קצת פיזית ??
האם את יכולה להסביר מה זה "אלימות קצת פיזית " ? נורא תמוהה בעיני שלמשפט הקטנטן הזה , את עוברת על סדר היום . לגבי מזונות , עורך דין יכול לרשום מה שהוא רוצה , בעצם , אין לו אפשרות אחרת , הוא סך הכל עורך דין . לא הוא זה שיצטרך להתמודד עם הקושי שבמלחמה מול האקס שלך כי אחרי הדיון בבית המשפט , הוא יעשה סוויטש בראש וילך למסעדה טובה עם אישתו על חשבון מה שיקבל ממך . יש חוק ודין במדינת ישראל . ברגע שישנם עבודות שחורות ואת יודעת מזה , את שותפה להם . ברגע שתעמידי את בעלך עם הגב לקיר , ומכיוון שכבר למדנו שהפיוזים שלו קצרים , את תראי עצמך שותפה לחובות כלפי מע"מ , מס הכנסה וביטוח לאומי מעברכם המשותף . לכן , לטוב ולרע , צריך להגיע להסדר עם מה שיש . והחוק מדבר בבירור על דמי מזונות ( בין 1250 לבין 1500 לילד ) פלןס חלוקה שווה של כל הנכסים והחובות אשר נצברו במהלך חייכם המשותפים + השתתפות במדור בגובה של 40% הכוללים את כל ההוצאות הקשורות לתחזוקת דירה ( ארנונה , חומרי ניקוי , הוצאות אורגזמה - אור ,גז , מים ) + השתתפות במחצית מעלויות נוספות ( פסיכולוגים לילדים , שיניים , משקפיים , וכו ) . מעבר לזה , הכל עיניין של משא ומתן , מלחמות , נדיבות ליבו או ליבך . רק זכרי דבר אחד , לא טוב אף פעם להעמיד את הצד השני מול הקיר . תחשבי מה את היית עושה ומגיבה לו את היית עומדת עם הגב לקיר . תמיד להשאיר מקום לדיון ובזה , עורכי דין טועים לא פעם . הם מתחילים בדרישות כל כך לא הגיוניות שהצד השני חייב להגיב בנשק כבד גם ,ומשם , הדרך לבתי משפט , הדרך קצרה . הייתי שם , גרושתי שלמה 6000 ש"ח להגשת תביעה כל כך לא הגיונית , שרק איומים על מלחמה ארוכה הורידו אותה מהמשך המשפט ( לדאבונו של עורך הדין שלה , היה כיף לראות איך הוא התאכזב מאובדן ההכנסה הצפויה ) בעצם , אחרי שאני כותב את זה , אולי מבחינת הפרנסה שבחרו לעצמם , הם לא כל כך טועים . כמו סוחרי נשק , ממה יחיו עם בני זוג יסתדרו בעצמם ? דרך אגב , אותי היה מעליב לו היו אומרים לי ש"טיפול בילדים" עולה 1500 ש"ח . א. איך אפשר לכמת טיפול בילדים ? ב. ואם הוא לא יתן לך 1500 ש"ח , תפסיקי לטפל בהם ? ג. את מוכנה בכלל לפתוח לדיון בבית משפט האם הטיפול בילדים שווה ערך ל1500 או אולי 1200 ? לי זה עולה יותר . מבצע מיוחד . בקיצור , תשובה אחת יש לי אליך . גישור , גישור ושוב פעם גישור .