החלטתי להרים ידיים

אקסיום

New member
החלטתי להרים ידיים

היום הגיע הקש ששבר, טסט ששי נכשלתי, מה שמתסכל אותי הוא שבשעורים אני נוהג מצויין אבל ממש מצויין, ובטסטים תמיד מגיעים הטסטרים המחמירים (כך לפי המורה) ומחפשים להכשיל על כלום ממש ,מרגע שהטסטר נכנס לאוטו הוא עלה לי על העצבים ,בטעות בעצירה ברמזור שילבתי לשלישי במקום לראשון ...קורה לי פעם בהרבה זמן ,אז כשהתחלתי ליסוע כמובן האוטו כבה ,והוא מגיב "לא מתחילים נסיעה בשלישי" חוזר על זה עשר פעמים ...דחילק ..אני לא יודע? קשה לך לקלוט ששלבתי לשלישי בטעות ? נמאס לי ממש ..על הכסף הרב שבזבזתי ועל הזמן היקר שהלך לאיבוד כנראה שלא כולם נולדו לנהוג.....

K A P A

New member
בקטנה, אל תגזים...

אחות שלי עברה בשביעי.... קח אול הפסקה, אבל אל תוותר לגמרי

אקסיום

New member
תראה...

אם הייתי מרגיש שעדיין אינני מוכן ויש לי מה ללמוד אז ניחא, אבל כשאני נוהג בשעורים מצויין ,ובטסטים כל פעם הבוחן מוצא משהו ..למה שזה לא יהיה ככה גם ב100 טסטים?

benykeren

New member
צלם את הטסט הבא

כך מישהו שעם מצלמה נסתרת יצלם לך ואחר כך תיראה אהם באמת היית צריך להכשל ואם לא יהיו לך הוכחות

100vardit

New member
הי אקסיום-

אני יודעת שזה מייאש ברמות,אבל יש לך מטרה שהיא רשיון. ואל ייאוש-בקרוב אתה תעבור. אז-אל תוותר עכשיו! עצות שלי: *לא לעשות הפסקה כרגע-אתה יודע שאתה נוהג טוב,ובטח כבר הספקת לשמוע את חוות דעתו של המורה,פשוט אתה צריך כרגע עוד צ'אנס/שתיים וזה מאחוריך.תברר כבר עם המורה לגבי תאריך חדש-חבל לבזבז זמן. *במידה ואתה חושב שמחמירים איתך סתם,אתה רשאי לבקש שהמורה ישב באוטו איתך.יש כאלה שזה מלחיץ אותם,ויש כאלה שזה מרגיע אותם-לשיקולך. *מכיוון שכבר הגעת למספר כזה של טסטים-אתה יכול לבקש שרב הבוחנים אצלכם יבחן אותך.תשאל את המורה שלך לגבי זה. בטסט הבא תהיה הכי מרוכז שאתה יכול-מדובר בכ-20 דקות של מאמץ ועירנות(גם כדי לא להתבלבל בין הילוך ל3 ל1,למרות שזה קורה),וזה יהיה שווה את זה! זה טוב לפרוק את הייאוש,אבל צריך לדעת לצאת ממנו ולהמשיך הלאה. המון המון בהצלחה,מחזיקה לך אצבעות
. ורדית.

100vardit

New member
היא לא אמורה להיות שונה.

גם הוא בוחן כמו כולם..אבל הוא מוגדר כ-רב הבוחנים. אני לא כל כך יודעת להסביר-יודעת שזה קיים,ושיש כאלה שמבקשים את האופציה הזאת. אני אישית ויתרתי על התענוג,פשוט כי כבר נפגשתי איתו כבר...

למעלה