החלטתי - ואני לא מתבייש בהחלטה שלי

haim topol

New member
החלטתי - ואני לא מתבייש בהחלטה שלי

החלטתי לאחר ימים רבים של התחבטויות עם עצמי והחלטתי להצטרף לפורום הזה!!! אזזזזז....... מממממממ....... תכלס - מה אתם עושים בפורום הזה?

dominogrose

New member
שלום , לך וברוכים הבאים ../images/Emo8.gif רק...

מה לקח לך כל כך הרבה זמן להגיע לפה...?!?!? כולנו חיכנו לך!!! אני אישית אמרתי , שעד שאתה לא מגיע אני לא כותבת פה!!!
סוף סוף באת.... אפשר להמשיך כרגיל.... אגב, אני סיון... בת 18!
***דומינו***

haim topol

New member
שלום גם לך סיון! ברוכה הנמצאת!

אויי אני שמח שאני אישיות רצויה פה!!! מזל שהגעתי אה? אז אני הגעתי ולכן אשאר! לא לקח לי הרבה זמן להגיע לפה אני אומנם בן 17 אבל את יודעת איך זה 6 שנים ראשונות זה להתארגנות את יודעת ללמוד ללכת לדבר אחרי זה קצת יסודי וחטיבה ללמוד לספור ולכתוב טיפה תיכון והנה הגעתי לפה!!! אז תמשיכי לשעשע כרגיל ו...... זהו!
***רמי קוביות***

dominogrose

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההה

לקחת לי את החתימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ***רמי קוביות***????? אני תמיד שמה כוכביות בשם שלי.... (אלא אם כן גם אתה תמיד עושה את זה...) חוץ מזה מה הקשר קוביות?? ועדיין לא הבנתי איך קוראים לך... חיים או רמי...??
משועממת ששואלת שאלות טיפשיות שכבר יש לה תשובות עליהם וכותבת משפטים ארוכים ללא טעם , כי היא אוהבת לכתוב וגם ככה עומדת להתנתק.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... אל תשימו לב.... זאת השעה...
***סיון***

skito

New member
לא נורא חבר אני בן 16

אבל כבר 30 שנה בגיל הזה .. אחלה של אתר גם אני חדש כאן אם כי עדיין לא יצרתי משהו רק עסקתי במלחמות מפורום של בלי צנזורה (סליחה שכעת עם צנזורה) ומשם סולקתי מקווה ובטוח שכאן מקומך לבדר ולהנות.. בהצלחההההה סקיטו.. שאותו עדיין לא השקיטו

*-*SUNSHINE*-*

New member
מה??????????????הוראות שימוש!

רק עכשיו נזכרת??? בושה וכלימה!!! סתם סתם.... מי שבא-ברוך הבא! ומה עושים פה...הנה הוראות השימוש: להצחיק לצחוק לצחקק לגחך לגרום אושר ל: לעצך לנו לאשכים לענבים לעורלות לאלפקות לפלומות חסרות ישע לתלתלים באשר הם לדפים שרוצים להיות צבעוניםם ולא הולך להם לדיסקים שנשרטים לעטים שנגמר להם הדיו לילדות שקראו להם ברטה לגומיות ורודות לתפוזים לקלמנטינות לאשכוליות ורודות<כי דהה האדום> לנקודות לפפיונים לבהונות לתשחצים ועוד. סתם רגע של טימטום...שיש הרבה כאלה. תהניייי -שני-

dominogrose

New member
המשך . . . .

לחובצי גבינות לגנזים שנימצאים עכשיו ברפת לשעונים שעונים דוברים שעונים לא דוברים שעונים שמנסים לדבר אבל לא יוצא להם קול.... לאנשים קטנים מאוד עם פנס בתוך האף שני בנאים מחברים כבל ועושים מזה בניין גדול והייתי ממשיכה... אבל אמא שלי לוחצת עליי להתנתק...
***סיון***

keren007

New member
אבקש להתנצל....../images/Emo52.gif

אבקש להתנצל על חוסר השפיות של חברי הפורום הזה... אתה מבין, יש אנשים שלא ממש מודעים למה שהם עושים, ולפעמים... פשוט יוצאות להם שטויות... מאנשים כאלה לא צריך להתרחק, צריך לתת להם הרגשה שהם רצויים. (רק אל תגיד להם שאמרתי את זה!) אמנם לפורום הזה קוראים "סטנדאפ והומור ישראלי", אבל זה רק לכיסוי, בהתחלה רצו לקרוא לו "פורום לחולי נפש שחושבים שהם מצחיקים", אבל חשבו שזה קיצוני מדי ושזה יעליב... אני נמצאת פה לתמיכה באנשים כאלה בעיקר, כל השטויות שאני כותבת פה.... זה רק בשביל שלא יחשדו..... אתה מבין... לפעמים זה קצת קשה לראות אנשים עם בעיות כאלה... אבל אחרי הכול.... גם הם בני אדם
דרך אגב- קוראים לי קרן ואני בקרוב בת 14, שפויה לחלוטין ומקווה שגם אתה... ***קרן007*** >סיוון הצטרפתי למועדון!<

למעלה