החלטתי להצטרף...

Eurogirl

New member
החלטתי להצטרף...../images/Emo28.gif

אני מכורה לספרי הארי פוטר כבר מלא זמן החל מהראשון, אבל משום מה מעולם לא חשבתי להצטרף לאיזה פורום בנושא עקב גילי המופלג (20
). בכל אופן, לאחרונה התחלתי לקרוא שוב את כל הספרים החל מהראשון, אחרי שלא נגעתי בהם (מלבד בשישי, כמובן) קרוב לשנתיים, וגיליתי שזו התרופה הכי מעולה שבעולם למצב רוח רע!
(שפוקד אותי הרבה לאחרונה) חוצמזה - מלבד זה שגיליתי מחדש את הגאוניות שבמבנה העלילה המסובכת והמותחת, התחלתי לשים לב שהספרים האלה הם אומנות וגאונות צרופה גם מבחינת המסר, הערכים והרגשות שמועברים שם! נשמע משפט-מורות פלצני, אבל התכוונתי למשהו הרבה יותר עמוק ויותר יפה שאני לא מצליחה להסביר במילים...אולי הייתי מצליחה אם הייתי ג'יי קיי רולינג
. בכל מקרה, אני מקווה שאני אהנה פה, ושתקבלו יפה זקנה שכמותי
.

Batelg

New member
../images/Emo140.gif

אני גם ממש חדשה פה.. אני בתאל עוד חודש וחצי 18 (יש!!) ומסכימה איתך על כל מילה יש דברים שפשוט אי אפשר לתאר במילים כשזה מגיע לספרי הארי פוטר...

ToryMaster

New member
הללו!

קראי נא את תקנון הפורום, בעיקרון צריך לשרשר הודעות של אותו גולש באותו העמוד, אבל מכיוון שפה זו הודעת הצטרפות ושם זה יותר דיון, וגם כי את חדשה, אני מעלימה עין הפעם

גילך כלל לא מופלג!!

ברוכה הבאה!! אני דניאלה, בת 11 וחצי! השתלבות מהירה!! ולכל החדשים (כי יש פה מלא..) אז גם וולקאם!!

חרבביש

New member
מחר../images/Emo11.gif

אה, זה לא זה? פשוט בזמן האחרון מספר הודעות החדשים כמעט שווה למספר השאלות המטומטמות... בכל מקרה, ברוכה הבאה!!! וזה שאת זקנה לא נורא בכלל- עד החתונה זה יעבור. אני אודי, 12, שביל החלב, מערכת השמש AT22T12344421656NNB וכו'. לא לקטול אותי, אני קצת מטורלל היום.

AnGeLiNa JoNsOn

New member
מנשמע,../images/Emo141.gif

אני תמר, עודמעטבת 17, מאבן יהודה.(איזור השרון) ממש מסכימה איתך, רולינג היא גאון, ואני חושבת שהעברת יפה מאוד את הרגשות שאני חוויתי בקריאה
ספרי עוד קצת על עצמך
השתלבות נעימה

1TheOne11

New member
טוב אם כבר פתחו שרשור בנושא...

גם אני רוצה להצטרף!:) אני מתה על הארי פוטר וקראתי פה בפורום הרבה מאוד זמן.. אבל עכשיו מפאת הזמן הנוסף של החופש והעניין החוזר בהארי פוטר אני רוצה להצטרף באופן רשמי.. בגלל שנת הלימודים הסוערת (כיתה י"א) לא היה לי ממש זמן להתעמק בהארי, חוץ מלקרוא את השישי כמובן אז תסלחו לי בבקשה אם אני אהיה קצת חלודה.. גיליתי שכל פעם שאני פותחת הארי פוטר שוטף אותי גל נוסטלגיה מטורף שמחזיר אותי לימי כיתה ו' כשקראתי את הראשון בפעם הראשונה.. קוראים לי מעיין, אני בת 17 מאיזור ירושלים ועכשיו אני עולה לי"ב אשמח להצטרף אליכם!

AnGeLiNa JoNsOn

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אני תמר, בגילך, מאיזור השרון. השתלבות נעימה!
*עפתי*

skaramoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif../images/Emo29.gif

אני נגה בת 13 ממעלה אדומים

למעלה