החלטתי להצטרף לפה:)

mEllie

New member
שמע.. או שמעי.. או מה שלא יהיה'

אני אישית, יודעת שיש המון להקות רוק מצליחותת מצלחות בארץ.. יש את פורטרט [ככה כותבים?] ברי סחארוב ועוד המון.. אני פשוט אל מכירה שירים שלהם והם לא מעניי'נים אותי.. סבבה? אז אני ממש אל מזלזלת באחרים.. חוץ ממזרחים ודיכאון אני זוגדת לכל סגנון מוזיקה שקיי'ם.. ולכל הזמרים .. תאמינו לי.. וכל אלה שעשו ממני פריקית.. תבינו... עשיתם מהמילה פריק דבר מוגדר לכאלה שאוהבים דברים מסויי'מים.. אל שיש לי בעיה' עם זה שקוראים לי ככה.. אתם באמת על ה*** כמו שליהי אמרה :) אבל... תשתדלו לקבל את השונה וגם לנסות להבין מעבר למה שהעיניי'ם שלכם רואות :p מקווה שהבנתם אותי...

mEllie

New member
וחוצמזה, באנגלית.. יש למילה פריק

2 משמעויות.. אחת היא מוזר.. [יש מצב שזאת אני :)] והמשמעות השניה' היא מפלצת.. וואט דה פאק... אני בנאדם :) [כנראה

cohenet91

New member
אבל זה היה בצחוק ../images/Emo10.gif

ונסי לצעוק פעם "אייייייייייכ פריקייייייייים" במקום ציבורי, זה ממש כיף.

M e n s R e a

New member
מה קשור?

1.אף אחד לא יעשה ממך פה פריקית, כי כולם פה אוהבים רוק. 2.זה שאת לא מכירה יותר מדי להקות מישראל, ובטח לא את מה שלא במיינסטרים, לא אומר שאת יכולה לומר שרק אביב גפן עושה פה רוק נורמאלי. מה גם שהרבה (כולל אנשים ששמעו מוסיקה בחיים שלהם) יחלקו עליך גם בנק' הזו.

M e n s R e a

New member
זה לא

אבל לצורך העניין, בעולם שלה, היא מתבאסת שכולם אומרים לה את זה

oneman2

New member
"אף אחד לא יעשה ממך פה פריקית"

"כי כולם פה אוהבים רוק." אז אתה אומר שמי ששומע רוק הוא פריק, ובגלל שגם אתה שומע רוק אתה לא קורא לאחרים פריקים?

M e n s R e a

New member
לא

אני בטח לא מקטלג אנשים בצורה כזו, בטח לא בתור אחד ששומע רוק ומטאל בעצמו. אבל אני עונה לה בהתאם למה שהיא כתבה.

oneman2

New member
אופס, עשית את זה שוב

"אני בטח לא מקטלג אנשים בצורה כזו, בטח לא בתור אחד ששומע רוק ומטאל בעצמו."

Gal Levy16

New member
אויש אל תהיו קטנונים... =\

הוא לא התכוון לפי האמות מידה שלו למילה "פריק" אלא לסיבות שהיא נקראת פריקית במקום שהיא נמצאת בו!!... ושיתקן אותי אם אני טועה...

Vdrums

New member
פורטרט עדיין חיים?

והם עושים רוק???
תפסיקי לכתוב ' בכל מילה שניה אז נוכל לראות יותר טוב...

fire witch

New member
אם אני לא טועה הם גם מוציאים אלבום

תיכף , מה שבטוח זה שהם בסיבוב הופעות (לא ברור אם כדי להרים וייב לקראת הוצאת האלבום או סתם בשביל לכסות את החוב הענק של רון רוזנפלד לעיריית תל אביב ...19,000 שקל בדוחות תנועה בייבי , לזה קוראים רוקנרול !!!!)

M e n s R e a

New member
חחחח

זכור לי ששמעתי שיר חדש שלהם לאחרונה בגלגל"צ וכן, נכפה עלי לשמוע גלגל"צ בחד"כ

למעלה