החלטה

shlomii4

New member
החלטה

שלום,יש לי evan רמה 38 בסקניה ובעקבות הנושא החדש שלי אני לא אמשיך בו כי אני לא יכול לקנות את המסטרי בוק בשביל הסקיל שקוראים לו magic guard שזה מאוד חשוב ואין לי איך להשיג את הספר הזה אז החלטתי שאני עוזב את השחקן הזה,לשחקן יש 7.8 מיל ויש לה כמה אקוויפים טובים ואיזה שני מגילות שחורות כך שזאת התחלה טובה לשחקן מתחיל,יש לי גם באותו שרת ארן רמה 14 אבל אני לא יודע אם להשקיע בו כי אני צריך לעשות משימות בשביל להשיג כמה סקילים שלו וגם אני צריך קומבואים גדולים ויש לי עוד החלטה בין פיראט הסינגנוס וה-blaze wizard מה לעשות?

Hawkgirl

New member
בעיקרון, אראן הם סבבה לגמרי

אני מאוד אוהבת את דמויות האראן, יש להם אחלה Damage, ואני גם אוהבת את הזאב שהם רוכבים עליו P: יש להם גם סקילים נחמדים ביותר. אבל מה לעשות האהבה שלי זה קוסמים ♥ ולא ה-Blaze Wizards, בעיני הם פשוט כישלון X: (חוץ מזה, מה שווה להגיע לרמה 120 ולסיים ת'משחק?) אם אתה רוצה קוסם, אני מעדיפה קוסם קרח/ברקים או קלריק(אם אתה מוכן ממש להתאמץ, כי לא קל לאמן אותם).

shlomii4

New member
אני חושב ההפך

אני חושב שהארנים הם ממש טובים אך בעבודה השנייה צריך לעשות כמה קווסטים בשביל להשיג כמה סקילים ממש חשובים וגם הקוסמים הרגילים אני חושב שהם לא משהו כי הסקילים שלהם לא טובים ואני חושב שהסיגנוס הם מגניבים,אולי הייתי רוצה את הפיראט של הסיגנוס כי זאת עבודה שלא מצריכה הרבה כסף וגם אני חושב שיש להם הרבה damage ובקשר לארן הם צריכים הרבה כסף לא? הם צורכים הרבה כסף ואני לא יודע אם אני אוכל להרוויח כל כך הרבה כסף.. בנתיים יש לי 7.8 מיל להביא לשחקן החדש מהאוון שגיליתי שיהיה חרא לשחק איתו בלי הסקיל המיוחד אז מה כדאי? ארן או סיגנוס? וגם את בטוחה שבלי הסקיל הזה שדיברנו עוד בנושא הקודם שלי לא יהיה אפשר לאמן אותו? כי יש לו הרבה שיקויים מאוד שיקויים שקיבלתי חינם מאיזה מישהו מפגר אחר XD

Hawkgirl

New member
בתור אחת שיש לה כבר דמות קוסם

קרח/ברקים, זה בלתי אפשרי להיות עם קוסם בלי הסקיל הזה מלא. קוסמים בסופו של דבר חיים יותר על MP מאשר HP, ואם הסקיל הזה לא מלא, אתה פשוט לא תוכל להתאמן ברמות גבוהות, מפלצות יהרגו אותך במכה אחת X: ואם כבר לבחור סיגנוס(בעעעעעע) אז עדיף פיראט X: לא יצרתי פעם דמות פיראט אף פעם, אבל יש להם סקיל שנקרא drain(אם אני לא טועה..) סקיל אדיר X: וכן, יש להם דמג' לא רע בכלל X: סתם זה נראה לי מצע'מם לירות כל הזמן מאקדח XD

shlomii4

New member
טוב אז

טוב אז כנראה אני אוותר על הקוסם evan שלי וחבל כי רציתי להעלות אותו לרמות הגבוהות טוב אז נראה לי אני אפתח שני שחקנים חדשים יש לי ארן רמה 14 אני אתחיל להשקיע בו וגם פיראט סיגנוס שלא צורך הרבה כסף וגם הפיראט של סיגנוס הוא על אגרופים ולא רובים את כנראה מתבלבלת אבל בכל מקרה תודה לך על העזרה :) אבל הבעיה היא שה-7.8 מיל שיש לי יספיקו לארן ולפיראט סיגנוס? ברור שאעשה עם שניהם משימות סקרולים וזה אבל רק ברמה 36 יש משימה טובה אז איזה עוד משימות טובות יש של סקרולים שמשיגים בהם הרבה כסף? והאם כדאי גם פיראט סיגנוס וגם ארן<?

Hawkgirl

New member
הא נכון, התבלבלתי O:

אלו עם האגרופים הם הסיגנוס, אז לאלה התכוונתי X: זו אחלה עבודה, אני נהנית לעשות איתם את ה-Dojo חחחח.. xP

shlomii4

New member
אהה באמת?

אז איך אני אחלק את הכסף? ומישהו הציע לי את הספר בשביל הסקיל של המג'יק גארד בשביל 7 מיל זה כדאי? או שכדאי להשקיע בפיראט סיגנוס ובארן?

מ י ל ר

New member
מה זה בדיוק Blaze Wizards?

הם אלו עם הרוח הזה עם העיניים הזה לידם? מה הם עושים? אני לא מצליח להבין את זה.

Don Nirtin

New member
הוא משתמש באש בעיקרון.../images/Emo87.gif

הוא פי 10 יותר חזק מהקוסם הרגיל. אני באמת צריך לכתוב על זה מדריך או משהו.

ToryMaster

New member
או הוא מגניב ברמות

לא ברור למה הוא רק עד 120, אבל בעיקרון הוא קוסם אש מאוד יעיל ומאוד חזק. החיסרון העיקרי שלו הוא העובדה שהוא שורף MP בקצב פסיכי.

icy rain drop

New member
כל סיגנוס, יש לו רוח משלו

לקשת יש ונטוס. לגנב יש דרקנס. לקוסם יש פליים. ללוחם יש סול ולפיראט יש לייטנינג יש לי קשת סיגנוס ואני ממש ממש נהנית ממנו יש לו ונטוס קטן, הפייות האלה עוזרות ברמות שעד רמה 30 כי הן לא עושות דמג' משמעותי לאחרי רמה 30 הדבר היחיד שממש מבאס שאני לא יכולה להמשיך איתו אחרי רמה 120... :(

אני דווקא נהנת מאודדדד מהBLAZE שליי../images/Emo99.gif

אם היה לי יותר עצבים וזמן הייתי משחקת יותר אבל ברגע שאני בקושי משחקת עם הראשית שלי אז כל שכן עם הסגינו שלי..

למעלה