החלטה

החלטה

gony היקר. שוחחתי אם בעלי בקשר לירושלים עדיין אין לו תשובה. לגביי אני עומדת להגיד לך דבר שאני יודעת שלא ימצא חן בעיינך. הגעתי להחלטה שבה אני לא משתמשת יותר באמצעי מניעה. אני יודעת ומבינה את ההשלכות מכך אני פשוט לא מסוגלת הגומי פשוט הורג אותי במלא מובן המילה אני נורא סובלת ממנו כאבים ועוד... השאלה שלי באיזה תדירות מומלץ לי לעבור את הבדיקה שהרי ידוע שאני נמצאת בסיכון גבוהה? (תנסה להבין בלי לשפוט אותי!)

Jony Jerusalem

New member
ההחלטה רק שלך

אני לא אשפוט אותך. אני חושב שההחלטה היא טיפשית לגמרי. לדעתי את חושבת ממש ממש לא נכון ואפילו גם אם דברים לא נראים לך איןסיבה לדברים האלה. לדעתי גם אם זה לא נוח הקנדום הוא הפתרון הנכון. אין לזלזל בו ואין לזלזל בחייך. יש לך עוד ילדים בבית שצריך לשמור עליהם וכמובן שאת צריכה לשמור על בעלך מכל משמר. אין סיבה שאת תידבקי גם. לדעתי המחשבה שלך שגוייה ודורשת חשיבה נכונה וייעוץ נכון. חוץ מזה אני ממתין עדיין לתשובתך על המכשירים אבל לפי דעתי לאחר השיחה האחרונה בטלפון את חזרת למגננה שלך ומקווה שלא תיכנסי אליה. הייתי שמח אם הייתם מקשיבים לי אבל החיים שלכם הם רק שלכם. תחשבי על הכל באופן חכם ולא באופן נוחיות או רגשי. ג'וני

את מתאבדת

החלטתך היא החלטה להתאבד. היש לך סיבות מספיקות לכך? הטיעון "הגומי הורג אותי", אינו סביר ואינו הגיוני בעליל. את אינך הגיונית בכל הקשור לנושא הנדון. שמרי נפשך!!

למעלה