החלטות כואבות

ממצמצת

New member
החלטות כואבות

היום הבן זוג שלי עוזב את הבית. אחרי כל כך הרבה שנים יחד אני עומדת להגיע הערב לבית ריק. אני מתייחסת לזה כמו גזירה משמיים אבל זו החלטה שלא הייתה לי ברירה אלא להחליט. כולם אומרים לי שזו הזדמנות להתמודד עם הפחד שלי עם הלבד, להיות קצת עם עצמי, אבל עמוק בפנים אני לא רוצה לאבד אותו. היום התחבקנו בעצב, כאילו מישהו מפריד בין רומיאו ליוליה אבל המישהו הזה זה הוא ואני. הוא ששיקר ואני שלא מצליחה לסלוח ולהמשיך הלאה. אני נקרעת בין ההגיון לרגש וכל כך הייתי רוצה את החיים שלי בחזרה, אותם חיים לפני השקר. אני מסתכלת עליו ויודעת שהוא אוהב ולא מסוגלת להבין איך הוא שיקר לאהבה שלו. אתמול פגשתי את המשפחה שלי באירוע משמח, באתי איתו, העמדנו פנים שהכל בסדר כי לא היתה בי היכולת להודות בפניהם שאולי הסוף לפנינו.
 

אייבורי

New member
עצוב לשמוע

דרכו של אדם בעולם היא דרך להקטנת האגו שלך עדיין גדול צעיר ויפה. אבל לא כוח עליון גזר עליך את הפרידה, את בכוחות האגו שלך מובילה אותה. אבל אל תדאגי, בעתיד תהיי חכמה יותר, תלמדי להתמודד עם שקרים ביתר קלות.
 

czar

New member
תהיי חזקה

את במקום מאד קשה לעיכול אבל שתדעי שמגיעים בסוף לאור בקצה המנהרה, לומדים על עצמנו פתאם ככ הרבה. תהיי חזקה ובהצלחה.
 
הייתי שמח

אם הלקח שלך מהסיפור הזה היה לתת לבן הזוג הבא שלך טיפה יותר פרטיות. לצערי, הנסיון מורה שהלקח במקרים האלה הוא בדיוק הפוך - רוב הסיכויים שלבחור המסכן לא יהיה רגע של מנוחה. יאללה מותק - תצליחי.
 

ממצמצת

New member
פרטיות??

גיליתי את השקר כי הוא לא שם לב והשאיר לי אותו מול הפנים. אם לא הייתי מכבדת את הפרטיות שלו אז הוא לא היה משקר כמעט שנה. בכל אופן, נראה שכולם משלימים עם שקרים בזוגיות. אז למעשה הרצון שלי לזוגיות כנה ושיתופית הוא נאיבי?
 

I C E M A N 7

New member
אולי לא נאיבי

אבל אם זה היה הימור בווינר, לא הייתי שם עליו שקל
 

I C E M A N 7

New member
דיברתי על ליגיטימיות הרצון?

הייתי רוצה גם שנגיע למונדיאל, ליגיטימי לא? היית מהמר על זה?
 

אייבורי

New member
פעם

הייתי בהרצאה של טייס (ממפציצי הכור העירקי) הוא סיפר שאצלהם בטייסת היה שלט גדול מה שקשה עושים מייד והבלתי אפשרי לוקח קצת זמן. אז אתה לא חושב שבעבור זוגיות כנה, פתוחה וחברית שווה לחכות קצת? דר"א זה עניין של בחירה, יש זוגות שממעטים לשקר אחד לשני. הם משתדלים להיות תומכים וחברים אחד לשני. [למזלם הם לא עושים סקס וככה בא לציון שלווה]
 

I C E M A N 7

New member
סליחה התפלק לי התוכן

כל מערכות היחסים שהיו לי היו כנים, פתוחים וחבריים. להגיד לך שלא שיקרו לי? - לא הייתי מהמר על זה.
 

I C E M A N 7

New member
ועכשיו גם ברור למה התפלק

נא להחליף ל-כנות, פתוחות וחבריות
 

seeyou

New member
" אני מתייחסת לזה כמו גזירה משמיים"../images/Emo45.gif

גם אני מאמין בגורל למרות שאני חילוני 100% נכון,זה לא נעים אך לפעמים בחיים לא הכול הולך כמתוכנן רק שתביני בכול קשר יש שקר-זה אותם אותיות בסדר הפוך.
שלא תצפי שיש גבר או אישה שלא ישקרו לך. שקר זה תמון בגנים שלנו. לדעתי את לא צריכה להתבייש שהסיפור שלך הסתיים לכול סיפור יש סוף ולא תמיד ניגמר בחתונת הזהב. בהצלחה יוסי נ.ב " אני עומדת להגיע הערב לבית ריק"?
הבית הוא לא רק את נמצאת עם עצמך וזה הרבה לא כולם חיים בשלווה עם עצמם.
 
למעלה