החלטתי להצטרף לגשם העדכונים

lee_1

New member
החלטתי להצטרף לגשם העדכונים ../images/Emo9.gif

אתמול חגגתי 3 חודשים לניתוח, עברתי ניתוח מעקף ב10/10 אצל ד"ר גירון, ירדתי עד כה 30 קילו... אני מקבלת הרבה מחמאות ופידבקים חיוביים (אתמול ביקרתי במקום עבודה שעזבתי לפני 4 חודשים ולא היה אחד שלא ציין בפניי כמה טוב אני נראית), אבל הבעיה מתחילה כשאני מסתכלת במראה, אני לא רואה שינוי מיוחד, רואה טיפה ירידה, אבל לא משהו שעושה לי "וואוו"... עובדת על זה, ובמיוחד עובדת לאחרונה על הדימוי העצמי. מבחינתי יש לי עוד 45-50 קילו לרדת... מקווה להמשיך בקצב יפה

דפנהאי

New member
את נורמלית? 30 ק"ג זה מדהים

איזה יופי. יכול להיות שאת לא רואה, את רואה עדיין את הבטן והסנטר, הטוסיק והידיים, אבל תקשיבי למה שאומרים לך, ושימי לב להרגשה הטובה שבטח יש לך בלי קשר למראה שלך. קחי מזוודה, מלאי אותה עד תום - ותרימי. עכשיו תלכי לטייל איתה. מה ההרגשה? כל זה ++ היה עלייך.אני גאה בך מאד מאד ויודעת כמה כל קילו זו עבודה, גם לאחר הניתוח.

ד קובי

New member
יפה מאוד ../images/Emo45.gif

כל הכבוד ירידה מרשימה ל 3 חודשים וכמובן את רק בתחילתו של התהליך לאט לאט את תבחיני בעצמך בשינויים. בהצלחה בהמשך התהליך...

VLC

New member
../images/Emo140.gif נשמע המון ב- 3 חודשים

כל הכבוד לך. מנסה להגיד בכל הזהירות, שאולי כדאי ייעוץ כדי לשפר את הדימוי העצמי. שההמשך ימשיך להיות קל כמו ההתחלה.

עכשיו את עוברת שינוי בגוף

השינוי בראש מגיע הרבה יותר לאט... תראי שהוא יגיע. כל הכבוד על הירידה המרשימה הזאת!!! עידכונים משמחים עד מאד...

כל הכבוד ומקסים../images/Emo140.gif

ירדת ה-מ-ו-ן וחשוב שאת עובדת על הדימוי העצמי
איזה כייף לקרוא שגם מקבלת מחמאות ורואים שירדת! נהדר הכל מתחיל ונגמר בראש תמשיכי כך, בטוח תגיעי עוד למטרה.

קובי d1

New member
LEE כייף לשמוע על הירידה

קחי את הזמן קחי את הירידה בתור פרויקט תרדי במשקל בחכמה בזהירות שלא תגרמי חס וחלילה נזק לגופך .. כל הכבוד בהצלחה סופשבוע נעים קובי

lee_1

New member
תודה לכולכם ../images/Emo140.gif

כמה מחממות את הלב התגובות שלכם...
היום בבוקר מדדתי חלק מהבגדים שלי מפעם (רובם במידה 48), ואחד המכנסיים שאפילו לא חלמתי שיעלה, לא רק שעלה גם נסגר, ואני מאמינה שעוד 8-10 קילו אני אוכל ללכת איתו... הוא עדיין יותר מידיי צמוד כדי לצאת איתו מהבית
התחלתי גם לעשות קצת ספורט ואני מקווה שזה יעזור לירידה

mocabear

New member
אני זוכר את התקופה

שהייתי בדיאטה של שומרי משקל וכמוך גם הורדתי יחסית מהר בהתחלה (עד שנתקעתי). כולם החמיאו מאד ואמרו שסוף כל סוף רואים פנים ושאני נראה כ"כ הרבה יותר טוב. אני כמובן שלא הבנתי על מה הם מדברים. מבחינה חיצונית, לא ראיתי שום שינוי. אבל אז םג הבנתי שמעולם לא הייתי אובייקטיבי עם עצמי. תמיד מחמיר וחוץ מזה במצב שאת רואה את עצמך ומודעת למצבך מדי יום ביומו קשה לנו לראות את גודל השנוי. חברים שאינם רואים אותנו כל הזמן הם האינדיקציה המושלמת, מה גם שחברים טובים תומכים ומחזקים. דברים שאנחנו לעיתים יותר מדי קרובות שוכחים לעשות לעצמנו. תמיד משמח לשמוע כאלו סיפורי הצלחה, זו הדרךהנכונה

למעלה