשה סולחה בין כולם!! נגמור את המריבות מי שיריב בפורום פשוט תמחקו את ההודעה וככה נשכח מהכל..~~

אני הצעתי רעיון ואני מחכה לתגובה של

יניבי ומיכלי כבר אמרה לי את דעתה , אני מקווה שזה יעזור ונחזור להיות כמו פעם , מגובשים!

למעלה