פשטידה הכנת?
ע עונה חדשה New member 11/10/06 #19 ישששששש גם אני אגיע אבל לא היום תשמרו לי קרמבו (את ההוא מהאמצע, הלא מעוך )
ש שומרת מסך07 New member 11/10/06 #21 החלטתי לתת לך נוגרה!!! מה זאת ההודעה הזאת אתה לא יודע שיש לי חלש אצלנו החבר'ה נסעו למשחק ישראל צרפת ואני נשארתי בבית לעשות תריסים ופנלים (פחחחחח..... )
החלטתי לתת לך נוגרה!!! מה זאת ההודעה הזאת אתה לא יודע שיש לי חלש אצלנו החבר'ה נסעו למשחק ישראל צרפת ואני נשארתי בבית לעשות תריסים ופנלים (פחחחחח..... )
ש שומרת מסך07 New member 11/10/06 #31 מיקו../images/Emo88.gif אתה רוצה לספר לי בדיוק איזה סרט רץ לך בראש הקטן והיפה שלך
R Rinattt New member 12/10/06 #36 ../images/Emo25.gif אפילו שלא היה חזל"ח נהניתי [איזה יופי מרגישה ממש בחבר'ה עכשיו כשיודעת את הקודים ] תודההההההההה כי ממש נהננו אני, חברה שלי וידיד אתם שניכם... 2 משוגעים, ככה יכולתי להתנהג טבעי מואההההההה
../images/Emo25.gif אפילו שלא היה חזל"ח נהניתי [איזה יופי מרגישה ממש בחבר'ה עכשיו כשיודעת את הקודים ] תודההההההההה כי ממש נהננו אני, חברה שלי וידיד אתם שניכם... 2 משוגעים, ככה יכולתי להתנהג טבעי מואההההההה
ק קטי30 New member 12/10/06 #38 ../images/Emo23.gifיקרים שלי../images/Emo51.gifהיה מיו כייף../images/Emo23.gif אישתו ובעלה נהנתי מאוד היה כייף גדול אוהבת אותכם מליונים ב חני חייפ'ת שאלה מה שמת לי ב..... וודקה ישנתי כמוׁ תינוקת
../images/Emo23.gifיקרים שלי../images/Emo51.gifהיה מיו כייף../images/Emo23.gif אישתו ובעלה נהנתי מאוד היה כייף גדול אוהבת אותכם מליונים ב חני חייפ'ת שאלה מה שמת לי ב..... וודקה ישנתי כמוׁ תינוקת
R r o n i t 3 7 New member 12/10/06 #39 היה ../images/Emo59.gif תודה על הכנסת האורחים, נהנתי להכיר זוג אנשים מדהימים...