החלטתי להתגרש

עמליה0

New member
הוא לא הסכים... לא סיימתי קודם

ונשלח. הוא רוצה לשלם מזונות 2400 ש"ח שיהיו גם עבור שכר דירה. וזהו.

amitshein

New member
וזה מעט מדי...

תנסו להתפשר ולא לבזבז כסף אצל עורכי-דין סחטנים...

לדעתי 2400 לשני ילדים זה מעט מאד.

בכל מקרה, את מציינת שאת לא עובדת. אם לא תמצאי עבודה לא תוכלי להתקיים. תפקיד הגרוש שלך לדאוג שמבחינה כלכלית תוכלי לגדל את הילדים. לעלויות של מחייתך תאלצי לדאוג בכוחות עצמך.

m a y a 69

New member
עמליה

קודם כל תשני את הכינוי שבחרת (המלצה בלבד) עמליה10 יעשה לך יותר טוב. מציעה לך לפנות לייעוץ בנעמת או ויצו .

danny88

New member
לידיעתך

בקשר ל''כסף השחור מהצד'' את שטתפה לטוב ולרע..כמו שנהנית מהכסף הזה...מבחינת הרשויות ת שותפה לעבירה ותחשבי על זה לפני שתעשי צעד פזיז...

עמליה0

New member
שאלתי בנושא את עורך הדין

אמר לי שהדיון בבית המשפט הוא בדלתיים סגורות, אז?

ברור לי...

1750 ש"ח עבור כל ילד - זה החלק הברור... פעם ראשונה אני שומעת על דמי טיפול, כמו משכורת ל'אופר'? על שני ילדים יש השתתפות של מדור 40% משכר הדירה... לגבי משכנתא יש מלא אופציות... לגבי דיווח - את יכולה להראות הוצאות של הבית ותדפיסי חשבון של ההכנסות .... כבר ידעו לעשות חשבון... תיקחי בחשבון שזה פלילי ואפשר להיכנס לכלא על זה ולצבור חובות גם למס הכנסה וביטוח לאומי... הרי אם המשכנתא נאמר 2500 ש"ח וההכנסה 4000 הרי לא היוני שתחיו ברמת חיים מסויימת בהכנסה שכזו. וכל מה שנכתב בערבון מוגבל - זו לא חוות דעת מקצועית, רק עיצה.

עש לילה

New member
דרישות כספיות

פרודתי שתחיה ( בלעדי) דרשה בתביעה המקורית שלה דמי תרבות עבור הילדה מניקור פדיקור נסיעות לה ולידלה בנפרד ( ילדה בת 4 תסע לבד במונית או אוטובוס ) ועוד כל מיני שטיות עבור עצמה ועוד שטיות סה"כ 6000 ש"ח כמעט עבור שתיהן בסוף נסגר על 1500 ש"ח מזונות חודשיים לקטנה והיא שתלך לקבור את עצמה ולא אכפת לי איפה קחי בחשבון עמליה שאם דיווח 4000 תהיה לך בעיה לדרוש יותר מידי מה לעשות הוא גם צריך לחיות אלא אם יש לך הוכחות שמרוויח יותר ואז את לוקחת סיכון שרשיות המס יתלבשו עליו ויקרעו לו את הצורה דבר שיפשיע גם על ההכנסות שלו משחור ואז בעצם שוב לא יהיה לך מאיפה לקחת

m a y a 69

New member
אתה מתבטא בצורה כל כך מגעילה

וזה לא ממש איכפת לי אם יצוצו פה כל מיני יפי נפש שיחליטו לפרוק עלי קצת עצבים. פשוט מגעיל לדבר ככה על אמא של הבת שלך. תיקח בחשבון שהבת שלך מרגישה ביחס המגעיל שלך כלפי אמא שלה והדימוי העצמי שלה נפגע מזה.

