החלטנו על הפסקה

החלטנו על הפסקה

ועבר רק יום אחד מאז... יום! וכל היום הזה החזקתי את עצמי מלעשות שטות ולהתקשר אליו... הוא בכל זאת קצת חסר לי למרות שהוא עצבן אותי בטירוף בזמן האחרון (מה שגרם לי להחליט על הפסקה) אני החלטתי על להשהות את הקשר שלנו, כי אני לא ממש רואה פיתרון לויכוחים האינסופיים שלנו לגבי זה שהוא כל הזמן רוצה להיות בבית ולי זה לא מתאים. אבל כן קצת בודד לי... יודעת שזה טבעי אבל בכ"ז... אני רוצה ח י ב ו ק!!! :( במיוחד את שלו... אוףףףף

ס א ט י ן

New member
בעיקרון

אני חושבת שהפסקה בקשר זו החלטה שגויה.... לא חושבת שזה תורם משהו, אם כבר- זה מזיק.... זאת אומרת- אפשר לנסות לא להפגש איזה שבוע כדי שיהיה קצת אוויר לנשום, אבל לפחות לדבר בטלפון...לא יודעת... הפסקה לגמרי קצת גורמת לתחושה של- זהו.... במערכת יחסים לא צריך לעשות "הפסקות".....אי אפשר להשהות מערכת יחסים.... אם יש לכם בעיות יש דרכים יותר טובות להתמודד איתן. ואם אי אפשר להתמודד....אז אי אפשר. לא נראה לי שהפסקה תפתור את זה...

A d i 23

New member
במיוחד את שלו..

כמה שחיבוק אחד עושה את ההבדל, החיבוק שלו ! אבל איך בדיוק הפסקה השהייה של הקשר תורמת לפיתרון הבעיה שציינת ? תמצאו את הפיתרון יחד.. כי לברוח מהבעיה בטח לא תפתור אותה ואם הקשר מספיק חשוב לשניכם, אני בטוחה שתמצאו את הדרך.. בהצלחה.

גם בזמן הפסקה

רצוי לשמור על קשר מינימלי, רחוק, לדבר לפעמים. לא רצוי להכניס גורמים מלאכותיים כמו נתוק מוחלט של הקשר לכמה זמן. אנשים צריכים זמן לפרטיות להיות עם עצמם בנפרד מאנשים אחרים, אבל צריך גם ללבות ולטפח את הקשר הרגשי, כשרוצים ומרגישים צורך להתקרב.

shirlove

New member
אממ

אני חושבת שאין רע בפסק זמן. אני והאקס לקחנו פסק זמן-נכון מדי הייתי מתקשרת והיינו נפגשים במקרה באזור,אבל הפסק זמן שלנו רק עזר לנו להבין מה אנחנו מרגישים אחד כלפי השניה

shirlove

New member
לקחנו את הפסק זמן כי...

לא הסתדרנו-רבנו-לפני כן סתם אמרתי לו שאני רוצה להפרד מכעס ומאז כל הקשר השתנה,אז הוא ביקש את הפסק זמן ואמר לי שאם הוא ירצה לחזור ואני לא ארצה הוא יבין. והוא גם זה שיזם וביקש לחזור. לא הסכמתי פעם ראשונה לחזור-הוא ניסה לפתח איתי שיחה וזה אבל התעלמתי. פעם שנייה שהייתה כעבור שבועיים מהפעם הראשונה שהוא ביקש לחזור הוא פיתח שיחה....רצה להפגש אמרתי לו שאני לא יכולה למחרת התקשר ושכנע אותי להפגש ומאז אנחנו ביחד...כלומר נפרדנו לפני 5 חודשים. את הפרידה הסופית אני יזמתי.

shirlove

New member
זה עזר כי...

הבנו שאנחנו באמת אוהבים אחד את השניה אבל לא מסתדרים-וזה מנע תחושה והרגשה של פספוס. כשלקחנו פסק זמן הרגשתי שמשהו חומק לנו בין הידיים....שאנחנו מפסידים. וכשחזרנו שוב והיינו ביחד עוד חצי שנה.....הייתי סגורה על הפרידה הסופית והבנתי שנסיתי הכל למען שזה יצליח אבל פשוט לא מסתדרים.ונפרדתי בלב שלם. הקיצר הפסק זמן עזר לנו להבין מה אנחנו מרגישים-ולנסות שוב להיות ביחד למען מה שאנחנו מרגישים.

למעלה