החלטה

NoaRing

New member
החלטה

ראשית, אני מודע לכך שלא כולם אוהבים את השאלות הרבות, את ההתעסקות האולי מיותרת וכו', עמכם הסליחה
אך יחד עם זאת מצאתי אותן מועילות מאוד, לדוגמא : סלקל מוצי שנשכב - פחות מומלץ מוצי 4RIDER LIGHT, אינגליזינה ZIPPY, פרגו P3, שלושתן טובות, שאת אחת לא תעלב, אבל קיבלתי את הערותיו של אבי ורון ובין האינגליזינה ל P3, ה P3 יצא מהמשחק
מוצי 4RIDER LIGHT : חסרונות - כבדה יותר, רחבה יותר (שזה יתרון לנוחות, אבל יכול להיות בעייתי בכניסה למקומות) יתרונות - ידית אחת, ארבעה גלגלים רחבים מוקצפים, יכולת להפוך את האמבטיה/טיולון, עגלה גבוהה יחסית, אפשרות להוספת בורד/אופניים/טרמפולינה בעתיד. היתרונות / חסרונות של אינגליזינה ZIPPY הם הפוכים משל המוצי. 1. בעקרון, אני נוטה לכיוון המוצי, מכיוון שאין לי בעיה של מקום בתא המטען / מעלית / בית וכו', והכבדות היחסית שלה משתלמת לעומת הידית האחת, הגובה והעבירות, מבחינתי לפחות. אז מה אני משגע אתכן ? רק רוצה לדעת האם יש יתרונות / חסרונות ששכחתי עבור 2 העגלות הנ"ל. 2. הסלקל של מוצי ואינגליזינה לא רלוונטים, הבנתי שאין טעם לרכוש את המקסי קוזי במידה ולא רוכשים גם את הבסיס, מה מומלץ ? קראתי שאגרקו, האם "סל קל גרקו - autobabay II" זה המוצר ? האם יש סלקלים נוספים מומלצים ? אגב, אבי ורון אמר שאגרקו עולה כמחצית ממקסי קוזי, ואני רואה שאגרקו עולה כ 650 ש"ח, שזה כמו שעולה המקסי קוזי (ללא בסיס), מה פספסתי ? אולי מדובר בדגם אחר ? שוב תודה

באמת התעסקות מיותרת...

בסוף יהיה לך תינוק-שונא-עגלות ושונא-נסיעות ותסתובבי רק עם המנשא
(הכל ברוח טובה, כן?
)

טאקית24

New member
מנסה לעזור..

אני יכולה לומר דבר אחד.. אני מכירה כמה אנשים עם מוצי, שקנו אותה בדיוק מהסיבות שתיארת. למעט אחת , כולן עברו אחרי 6-8 חודשים לטיולון קל ופשוט מאחר והעגלה היתה להן מסורבלת להליכה וכל יציאה הפכה לפרוייקט.. לעומת זאת, הבן שלי בן שנה ו7, יש לי עוד כמה חברות עם ילדים בגילו עם אינגליזינה ופג, וכולן נשארו עם העגלה ולא עברו לטיולון. אתה מציין שאין לך בעיה של מקום בבגאז, אם לאשתך יהיה רכב קטן, או שתסעו לחופשה משפחתית כשהעגלה תופסת לכם את כל הבגאז' ולא משאירה מקום לדברים נוספים (אצלנו יש אינגליזינה וכבר יצא לנו כמה פעמים ליסוע לסופשבוע עם מזוודה גדולה בבגאז, לול קמפינג, העגלה, צידנית ועוד 2-3 תיקים קטנים - בפוקוס). מעבר לכך שאני חושבת ש2 ידיות זה יתרון, במיוחד כשהולכים לסיבוב קניות או מסתובבים עם שקיות בקניון או משהו , ואפילו סתם לעלות הביתה מהרכב עם דברים. דבר נוסף, המשקל. כאשר אתה צריך לקפל (או ליתר דיוק אשתך) את העגלה 5-6 פעמים ביום בגלל שלוקחים את הילד למטפלת \ גן, אוספים אותו (אצלנו היתה מטפלת שלקחנו אותו עליה עם העגלה) , יוצאים לסידורים, קניות , או סתם סיבוב וצריך ללכת לעוד מקומות, בהחלט יכול להווצר מצב שבו מקפלים ופותחים את העגלה כמה פעמים ביום ואם זה בחורף או בקיץ בחום זה יכול להיות מסורבל ומעיק. לגבי סלקלים, גם הסלקל של גרקו מצוין ועומד בתקני בטיחות גבוהים. לי היה סלקל של אינגליזינה שקיבלתי בהשאלה, עשה את העבודה מצוין, וישב לי על העגלה, למרות שהשתמשנו בו לעגלה רק כשהיינו צריכים להעביר אותו מרכב לרכב אז העלינו אותו הביתה כשהוא על העגלה.

דיינו

New member
../images/Emo45.gif אם אתה רק משתמש בעגלה כדי לעבור מהאוטו

לבית אז הגודל והסרבול באמת לא משנה אבל אם ככה בשביל מה בכלל אתה צריך עגלה
? אם אתה מתכוון באמת להסתובב בחוץ עם העגלה, סביר מאוד שתרצה להיכנס לחנות ירקות, לסופר, לטיפת חלב, לביטוח לאומי. ואז אתה נתקל בכל מכשולי העגלה הגדולה: פתח צר, מסדרון צפוף, דלת שלפניה כמה מדרגות. אפילו מקומות שמראש נראים לך מרווחים יחסית, מספיק שהם קצת צפופים, או שיש בהם מעבר אחד טיפה חסום, כדי למרר לך את החיים. ואפילו ברחוב - רחוב טיפה צר שבדיוק הוציאו את הפחי זבל לאיסוף - והופ, אתה לא עובר (דוגמה אישית בחיי
). עם הילד הראשון הסתובבתי בעגלה שזכתה אצלינו לכינוי החיבה "הטנק".בגיל חצי שנה קניתי לו טיולון פשוט וזול של איזי ביבי, ואח, איזה תענוג. את הילד השני, פשוט השכבתי, כמעט מגיל אפס, בטיולון של הראשון (במקרה זה טיולון שנשכב ממש ל 180 מעלות ). עולם אחר.

אז ככה

סלקל זה מאד מיותר, ועדיף ללכת כבר מראש על כסא בטיחות טוב, שמתאים מגיל 0, כמו הטריומף דלוקס של איוונפלו או האלפא אומגה עלית - שניהם מצוינים - לי יש את הטריומף ומאד מרוצה, השתמשתי מהיום הראשון שיצא מבה"ח ועדיין משתמשת היום כשבן 3.7 ודי בריון עגלה לי הייתה את הפג פרמט, והייתי מאד מאד מרוצה, גם קלה, גם עבירות מצוינת, קיפול נוח, אפשרות להשכיב את הילד עם הפנים אלי בחודשים הראשונים - וידית אחת זה לא יתרון בעיני - כי אי אפשר לתלות שקיות של קניות!!! - פיצ'ר הכרחי בעיני

למעלה