noam weissman

New member
אולי הוא עבר מרורים ../images/Emo4.gif

אין קשר ליפי נפש אבל כמו שאולי הדברים לא היו צריכים להאמר על ידו גם את היית צריכה להתאפק. אני לא מכיר את המקרה ויכול להיות שאת צודקת והאשה נהדרת
אני מרגיש אותו דבר לגבי גרושתי, אולי אני לא אתבטא בצורה כזאת בפורום ואשמור את מילותי "החמות" לפורום מצומצם יותר. נסו אתן הנשים להבין שכמו שיש שמיררו לכן את החיים יש גם נשים שבמקום לסיים את הקשר בצורה תרבותית ניסו למרר לנו הגברים את החיים, לא פעם פגעו בילדים בגלל הצורה שהדברים בוצעו וכו. למרות דעותי הנחרצות על גרושתי אני מפריד את דעותי לבין מה אני מעביר לילדתי. לא פעם כשיש להן מריבות ואני חושב שגרושתי צדקה אני דוקא מצדד בגרושתי ולו רק לטובת הילדה. צריך לדעת להפריד בין הילדים שתמיד נפגעים בלי קשר כיצד מסיימים את הקשר הזוגי לבין ההרגשה לבן/ת הזוג. שיהיה יום נהדר לכולנו. תשתדלו את הכעסים להפנים. החיים יפים ואנו עוד צעירים

m a y a 69

New member
../images/Emo4.gifנועם

לא אמרתי שהאשה נהדרת. לא מכירה ולא רוצה להכיר . רק שצורת ההתבטאות לא מתאימה ואם ירצה ולא ירצה התיחסות כזו לאם , תפגע רק בילדה. החיים הם באמת יפים ואני למדתי שכדי להנות מהם צריך לסלוח ולשים את המרור בצד. כעסים אין לי , דווקא בגלל שלא מפנימה. לא שומרת בבטן, לא שומרת טינה , מוציאה הכל החוצה. ככה גם אין לי גזים... (אופס..שכחתי שלבנות אף פעם אין גזים)

עש לילה

New member
??? מאיה

באיזה הקשר אני מתבטא בצורה גועלית ??. רק לידיעה אני מרשה לעצמי להתבטא כך רק פה ליד הילדה אני זה שרגוע ומרגיע את הרוחות

שלי 9

New member
עש לילה..תרשה לי לומר לך

בהמשך לדבריה של מאיה 69, שהיתבטאויותיך כלפי פרודתך (שתחיה) מאוד מאוד צורמות.."שהיא תלך לקבור את עצמה" ???? הלו?????!!!!!! מדובר פה באם ילדיך! מעבר לזה רוצה להוסיף הערה, לדעתי 1500 ש"ח מזונות לילדה..זה סכום נמוך מאוד שלא הולם את הצרכים הכרוכים בגידולה.. אז קצת מתינות בהתבטאויות, זה אף פעם לא הזיק למישהו..

עש לילה

New member
1500 נמוך ??.

רק לידיעה 1500 לילדה בת 4 זה המוןןןןןןןןןןןןןןן ועוד לסבר לך את האוזן הילדה אצלי כל יום !!!! אני קונה אוכל אני מבשל אנ מכין אז מה יש לאמא שלה לעשות ?? ל"בזבז " מים על מקלחות ?. מניקור פדיקור לילדה ??? חלאס כל יפות הנפש עוד רדע תרצו כל האבות ישלמו לכן 200000000$ תרדו מהעץ גם לנו מגיע לחיות בכבוד לא רק לכן יש נשים אשר מתיחסות לאב כבנקט לא מעבר להרגיע גם לנו יש את הזכות לחיות לבלות ולהנות

deena

New member
כמה עולה הגן + צהרון עבור

הילדה? אתה לא צריך לממן מחצית? זה בכלל לא קשור להוצאות של אמא שלה על עצמה- 1500 ש''ח לילד קטן זה ממש לחיות בדוחק לילד בגיל הזה. תעשה קצת בירורים לפני שאתה זורק סתם עצבים לכל עבר על כל צעד שעושה פרודתך (ועדיף שפשוט תקבל יעוץ מקצועי על בסכומים המקובלים לילדים בגיל הזה, ועוד עזרה מקצועית על הכעסים הרבים שאתה אוגר כלפי אם ילדך- זו לא היא ש'לא משחררת' אדוני- עושה רושם מכל גוון הדברים שרשמת מאז שהגעת לפורום- שאתה זה עם קשיי השחרור והכעסים על אף היותך במערכת יחסים חדשה.)

