החלטתי לא לחפש

haghag79

New member
החלטתי לא לחפש ../images/Emo13.gif

סגרתי את הכרטיס באטרף.. וזה עשה לי ממש טוב. יוצא מדי פעם עם חברים. פשוט מרגיש שאני שט במים שקטים. יותר רגוע לי ככה. כל החיפוש האיטנסיבי הזה יכול להוציא אדם מדעתו. לא? ופשוט מתחיל להנות גם מהלבד , זתומרת לא בדיוק לבד יש גם את הכלבה ציפורה שישנה איתי כפיות... שבוע טוב... מלא אהבה

JamesNox

New member
חברי הטוב אומר שרק כשאתה מפסיק לחפש ../images/Emo62.gif

אז אתה מוצא. כי כשאתה מחפש את העיניים שלך הם כמו משקפת שמכוונת למרחקים הלא נכונים. ורק כשאתה מוריד אותה אתה רואה את העולם כמו שהוא. (אני יודע, דימויים צבאיים זה קטע חזק אצל סטרייטים...) ובעלי מוסיף על זה - אם לא נח לך עם עצמך לבד איך תכניס עוד מישהו?

daphts

New member
בעלך אמר משפט חכם מאוד

אגב אני ממש לא אוהבת את המילה בעל- מה מדובר פה בבעלות האחד על השני או בשותפות, מה אתה ספה או ארון או יזה דירת שיכון... מה זה? אתה אדם מקסים לא חפץ- ולכן אף אחד בעולם לדעתי אינו הבעלים שלך! הוא בטוח השותף שלך - האחר המשמעותי... אילו היתה אומר אישי (האיש שלי,זה יותר הגיוני) אפילו ילדי פרי בטני אינם רכוש שלי ואני לא בחזקת הבעלים שלהם, הם בהחלט ילדי ואני אמם ואין בינו קשרים של רכושנות וכוחנות מכל סוג שהוא. להבדיל 1000 הבדלות אני גם לא הבעלים של הכלבות אותם אני מגדלת- גם הן יצור חי שאין עליו בעלות אלה שיכות- הן שיכות למשפחה כמו שהמישפחה שיכת להן. קצת סמנטיקה שהפריע לי אישית. שרון

JamesNox

New member
מצד אחד את כמובן צודקת מאד

מצד שני, וזו רק הזוית האישית שלי, אני משתמש בביטוי הזה בנוחות כי הוא כל כך מופרך במשמעות השמרנית שלו, שמדובר בעצם במין "הפוך על הפוך". וחוץ מזה, זה משגע סטרייטים.

yosef 30

New member
היי חג'חג' שבוע טוב

אני שמח בשבילך שאתה מרגיש עכשיו טוב עם עצמך ועם ה"חופש" שלקחת לעצמך מחיפושים. אין ספק שלהיות יום שלם באתר הכרויות - יכול ועלול לשאוב אנרגיות רבות מדיי. לפעמיים זה גם יכול לפגוע בבטחון ובדימוי העצמי של האדם. אם כל מאמציו מושקעים באתר הכרויות ולא יוצא לו משזה שום דבר. לפעמיים זה חוזר כמו בומרנג. הפסקה ושחרור מדיי פעם מכל דבר שאנו עושים באופן אינטנסיבי - בהחלט מאפשר ריפוי ושחרור ממתח. מאחל לך שתכיר בדרך הטיבעית בזמן שיטוטייך עם כלבתך. וכמו שהרבה אומרים - ברגע שמפסיקים לחפש זה מגיע. שיהיה לך שבוע מלא באור ובאהבה
יוסף.

daphts

New member
שמחה בשבילך

ואספר לך משהוא את זוגתי לחיים הכרתי כשלא חיפשתי, סתם כך בזמן תידלוק בתחנת הדלק... נפלאות דרכי העולם (האל) לך תדע ... מה יזמן לך העתיד ... דבר אחר - למה ציפורה איזה שם זה לכלבה ? לא שאני יותר טובה כן - היתה לנו כלבה שקראו לה דודי שמחה (לשכן שלא סבלנו קרא גם כך...תחשוב לבד מה היה קורה כשקרנו לכלבה בקולי קולות) היום יש לנו את שוש (ע"ש הבמבה) ואת דבש (ע"ש הדבש) ביחד זה דבשוש דבש היא פנצר מעורב, שוש היא פודל טרייר ננסי (ממש ננסי - ניראת כמו כלב צעצוע על סוללות) לא לא להיפגע ממני הכל בהומור וממקום טוב (סתם צינית) שרון

למעלה