החלטה

Sprite

New member
החלטה

הגעתי להחלטה.... אני הולכת לקחת פסק זמן מהבחור שאמרתי לו שאני אוהבת אותו... פשוט אתרחק ממנו לזמן מה לא יודעת כמה זמן הבעיה היא שאני בטוח אהיה ממש משועממת ואתגעגע אליו והוא גם בבית ספר שלי אז זו עוד בעיה אבל אני חייבת לעשות את זה ככה שאני ארגיש יותר טוב ושאני אוכל להתגבר עליו למרות שהוא עושה אותי כל כך מאושרת שאתם לא יודעים... טוב אני אספר לכם אם הצלחתי או לא!!

Black Star

New member
בהצלחה!! :)

אני מכירה את הבעיה. הדבר הכי חשוב הוא שכנוע עצמי, שכנוע עצמי- ועוד קצת שכנוע עצמי. תבהירי לעצמך שהוא אמנם בחור חביב אבל את באמת לא זקוקה לו שיעשה אותך מאושרת ולא מאוהבת ושומדבר. בהתחלה זה יהיה רק ``מס שפתיים``, אבל בדר``כ זה עובד. לי זה הצליח (טוב, יחד עם זה שהכרתי מישהו אחר) על אחד שאהבתי יותר משנה... שוב, המון המון בהצלחה, ותזכרי שאת ראויה למישהו הרבה הרבה יותר טוב- תחזיקי את האף למעלה, תהיי בטוחה בעצמך, זה הכי חשוב ;-) יעלי.

בהצלחה, רונה.

את זוכרת שלפני כמה זמן החלטתי להפסיק לעשן? לא הצלחתי. ניסיתי וניסיתי, ובסוף נכנעתי. אל תכנעי להחלטה שלך, כמו שאני נכנעתי לשלי, כי אם את יודעת שלהתרחק ממנו יעשה אותך לאדם טוב יותר, אז אני שמחה בהחלטות שלך (וכפי שאני יכולה לשים לב האם זה נכון שטיפה השפעתי על ההחלטה הזו?), ובהצלחה לך! אוהבת מיכל

למעלה