לגבי תשלום מזונות ומדור לילדים

בד"כ תשלום מזונות ל-2 ילדים 1500*2=3000ש"ח כפי שציינת. מדור כפי שכבר רשמו לך 40% מעלויות לשכ"ד/משכנתה. מה שבתי משפט קובעים בד"כ שטובת הילדים עומדת מעל לכל, ואם הבעל צריך להשלים את משכורתו על מנת לעמוד, בתשלומי המזונות וכו...הוא יצטרך לעבוד גם בעבודות נוספות(שזה לא המקרה שלכם). סביר להניח שבית המשפט יפסוק כנ"ל. אגב,בשלב ראשון השופט יפסוק את המזונות. בהמשך,עם הוכחת ההוצאות למשפחה-תשמרי את כל הקבלות/תשלומים, כולל הוצאות בגין גן/בי"ס.

קצת פיזית ??

האם את יכולה להסביר מה זה "אלימות קצת פיזית " ? נורא תמוהה בעיני שלמשפט הקטנטן הזה , את עוברת על סדר היום . לגבי מזונות , עורך דין יכול לרשום מה שהוא רוצה , בעצם , אין לו אפשרות אחרת , הוא סך הכל עורך דין . לא הוא זה שיצטרך להתמודד עם הקושי שבמלחמה מול האקס שלך כי אחרי הדיון בבית המשפט , הוא יעשה סוויטש בראש וילך למסעדה טובה עם אישתו על חשבון מה שיקבל ממך . יש חוק ודין במדינת ישראל . ברגע שישנם עבודות שחורות ואת יודעת מזה , את שותפה להם . ברגע שתעמידי את בעלך עם הגב לקיר , ומכיוון שכבר למדנו שהפיוזים שלו קצרים , את תראי עצמך שותפה לחובות כלפי מע"מ , מס הכנסה וביטוח לאומי מעברכם המשותף . לכן , לטוב ולרע , צריך להגיע להסדר עם מה שיש . והחוק מדבר בבירור על דמי מזונות ( בין 1250 לבין 1500 לילד ) פלןס חלוקה שווה של כל הנכסים והחובות אשר נצברו במהלך חייכם המשותפים + השתתפות במדור בגובה של 40% הכוללים את כל ההוצאות הקשורות לתחזוקת דירה ( ארנונה , חומרי ניקוי , הוצאות אורגזמה - אור ,גז , מים ) + השתתפות במחצית מעלויות נוספות ( פסיכולוגים לילדים , שיניים , משקפיים , וכו ) . מעבר לזה , הכל עיניין של משא ומתן , מלחמות , נדיבות ליבו או ליבך . רק זכרי דבר אחד , לא טוב אף פעם להעמיד את הצד השני מול הקיר . תחשבי מה את היית עושה ומגיבה לו את היית עומדת עם הגב לקיר . תמיד להשאיר מקום לדיון ובזה , עורכי דין טועים לא פעם . הם מתחילים בדרישות כל כך לא הגיוניות שהצד השני חייב להגיב בנשק כבד גם ,ומשם , הדרך לבתי משפט , הדרך קצרה . הייתי שם , גרושתי שלמה 6000 ש"ח להגשת תביעה כל כך לא הגיונית , שרק איומים על מלחמה ארוכה הורידו אותה מהמשך המשפט ( לדאבונו של עורך הדין שלה , היה כיף לראות איך הוא התאכזב מאובדן ההכנסה הצפויה ) בעצם , אחרי שאני כותב את זה , אולי מבחינת הפרנסה שבחרו לעצמם , הם לא כל כך טועים . כמו סוחרי נשק , ממה יחיו עם בני זוג יסתדרו בעצמם ? דרך אגב , אותי היה מעליב לו היו אומרים לי ש"טיפול בילדים" עולה 1500 ש"ח . א. איך אפשר לכמת טיפול בילדים ? ב. ואם הוא לא יתן לך 1500 ש"ח , תפסיקי לטפל בהם ? ג. את מוכנה בכלל לפתוח לדיון בבית משפט האם הטיפול בילדים שווה ערך ל1500 או אולי 1200 ? לי זה עולה יותר . מבצע מיוחד . בקיצור , תשובה אחת יש לי אליך . גישור , גישור ושוב פעם גישור .

למעלה