החלטתי היום סופית ....

החלטתי היום סופית ....

להעביר את הא"ס הגדול (12) לכיתת תקשורת. ואפילו התחלתי בהליך הבירוקרטי, שפחות מורכב ממה שחשבתי. אני רק צריכה להגיד להם בדיוק באיזה תאריך.
הייתי בבית-הספר ה"מוזר", בית ספר חרדי של החינוך העצמאי עם ילדים חילוניים. והיחס והארגון מאוד מצאו חן בעיני מאוד. גם המורה נראית מקסימה, מכילה ומבינה (טוב, זאת מורה של ח"מ).
המקצועות כיפיים. (תחומים שהבן שלי מאוד אוהב). אפילו הצלחתי לשכנע אותו שכדאי לו, למרות שהוא פוחד מאוד מאוד מהשינוי ומנסה לדחות אותו.
זהו, זה נראה לי הכי נכון בשבילו. כבר לא אכפת לי איזה זרם זה, אני רק רוצה שהבן שלי יחזור להיות מאושר, עם פחות חרדות ויאהב שוב ללכת לבית-הספר.

alphadelta

New member
בהצלחה

לאהוב בית ספר זה הרבה יותר חשוב מ"ללמוד" בבית הספר. כשחווית הלימוד מהנה, זה מפרה ומעורר רצון לעוד.

אשמח לשמוע עוד על בית הספר.

allafish

New member
כל הכבוד!

כשקראתי את התיאור שלך כמה קשה לבנך מהדיון הקודם רציתי לכתוב לך ולהציע שתעבירי אותו לכיתת תקשורת. כי הרבה יותר חשוב שלילד יהיו חברים מאשר שהם יהיו נ"ט. הרבה יותר חשוב שיהיה מאושר מאשר שילמד בכיתה רגילה.
כל הכבוד על ההחלטה האמיצה, זה מאוד לא פשוט.
בהצלחה לו ולך

ימימה

New member
מאחלת לכם שיהיה לו טוב

אנחנו העברנו את הבן לפני שנה, בתחילת החטיבה לכיתת תקשורת, אחרי שש שנות שילוב - ובא לציון גואל... מאז אנחנו רק שמחים. מקווה שגם אתם תוכלו להגיד אותו הדבר בעוד שנה

TikvaBonneh

New member
המון בהצלחה

ולגבי פחד משינויים, זה קשור למימד החזרתי והקיבעוני שבספקטרום.
תיקחי אותו לסיור בבית הספר, שיפגוש את המורה שלו.
אולי אפשר להפגיש אותו עם ילד מהכיתה לפני הכניסה לבית הספר?
ותצפי לתקופת הסתגלות. לבן שלי לקח זמן עד שהוא התחיל ליצור קשרים חדשים. זה לא פשוט לילדים שלנו.

למעלה