החלטות הצבא לגביי....

החלטות הצבא לגביי....

טוב אם אתם זוכרים התייעצתי פה כבר הנה תזכורת באוקטובר היה לי התקף ראשון וסך הכול עוד התקף שבוע אחרי פניתי לצבא ודחו לי את הגיוס עד למאי הם רוצים חצי שנה בלי התקפים בהתחלה ממש התבאסתי בגלל שסיימתי בית ספר ביולי ואני התגייס רק במאי... ולפני זה גם היה לי פרופיל 97 עכשיו משמעניין אותי זה שהקבא שלי גבוהה 53 ויהיה לי פרופיל 45 ולא יהיה לי זמן ללכת למיונים או משו כי קובעים לי תאריך גיוס ואחרי שבוע אני מתגייסת אז אני לא מבינה איזה תפקיד יביאו לי כי הסיוט שלי זה להיות פקידה או משו חסר תועלת אני בצבא באיזה תפקיד נראה לכם אני יוכלה ליפול משו נורמלי לפחות דבר שני עם מי אני יתגייס בכלל כיאלו מי מתגייס במאי אני לא מבינה?

assafy1000

New member
אז ככה, מנסיון של מישהו אחר...

תבקשי מהלשכת גיוס מנילה, אם כי המצב שלך לא פשוט... נפרוס את כל הקלפים על השולחן-אם תקבלי מנילה-תסמני מה צריך וכבר יזמנו אותך למיונים לפי הצורך של הצבא והבחירה שלך... אם לא יזמינו אותך-את תהיי בגיוס כלל צה"לי של בנות, שם ישבצו אותך לאיזה תפקיד שבא להם באותו רגע, בין אם זה פקידה או בין אם זה תפקיד אחר... הגיוס הכי נחות של צה"ל, אין מה להסתיר פה, ואת צריכה פוקס כדי להגיע למשהו סביר יחסית, בהחלט ייתכן ותהיי איזה פקידה של הרס"ר בצריפין זאת האמת לצערי. נסי לדבר עם הלשכ"ג כדי שישלחו לך מנילה, זה מגיע לך, אחרי הכל...תשגעי אותם כמה שאפשר, רק ככה דברים זזים בצבא...

ואו אל תדכא אותה יותר מידי

תפני ללשכת גיוס ותראי נכונות ומוטיבציה. עכשיו לגבי פקידה, יש כל מני פקידות.. יש פקידות שהן עציץ ויש פקידות שמחזיקות את המשרד/לשכה. ואת יכולה להיות גם בתפקיד פקידותי.. שזה לא אותו הדבר. בתור פקידה, או בשם במנילה 'חיילת משרד הבטחון' הרשי לי לומר שאני ממש לא מרגישה מיותרת או נחותה. יש לי אחלה תנאים יש לי עבודה משל עצמי ואני ממש לא מזכירה של אף אחד. זה שתהיי כלל צהלי לא אומר שתגיעי לחרא של תפקיד וזה שאין לך פרופיל לא ימנע מהם לזמן אותך כי את תוכלי להתנדב.

roy1615

New member
כבר אמרו את זה בפורום

גם אם את מגיעה לגיוס כלל צה"לי, רמת המוטיבציה שלך עשויה להשפיע אם יהיה לך קצת מזל ולא תתביישי לגשת גם לקצינים שיהיו ממונים עלייך בשביל לקדם את את השיבוץ שלך. דבר שני, גם אם תשלחי להיות פקידה, זה לא אומר שתכיני קפה לרס"ר בצריפין. תשמרי על אופטימיות

תודה לתגובות...

היתה לי כבר מנילה מנילה ממש טובה מפוצצת וזימנו אותי בעבר אבל כול זה היה בעבר במאי הגיוסים הם רק כלל צהלים ממה שאני מבינה... לא יודעת לא בא לי להילחם על הצבא הזה ובסוף להידפק יש פה אנשים שלא התפנו מהבקום?

מהנסיון שלי...

קחי בחשבון שאולי לא יגייסו אותך בתום החצי שנה כי אותי גייסו בדצמבר למרות שהחצי שנה נגמרה באוגוסט.

דברים שחשוב לדעת לגיוס ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שלום לך, אז כמו שכתבתי בהודעה הראשונה גם אותי הצבא לא כל-כך רצה!!! אבל יש שני מישורים שאליהם את כן יכולה להתמיין במקרה שלך! 1) אם הקב"א שלך כ-כך גבוהה הפרופיל משחק תפקיד הרבה יותר קטן בשיבוץ ביחידות עורפיות כמו חיל החינוך, השלישות ועוד... 2) חיל הומדיעין ברובו בנוי על אנשים תומכי לחימה שמחפשים בהם אנשים עם יכולות שכליות גבוהות, שווה לך לחשוב את מי את מכירה שיוכל לעזור להכנס לכל מיני מקומות! 3) כיום יש בכל מיני בתי ספר וערים חיילים הנקראים מדני"ם, התפקיד שלהם הו לעזור לך ולחברים שלך להתגייס! אם בכל זאת את רוצה לשמוע עוד, אולי לשמוע על התכנית שאני משרת בה את מוזמנת ליצור איתי קשר! שבת שלום, עומרי

למעלה