החלטה... :-|

Sababush

New member
החלטה... :-|

אוקי, עלה לי הרעיון המוזר הזה של לבנות אתר חדש אתר לא ענק אבל גם לא קטן מי שמכיר אותי יותר זמן יודע שאני דיי "מוצלחת" בבניית אתרים, זה הדבר היחיד שיש לי שאני מרשה לעצמי באמת להשוויץ בו עכשיו, מצד אחד, אני מאודדדדדד רוצה לבנות אתר של VS, כי אין להם אתרים כלל וכלל... יש ממש קצת ועכשיו הם גם רק התחילו אז אתר כזה נחמד עליהם יכול להיות ממש רעיון מוצלח מצד שני, חבל לי לא לבנות על בלו חשבתי לבנות אתר משותף לשניהם אבל זה יותר מדי עבודה שלא לדבר על זה שזה יגרום לאנשים לחשוב שאני אוהבת את VS רק בגלל שאני אוהבת את בלו שזה מן הסתם ממממממש לא נכון

chicolico

New member
DILEMMA....

"no matter what i do all i think about is you..." עזבו, אי שפיות זמנית.... לפי דעתי.... תבני אתר על vs.... עם כל זה שאני מעדיף את בלו אני חושב שאת צודקת שצריך להיות להם ייצוג בישראל.... אבל מצד שני אם תבני אתר ל VS יש סיכוי שלא יהיו לך הרבה כניסות בגלל שהם לא הכי מוכרים ואם תבני אתר של בלו אז הוא יהיה יותר ידוע ואטרקטיבי....

Sababush

New member
כן... :-|

נראה לי שאני אבנה אתר על VS באמת אם על בלו אז אתר בעברית אם על VS אז באנגלית מן הסתם... טוף... אני אבנה על VS ובלו אתרים נפרדים ואשמח לקבל עזרה מכל המעוניין כי יהיה לי קשה להחזיק את שניהם.. חחח מה לעשות שקשה לי לוותר על בלו

chicolico

New member
כן... :-|

נראה לי שאת צודקת.... בכל מקרה אני מוכן לעזור במה שתרצי אבל הידע שלי בבניית אתרים הוא קצת....אה..... איך אני יכול להגדיר את זה..... שואף לאפס! חחח לא... סתם... אני יודע דברים בסיסיים פחות או יותר אבל לא מעבר לזה.....

Sababush

New member
חחח

הבעיה שלי זה לא עם הHTML והכל, את זה אני עושה לבד וזה הקטע הכי קל אניצריכה בעיקר עזרה עם למצוא תמונות, לכתוב כתבות, ביקורות וכו´...

chicolico

New member
בזה אין לי בעיה לעזור.....

כישורי הכתיבה שלי ממש טובים.... חחחח. אני במגמת ספרות מוגבר בב"יס ואני אפילו כותב ספר (למרות שהוא עדיין בהתחלה... חחח...)

LaLyBLooM

New member
פששש יפה ../images/Emo13.gif

ד"א... זאת לירון נמאס לי מSababush חחח

Dani Ryan

New member
חחחחחחחחחחחחחח

וואי ייקח לי זמן להתרגל לזה..... חחחחח.....

LaLyBLooM

New member
:-|

הרגע העליתי את התמונה שלי עם אנטוני ודאנקן לפרטים וכשחושבים על זה, אם מישהו שלא יודע איך בלו נראים רואה את זה... הוא בטח חושב שאני איזה זונה או משהו, ככה מוקפת בגברים, חחח

chicolico

New member
חחח... שרטוטה....

(זאת מילה שחברה שלי המציאה במקום שרמוטה... חחח...) לא.. סתם.... אנחנו יודעים שאת לא כזאת... אבל למען השם! יש לך חבר!

LaLyBLooM

New member
חחח

הוא בבלגיה אז מאיפה הוא יידע?! חחח ואל תחשוב על לספר לו, חחח האמת שלא איכפת לי, הוא מופרע וחולה נפש, חחח היית צריך לראות איזה שאלות הוא שאל אותי... אני סך הכל ילדה תמימה בת 16, הוא ממש הפחיד אותי, חחח... תמימה, נגיד

למעלה